Registrace nového uživatele     Návod     Kluby     Archív  Lopuchu     Lopuch.cz  

Zelený je lopuch,
fotbal to je hra...

Lopuch.cz

Jméno:
Heslo:
Podpora LCD:
 
Klub recepty a popisy [ŽP: neomezená] (kategorie Koníčky) moderují Scalex, Anka.
Archiv

Weby pro mlsné huby:

Na talíři - Lopuší kuchařka
www.scuk.cz - Scuk je průvodce po místech, kde se dobře jí a nakupuje.
www.recepty.cz
www.labuznik.com
Pan Cuketka, nejznámější český foodbloger
Světová jídelna (blog s nápaditými a netradičními recepty na lehká jídla)
Koření od Antonína, e-shop s báječným kořením
www.vareni.cz
Dadalova kuchařka


Kuchařky pro mlsné huby:

Roman Vaněk - Poklady klasické české kuchyně
Jana Zatloukalová - Kuchařka pro dceru (Recepty napsane srozumitelne, vcetne teplot a casu peceni, zadne "a upeceme do zlatova". Pro me vyborna, vse, co jsem zkousela, se povedlo.)
Iveta Fabešová - Iveta a sladká Francie
Iveta Fabešová - Slavností pečení s Ivetou
Jaroslav Vašák - Ottova Kuchařka velká hrníčková
Paul Gayler - Steaky (Kuchařka o hovězím. Na úvodu je část o mase samotném a jak s ním zacházet, recepty na smažení, grilování, pomalé dušení, marinády, omáčky a glazury. Celkem 140 stran.)
Barbara Myšičková, Aleš Pavlíček – Biomenu (Touto knihou jsme chtěli ukázat, že česká kuchyně připravená z kvalitních místních surovin může mít vysokou úroveň, srovnatelnou s evropskou gastronomickou špičkou.)
Joza Břízová, Maryna Klimentová – Vaříme zdravě, chutně a hospodárně (Klasická kuchařská kniha čerpající především z tradice české gastronomie a prověřená desetiletími je klenotem, který se dědí z generace na generaci.)
Jana Vašáková a Zdena Skokanová N. - Jezte česky - rok v naší kuchyni (Česká sezonní kuchařka. Používané suroviny jsou snadno dostupné (sezonně), recepty nejsou nijak složité, ale rozhodně zajímavé.)

Spřízněné kluby:

Koktejly
Labužník
Co právě jíte
Víno
  Nastavení klubu     Nastavení práv     Homepage     Anketa     Přítomní     Oblíbené     Lopuch     Kategorie  
autor: 
text: 
vyplnit a 
Help

Nemáte právo psát do tohoto klubu.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  
makovec makovec Chuck Norris snědl jídlo od Babicy - a ještě si přidal 7.3.2009 00:54  13408
jo, pro dobry vetrniky (i za 26) bych vrazdil
manka manka Každá závislost se - počítá... :-) 7.3.2009 00:47  13407
Psát sem cokoli o dvacetidekových větrnících se šlehařkou a nastražit to na mě, abych si to přečetla v jednu v noci, to by mělo být trestné.... :-))
renda Renda 7.3.2009 00:06  13406
phannyCece jak sladky az tak nemusim, tak za dobrej vetrni z opravdu slehcky klidne i vic. Mnam:)
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 6.3.2009 23:17 - Oblíbené kluby (13:06) 13405
Za 200 Kč už to moc je, ale za 100 se imho najde pořád ještě dost lidí, kteří budou ochotni dát. Samozřejmě že velká část ne, ale o tu nejde. Jejich problém.
phanny phanny Chuť na sladké? - - Přijďte k nám 6.3.2009 23:02  13404
Problém je, že tihle "zákazníci" naprosto každému začnou vyprávět, jak je to u Dlaska strašně předražený. Pochopitelně, špiček, laskonek, kokosek a indiánů za 12 korun si nevšimne. Pak přijede někdo z Prahy, kde maj dorty za 80 korun kus ptá se mě proč to prodávám tak levně. Ani za 6 let jsem z toho nenašel nějakou cestu ven.
phanny phanny Chuť na sladké? - - Přijďte k nám 6.3.2009 22:59  13403
Perla z vidlákovaZákaznice (Z): Vy chcete za ten větrník 26 korun? To snad nemyslíte vážně!

Já (J): Zdá se vám to hodně? Ten náš ale ale velikej (cca 150-200g) a z opravdové šlehačky, žádné levné rostlinné náhražky...

Z: V Hypernově mají větrníky za 13 korun...

J: Ano, ale je poloviční, z rostlinné šlehačky...

Z: To je úplně normální větrník, nevím proč pomlouváte konkurenci, už nevíte kolik si máte naúčtovat!

J: Náš větrník je dobrých surovin a je veliký, proto je taky dražší...

Z: No já nebudu dávat za zákusek 26 korun, když to mám jen pro manžela!

Takovou manželku bych chtěl mít...
phanny phanny Chuť na sladké? - - Přijďte k nám 6.3.2009 22:52  13402
AnkaMno, právě že zase tak moc lidí to neupřednostní. Bohužel.
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 6.3.2009 22:17 - Oblíbené kluby (13:06) 13401
Tak jsem koukla. Za 150 Kč to menu bylo i s předkrmem a poblifkou a bůhví čím. Hlavní plus polévka za kilo, to je po Praze imho normální. A v Litoměřicích rozdejchatelné vzhledem k tomu, jak ta jídla výborně vypadala. Hodně lidí dnes už upřednostní kvalitu před dvackou.
denise 6.3.2009 21:18  13400
Ano šéfe se mi docela líbilo, určitě se budu dívat zase. Tomu majiteli to ze srdce přeju, amatér co si koupil hospodu a dělá machra.Litoměřice jsou malý, tam bude mít ostudu dost dlouho.
manka manka Každá závislost se - počítá... :-) 6.3.2009 13:40  13399
DotMayle je můj oblíbenec už dlouho. Má báječný smysl pro humor a děsně rád jí. :-)
dot Dot 6.3.2009 12:35  13398
to MankaJé ty znáš Mayla! Já dostal k minulým vánocům tohle: Provance A -Z

Je ta asi tak ze třetiny o jídle, zbytek krajina a lidi a je to psané takovým tím příjemným pohodovým stylem. Něco jako František Nepil. Vždycky tak stránka o něčem a pak zase jiné povídání.
manka manka Každá závislost se - počítá... :-) 6.3.2009 10:33  13397
...a fakt nedík. Jdu si otřít klávesnici. :-)
manka manka Každá závislost se - počítá... :-) 6.3.2009 10:30  13396
Už jsem našla...
vinyl vinyl - ...jen si hraju 6.3.2009 10:27  13395
manka: http://www.brasseriem.cz/

anka: přesně
manka manka Každá závislost se - počítá... :-) 6.3.2009 10:23  13394
Zrovna tohle by se dalo nazvat spíš "poznávací literaturou". :-)
Stránky mají? Nějak se nemůžu dogooglit...

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  

(c) 2001-2011 Lopuch.cz   
Kontakt