Registrace nového uživatele     Návod     Kluby     Archív  Lopuchu     Lopuch.cz  

Něco navíc v zeleném?
A proč ne...

Lopuch.cz

Jméno:
Heslo:
Podpora LCD:
 
Klub recepty a popisy [ŽP: neomezená] (kategorie Koníčky) moderují Scalex, Anka.
Archiv

Weby pro mlsné huby:

Na talíři - Lopuší kuchařka
www.scuk.cz - Scuk je průvodce po místech, kde se dobře jí a nakupuje.
www.recepty.cz
www.labuznik.com
Pan Cuketka, nejznámější český foodbloger
Světová jídelna (blog s nápaditými a netradičními recepty na lehká jídla)
Koření od Antonína, e-shop s báječným kořením
www.vareni.cz
Dadalova kuchařka


Kuchařky pro mlsné huby:

Roman Vaněk - Poklady klasické české kuchyně
Jana Zatloukalová - Kuchařka pro dceru (Recepty napsane srozumitelne, vcetne teplot a casu peceni, zadne "a upeceme do zlatova". Pro me vyborna, vse, co jsem zkousela, se povedlo.)
Iveta Fabešová - Iveta a sladká Francie
Iveta Fabešová - Slavností pečení s Ivetou
Jaroslav Vašák - Ottova Kuchařka velká hrníčková
Paul Gayler - Steaky (Kuchařka o hovězím. Na úvodu je část o mase samotném a jak s ním zacházet, recepty na smažení, grilování, pomalé dušení, marinády, omáčky a glazury. Celkem 140 stran.)
Barbara Myšičková, Aleš Pavlíček – Biomenu (Touto knihou jsme chtěli ukázat, že česká kuchyně připravená z kvalitních místních surovin může mít vysokou úroveň, srovnatelnou s evropskou gastronomickou špičkou.)
Joza Břízová, Maryna Klimentová – Vaříme zdravě, chutně a hospodárně (Klasická kuchařská kniha čerpající především z tradice české gastronomie a prověřená desetiletími je klenotem, který se dědí z generace na generaci.)
Jana Vašáková a Zdena Skokanová N. - Jezte česky - rok v naší kuchyni (Česká sezonní kuchařka. Používané suroviny jsou snadno dostupné (sezonně), recepty nejsou nijak složité, ale rozhodně zajímavé.)

Spřízněné kluby:

Koktejly
Labužník
Co právě jíte
Víno
  Nastavení klubu     Nastavení práv     Homepage     Anketa     Přítomní     Oblíbené     Lopuch     Kategorie  
autor: 
text: 
vyplnit a 
Help

Nemáte právo psát do tohoto klubu.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  
shelle Shelle - Good Service 8.3.2009 16:30  13431
Foxka [13429]: Tak to jsem rada, ze to je mene.
teketapa Teketapa Říkejte mi - Teke 8.3.2009 16:24  13430
Hm, tak to já budu radši dál stopovat čas... takových peněz
foxka Foxka Everybody hurts...sometimes. 8.3.2009 16:05  13429
ShelleTak jsem koukala - stojí to 169,-. V pátek jedu do Prahy do školy a bude to moje :-).
mrcos mrcos Tma, zima a hlad. 8.3.2009 12:36  13428
Tomu říkám pěkný a úhledný link :)
shelle Shelle - Good Service 8.3.2009 12:14  13427
Foxka [13426]: Ja jen vim, ze to maji v Potten&Pannen za 200-300 :( Prijde mi to teda hodne.

Ten muj je presne tenhle http://cgi.ebay.co.uk/Colour-Changing-Egg-Timer-Egg-Perfect_W0QQitemZ250379657535QQcmdZViewItemQQptZUK_Kitchen_Accessories?hash=item250379657535&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=72%3A1683|66%3A2|65%3A12|39%3A2|240%3A1318#ebayphotohosting
foxka Foxka Everybody hurts...sometimes. 8.3.2009 12:03  13426
Kde se to dá koupit? To je roztomilý...
zblunce zblunce Já jsem geniální - i když jsem normální! 8.3.2009 09:46  13425
ja chci takyyy :-)
teketapa Teketapa Říkejte mi - Teke 7.3.2009 22:00  13424
Ahááá. To chci taky.
shelle Shelle - Good Service 7.3.2009 21:59  13423
Das to do hrnce, kdyz varis vejde a ukazuje ti to, jak moc jsou uvarena.
tigo Tigo Ironical, pedantical, cynical bitch - who wants to touch me? ‹(•_•)› 7.3.2009 21:53  13422
Taky neznam, vypada to zajimave.
teketapa Teketapa Říkejte mi - Teke 7.3.2009 21:35  13421
AA, co je to za udelatko?
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 7.3.2009 21:34  13420
takové udělátko jsme vloni posílali klientům jako velikonoční dárek... (páč jsme nějak prokaučovali ty vánoční:))
shelle Shelle - Good Service 7.3.2009 21:31  13419
Btw varim ted vejce (ano, uz zase nadesel cas na vejce) s timhle udelatkem a musim rict, ze to je neskutecne roztomile.

shelle Shelle - Good Service 7.3.2009 19:37  13418
phanny [13417]: Ja jen vim, ze v Sachr kavarne maji na menicku u dortu napsano, ze doporucuji neslazenou slehacku, aby jako vynikla chut.

Ja sama slehacku moc nedelam a nejim.
phanny phanny Chuť na sladké? - - Přijďte k nám 7.3.2009 19:32  13417
shelleNo, ono taky záleží na kvalitě té šlehačky. Třeba anglická fakt sladit nepotřebuje, ale to co se prodává u nás... Ale lžička moučkového cukru těsně před došleháním tomu hodně pomůže.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  

(c) 2001-2011 Lopuch.cz   
Kontakt