Registrace nového uživatele     Návod     Kluby     Archív  Lopuchu     Lopuch.cz  

Což takhle
dát si Lopuch?

Lopuch.cz

Jméno:
Heslo:
Podpora LCD:
 
Klub recepty a popisy [ŽP: neomezená] (kategorie Koníčky) moderují Scalex, Anka.
Archiv

Weby pro mlsné huby:

Na talíři - Lopuší kuchařka
www.scuk.cz - Scuk je průvodce po místech, kde se dobře jí a nakupuje.
www.recepty.cz
www.labuznik.com
Pan Cuketka, nejznámější český foodbloger
Světová jídelna (blog s nápaditými a netradičními recepty na lehká jídla)
Koření od Antonína, e-shop s báječným kořením
www.vareni.cz
Dadalova kuchařka


Kuchařky pro mlsné huby:

Roman Vaněk - Poklady klasické české kuchyně
Jana Zatloukalová - Kuchařka pro dceru (Recepty napsane srozumitelne, vcetne teplot a casu peceni, zadne "a upeceme do zlatova". Pro me vyborna, vse, co jsem zkousela, se povedlo.)
Iveta Fabešová - Iveta a sladká Francie
Iveta Fabešová - Slavností pečení s Ivetou
Jaroslav Vašák - Ottova Kuchařka velká hrníčková
Paul Gayler - Steaky (Kuchařka o hovězím. Na úvodu je část o mase samotném a jak s ním zacházet, recepty na smažení, grilování, pomalé dušení, marinády, omáčky a glazury. Celkem 140 stran.)
Barbara Myšičková, Aleš Pavlíček – Biomenu (Touto knihou jsme chtěli ukázat, že česká kuchyně připravená z kvalitních místních surovin může mít vysokou úroveň, srovnatelnou s evropskou gastronomickou špičkou.)
Joza Břízová, Maryna Klimentová – Vaříme zdravě, chutně a hospodárně (Klasická kuchařská kniha čerpající především z tradice české gastronomie a prověřená desetiletími je klenotem, který se dědí z generace na generaci.)
Jana Vašáková a Zdena Skokanová N. - Jezte česky - rok v naší kuchyni (Česká sezonní kuchařka. Používané suroviny jsou snadno dostupné (sezonně), recepty nejsou nijak složité, ale rozhodně zajímavé.)

Spřízněné kluby:

Koktejly
Labužník
Co právě jíte
Víno
  Nastavení klubu     Nastavení práv     Homepage     Anketa     Přítomní     Oblíbené     Lopuch     Kategorie  
autor: 
text: 
vyplnit a 
Help

Nemáte právo psát do tohoto klubu.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  
foxka Foxka Everybody hurts...sometimes. 8.3.2009 12:03  13426
Kde se to dá koupit? To je roztomilý...
zblunce zblunce Já jsem geniální - i když jsem normální! 8.3.2009 09:46  13425
ja chci takyyy :-)
teketapa Teketapa Říkejte mi - Teke 7.3.2009 22:00  13424
Ahááá. To chci taky.
shelle Shelle - Good Service 7.3.2009 21:59  13423
Das to do hrnce, kdyz varis vejde a ukazuje ti to, jak moc jsou uvarena.
tigo Tigo Ironical, pedantical, cynical bitch - who wants to touch me? ‹(•_•)› 7.3.2009 21:53  13422
Taky neznam, vypada to zajimave.
teketapa Teketapa Říkejte mi - Teke 7.3.2009 21:35  13421
AA, co je to za udelatko?
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 7.3.2009 21:34  13420
takové udělátko jsme vloni posílali klientům jako velikonoční dárek... (páč jsme nějak prokaučovali ty vánoční:))
shelle Shelle - Good Service 7.3.2009 21:31  13419
Btw varim ted vejce (ano, uz zase nadesel cas na vejce) s timhle udelatkem a musim rict, ze to je neskutecne roztomile.

shelle Shelle - Good Service 7.3.2009 19:37  13418
phanny [13417]: Ja jen vim, ze v Sachr kavarne maji na menicku u dortu napsano, ze doporucuji neslazenou slehacku, aby jako vynikla chut.

Ja sama slehacku moc nedelam a nejim.
phanny phanny Chuť na sladké? - - Přijďte k nám 7.3.2009 19:32  13417
shelleNo, ono taky záleží na kvalitě té šlehačky. Třeba anglická fakt sladit nepotřebuje, ale to co se prodává u nás... Ale lžička moučkového cukru těsně před došleháním tomu hodně pomůže.
shelle Shelle - Good Service 7.3.2009 19:26  13416
phanny [13414]: Ale k Sachru treba ma byt nesladka, aspon to oni tvrdi :)
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 7.3.2009 19:24  13415
SPAM:)Kdo by měl zájem, v klubu Labužník se zrovna chystá březnový sraz ve vyhlášené pražské italské restauraci (neplést s pizzerií). Více v klubu Labužník!
phanny phanny Chuť na sladké? - - Přijďte k nám 7.3.2009 19:22  13414
šlehačka má být sladká. Pro ty co chtěj nesladkou musí být sladká míň, aby to nepoznali. Nesladká 1.) není tak dobrá, 2.) blbě drží ušlehaná.
zblunce zblunce Já jsem geniální - i když jsem normální! 7.3.2009 19:18  13413
phanny [13412]: navic ty ve spreji jsou z 90% sladke a hnusne :-)
phanny phanny Chuť na sladké? - - Přijďte k nám 7.3.2009 19:15  13412
šlehačkaSprávná šlehačka má být šlehaná vzduchem (metlou, robotem, šlehačkovačem) a ne oxidem dusným (spreje, šlehačkové láhve na bombičky).

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  

(c) 2001-2011 Lopuch.cz   
Kontakt