Registrace nového uživatele     Návod     Kluby     Archív  Lopuchu     Lopuch.cz  

Lopuch, server nejen
pro botaniky

Lopuch.cz

Jméno:
Heslo:
Podpora LCD:
 
Klub recepty a popisy [ŽP: neomezená] (kategorie Koníčky) moderují Scalex, Anka.
Archiv

Weby pro mlsné huby:

Na talíři - Lopuší kuchařka
www.scuk.cz - Scuk je průvodce po místech, kde se dobře jí a nakupuje.
www.recepty.cz
www.labuznik.com
Pan Cuketka, nejznámější český foodbloger
Světová jídelna (blog s nápaditými a netradičními recepty na lehká jídla)
Koření od Antonína, e-shop s báječným kořením
www.vareni.cz
Dadalova kuchařka


Kuchařky pro mlsné huby:

Roman Vaněk - Poklady klasické české kuchyně
Jana Zatloukalová - Kuchařka pro dceru (Recepty napsane srozumitelne, vcetne teplot a casu peceni, zadne "a upeceme do zlatova". Pro me vyborna, vse, co jsem zkousela, se povedlo.)
Iveta Fabešová - Iveta a sladká Francie
Iveta Fabešová - Slavností pečení s Ivetou
Jaroslav Vašák - Ottova Kuchařka velká hrníčková
Paul Gayler - Steaky (Kuchařka o hovězím. Na úvodu je část o mase samotném a jak s ním zacházet, recepty na smažení, grilování, pomalé dušení, marinády, omáčky a glazury. Celkem 140 stran.)
Barbara Myšičková, Aleš Pavlíček – Biomenu (Touto knihou jsme chtěli ukázat, že česká kuchyně připravená z kvalitních místních surovin může mít vysokou úroveň, srovnatelnou s evropskou gastronomickou špičkou.)
Joza Břízová, Maryna Klimentová – Vaříme zdravě, chutně a hospodárně (Klasická kuchařská kniha čerpající především z tradice české gastronomie a prověřená desetiletími je klenotem, který se dědí z generace na generaci.)
Jana Vašáková a Zdena Skokanová N. - Jezte česky - rok v naší kuchyni (Česká sezonní kuchařka. Používané suroviny jsou snadno dostupné (sezonně), recepty nejsou nijak složité, ale rozhodně zajímavé.)

Spřízněné kluby:

Koktejly
Labužník
Co právě jíte
Víno
  Nastavení klubu     Nastavení práv     Homepage     Anketa     Přítomní     Oblíbené     Lopuch     Kategorie  
autor: 
text: 
vyplnit a 
Help

Nemáte právo psát do tohoto klubu.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  
makovec makovec Chuck Norris snědl jídlo od Babicy - a ještě si přidal 7.3.2009 12:57  13410
otazka je jestli se to da nazyvat jeste slehackou.

vyborne se tenhle hnus pozna na kafi. miluju kafe se slehackou, ale jak ti nekde do kae nastrikaj tuten slehanej tuk tak v tom pak plavou takovy hnusny cucky a kafe je cely takovy mastny
scalex Scalex 7.3.2009 01:24  13409
Větrník z rostlinné šlehačky jsem měl nedávno a blivno mi po něm bylo ještě dvě hodiny. Škoda, že je to k Dlaskům taková dálka.
makovec makovec Chuck Norris snědl jídlo od Babicy - a ještě si přidal 7.3.2009 00:54  13408
jo, pro dobry vetrniky (i za 26) bych vrazdil
manka manka Každá závislost se - počítá... :-) 7.3.2009 00:47  13407
Psát sem cokoli o dvacetidekových větrnících se šlehařkou a nastražit to na mě, abych si to přečetla v jednu v noci, to by mělo být trestné.... :-))
renda Renda 7.3.2009 00:06  13406
phannyCece jak sladky az tak nemusim, tak za dobrej vetrni z opravdu slehcky klidne i vic. Mnam:)
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 6.3.2009 23:17  13405
Za 200 Kč už to moc je, ale za 100 se imho najde pořád ještě dost lidí, kteří budou ochotni dát. Samozřejmě že velká část ne, ale o tu nejde. Jejich problém.
phanny phanny Chuť na sladké? - - Přijďte k nám 6.3.2009 23:02  13404
Problém je, že tihle "zákazníci" naprosto každému začnou vyprávět, jak je to u Dlaska strašně předražený. Pochopitelně, špiček, laskonek, kokosek a indiánů za 12 korun si nevšimne. Pak přijede někdo z Prahy, kde maj dorty za 80 korun kus ptá se mě proč to prodávám tak levně. Ani za 6 let jsem z toho nenašel nějakou cestu ven.
phanny phanny Chuť na sladké? - - Přijďte k nám 6.3.2009 22:59  13403
Perla z vidlákovaZákaznice (Z): Vy chcete za ten větrník 26 korun? To snad nemyslíte vážně!

Já (J): Zdá se vám to hodně? Ten náš ale ale velikej (cca 150-200g) a z opravdové šlehačky, žádné levné rostlinné náhražky...

Z: V Hypernově mají větrníky za 13 korun...

J: Ano, ale je poloviční, z rostlinné šlehačky...

Z: To je úplně normální větrník, nevím proč pomlouváte konkurenci, už nevíte kolik si máte naúčtovat!

J: Náš větrník je dobrých surovin a je veliký, proto je taky dražší...

Z: No já nebudu dávat za zákusek 26 korun, když to mám jen pro manžela!

Takovou manželku bych chtěl mít...
phanny phanny Chuť na sladké? - - Přijďte k nám 6.3.2009 22:52  13402
AnkaMno, právě že zase tak moc lidí to neupřednostní. Bohužel.
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 6.3.2009 22:17  13401
Tak jsem koukla. Za 150 Kč to menu bylo i s předkrmem a poblifkou a bůhví čím. Hlavní plus polévka za kilo, to je po Praze imho normální. A v Litoměřicích rozdejchatelné vzhledem k tomu, jak ta jídla výborně vypadala. Hodně lidí dnes už upřednostní kvalitu před dvackou.
denise 6.3.2009 21:18  13400
Ano šéfe se mi docela líbilo, určitě se budu dívat zase. Tomu majiteli to ze srdce přeju, amatér co si koupil hospodu a dělá machra.Litoměřice jsou malý, tam bude mít ostudu dost dlouho.
manka manka Každá závislost se - počítá... :-) 6.3.2009 13:40  13399
DotMayle je můj oblíbenec už dlouho. Má báječný smysl pro humor a děsně rád jí. :-)
dot Dot 6.3.2009 12:35  13398
to MankaJé ty znáš Mayla! Já dostal k minulým vánocům tohle: Provance A -Z

Je ta asi tak ze třetiny o jídle, zbytek krajina a lidi a je to psané takovým tím příjemným pohodovým stylem. Něco jako František Nepil. Vždycky tak stránka o něčem a pak zase jiné povídání.
manka manka Každá závislost se - počítá... :-) 6.3.2009 10:33  13397
...a fakt nedík. Jdu si otřít klávesnici. :-)
manka manka Každá závislost se - počítá... :-) 6.3.2009 10:30  13396
Už jsem našla...

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  

(c) 2001-2011 Lopuch.cz   
Kontakt