Registrace nového uživatele     Návod     Kluby     Archív  Lopuchu     Lopuch.cz  

Což takhle
dát si Lopuch?

Lopuch.cz

Jméno:
Heslo:
Podpora LCD:
 
Klub recepty a popisy [ŽP: neomezená] (kategorie Koníčky) moderují Scalex, Anka.
Archiv

Weby pro mlsné huby:

Na talíři - Lopuší kuchařka
www.scuk.cz - Scuk je průvodce po místech, kde se dobře jí a nakupuje.
www.recepty.cz
www.labuznik.com
Pan Cuketka, nejznámější český foodbloger
Světová jídelna (blog s nápaditými a netradičními recepty na lehká jídla)
Koření od Antonína, e-shop s báječným kořením
www.vareni.cz
Dadalova kuchařka


Kuchařky pro mlsné huby:

Roman Vaněk - Poklady klasické české kuchyně
Jana Zatloukalová - Kuchařka pro dceru (Recepty napsane srozumitelne, vcetne teplot a casu peceni, zadne "a upeceme do zlatova". Pro me vyborna, vse, co jsem zkousela, se povedlo.)
Iveta Fabešová - Iveta a sladká Francie
Iveta Fabešová - Slavností pečení s Ivetou
Jaroslav Vašák - Ottova Kuchařka velká hrníčková
Paul Gayler - Steaky (Kuchařka o hovězím. Na úvodu je část o mase samotném a jak s ním zacházet, recepty na smažení, grilování, pomalé dušení, marinády, omáčky a glazury. Celkem 140 stran.)
Barbara Myšičková, Aleš Pavlíček – Biomenu (Touto knihou jsme chtěli ukázat, že česká kuchyně připravená z kvalitních místních surovin může mít vysokou úroveň, srovnatelnou s evropskou gastronomickou špičkou.)
Joza Břízová, Maryna Klimentová – Vaříme zdravě, chutně a hospodárně (Klasická kuchařská kniha čerpající především z tradice české gastronomie a prověřená desetiletími je klenotem, který se dědí z generace na generaci.)
Jana Vašáková a Zdena Skokanová N. - Jezte česky - rok v naší kuchyni (Česká sezonní kuchařka. Používané suroviny jsou snadno dostupné (sezonně), recepty nejsou nijak složité, ale rozhodně zajímavé.)

Spřízněné kluby:

Koktejly
Labužník
Co právě jíte
Víno
  Nastavení klubu     Nastavení práv     Homepage     Anketa     Přítomní     Oblíbené     Lopuch     Kategorie  
autor: 
text: 
vyplnit a 
Help

Nemáte právo psát do tohoto klubu.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  
vinyl vinyl - ...jen si hraju 19.3.2009 15:27  13535
Naše mikrovlnka ohřívá taky jen talíře, pak ještě jídlo pro psíka :-)
johny_g Johny_G - Relaxační terapie pro lopušáky ZDARMA! 19.3.2009 15:15  13534
Co ty víš, čím se po večerech bavím! Nicméně naše mikrovlnka ohřívá prakticky jenom talíře, takže nevím, jestli by to uspělo.
scalex Scalex 19.3.2009 15:12  13533
Osobně bych, být student na koleji, dal přednost mikrovlnce s crisp-talířem. Remosku bych si pořídil spíš jako studentKA na koleji, zejména pokud by mě nebavilo po večerech chlastat a pařit a radši bych si četla Apetit a experimentovala s vařením.
johny_g Johny_G - Relaxační terapie pro lopušáky ZDARMA! 19.3.2009 14:13  13532
A koukejte to i nadále řešit veřejně, abych věděl, jestli ji chci nebo nechci na kolej :-))
manka manka Každá závislost se - počítá... :-) 19.3.2009 12:13  13531
Teke.Občas já.
kvitko kvitko Co mi vypadne - z ruky:-) 19.3.2009 11:26  13530
TepeJá!:-))
shelle Shelle - Good Service 19.3.2009 11:14  13529
Kvitko :)
teketapa Teketapa Říkejte mi - Teke 19.3.2009 11:13  13528
dotazJe tu někdo, kdo peče/vaří/smaží v remosce?
kvitko kvitko Co mi vypadne - z ruky:-) 18.3.2009 20:36  13527
A taky moc dobrý:-)
phanny phanny Chuť na sladké? - - Přijďte k nám 18.3.2009 20:29  13526
špičkato je snad vůbec nejpracnější zákusek.
mouser 18.3.2009 07:59  13525
gviPěkného? Zas tak úžasné není, občas je nějaký komínek pěkně nakřivo. Je na to potřeba speciální trubička na cukrářský sáček, se kterou jdou stříkat komínky, komínek se potom naplní likérem a nakonec uzavře pomocí klasické řezané trubičky. Tady na tom videu je to pěkně vidět. Jen recept mám trochu jiný.
gvi 17.3.2009 23:03  13524
Mouserty jo, jak se docílí tak pěkného tvarování?
mouser 17.3.2009 21:45  13523
Taky se po nich hned zaprášilo :o)))).
shelle Shelle - Good Service 17.3.2009 21:39  13522
Mouser [13520]: Hned bych je snedla :)
vanda Vanda To je ten - hnusný punk 17.3.2009 21:27  13521
kokos [13504]: juj - to vypadá zajímavě :)

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  

(c) 2001-2011 Lopuch.cz   
Kontakt