Registrace nového uživatele     Návod     Kluby     Archív  Lopuchu     Lopuch.cz  

Něco navíc v zeleném?
A proč ne...

Lopuch.cz

Jméno:
Heslo:
Podpora LCD:
 
Klub recepty a popisy [ŽP: neomezená] (kategorie Koníčky) moderují Scalex, Anka.
Archiv

Weby pro mlsné huby:

Na talíři - Lopuší kuchařka
www.scuk.cz - Scuk je průvodce po místech, kde se dobře jí a nakupuje.
www.recepty.cz
www.labuznik.com
Pan Cuketka, nejznámější český foodbloger
Světová jídelna (blog s nápaditými a netradičními recepty na lehká jídla)
Koření od Antonína, e-shop s báječným kořením
www.vareni.cz
Dadalova kuchařka


Kuchařky pro mlsné huby:

Roman Vaněk - Poklady klasické české kuchyně
Jana Zatloukalová - Kuchařka pro dceru (Recepty napsane srozumitelne, vcetne teplot a casu peceni, zadne "a upeceme do zlatova". Pro me vyborna, vse, co jsem zkousela, se povedlo.)
Iveta Fabešová - Iveta a sladká Francie
Iveta Fabešová - Slavností pečení s Ivetou
Jaroslav Vašák - Ottova Kuchařka velká hrníčková
Paul Gayler - Steaky (Kuchařka o hovězím. Na úvodu je část o mase samotném a jak s ním zacházet, recepty na smažení, grilování, pomalé dušení, marinády, omáčky a glazury. Celkem 140 stran.)
Barbara Myšičková, Aleš Pavlíček – Biomenu (Touto knihou jsme chtěli ukázat, že česká kuchyně připravená z kvalitních místních surovin může mít vysokou úroveň, srovnatelnou s evropskou gastronomickou špičkou.)
Joza Břízová, Maryna Klimentová – Vaříme zdravě, chutně a hospodárně (Klasická kuchařská kniha čerpající především z tradice české gastronomie a prověřená desetiletími je klenotem, který se dědí z generace na generaci.)
Jana Vašáková a Zdena Skokanová N. - Jezte česky - rok v naší kuchyni (Česká sezonní kuchařka. Používané suroviny jsou snadno dostupné (sezonně), recepty nejsou nijak složité, ale rozhodně zajímavé.)

Spřízněné kluby:

Koktejly
Labužník
Co právě jíte
Víno
  Nastavení klubu     Nastavení práv     Homepage     Anketa     Přítomní     Oblíbené     Lopuch     Kategorie  
autor: 
text: 
vyplnit a 
Help

Nemáte právo psát do tohoto klubu.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 25.3.2009 19:03  13617
Také máme (z důvodu, že Remosky se snad přestaly vyrábět) a říkám si, že zlatá Remoska. V její jednoduchosti je totiž její nepřekonatelnost.
scalex Scalex 25.3.2009 18:58  13616
Někdy tyhle věci bývají spolu s lepšími sojovkami, thajskými omáčkami, exotickými marinádami, italskými pesty a podobně.
shelle Shelle - Good Service 25.3.2009 18:38  13615
Exoticky koutek v hyper.
maude 25.3.2009 18:14  13614
zase jeden dotazzase jeden blbý dotaz, ale kde mám v obchodě hledat kari pastu? Nebo musím do speciálních obchodů? A u koření fakt není :-)
renda Renda 25.3.2009 17:35  13613
SirinMam, nepouzivam, nevyhovuje.
sirin Sirin Otroky prodávat v celku - NEPORCOVAT!!! 25.3.2009 14:23  13612
remoskaJeden kuchař nám doporučoval bravosku, prý je to leší než remoska. Dá se to otočit, takže to buď peče odspoda, nebo zapéká od zhora.
royal Royal Hippies na zeď udělal a řek - pijte, kuřte klidně dál 25.3.2009 10:41  13610
Jo, o krávách kuchařkách, které nutily děti dojídat by mohla vyprávět Květa. Jak byly vyvalený, když jim řekla aby vařily tak, aby to dětem chutnalo. Asi to do tý doby neslyšely. Za její kariéry spíš má problém, aby děti nesežraly i ji a ostatní kuchařky.
vinyl vinyl - ...jen si hraju 23.3.2009 10:22  13609
dvě doporučeníV Soukenické Praha 1 nový obchůdek s istrijskýma specialitama. Paní si sama vše přímo dováží, ceny tudíž velmi příjmené, paní tež příjemná. Vína 130-500kč. Vynikající olivové oleje, možno ochutnat, lanýžové speciality.

Na Charlese de Gaulla (Praha 6) vedle restarace da Emenuel otevřeli přidružený obchůdek se sýry a dalšími italskými specialitkami. Ještě jsem nebyli, ale soudě dle výborné restaurace to bude velmi povedené.
tigo Tigo Ironical, pedantical, cynical bitch - who wants to touch me? ‹(•_•)› 23.3.2009 10:06  13608
Utocne zizaly?
vanda Vanda To je ten - hnusný punk 23.3.2009 09:35  13607
(chudák Vinětka, za nic nemůže a ještě ji máchají v zálivce...)
kvitko kvitko Co mi vypadne - z ruky:-) 23.3.2009 09:34  13606
Ve školce jsme museli spát na boku. Všichni na stejným:-))

Jedinou fobii, kterou jsem si vypěstovala jídlem je asi ze žížal. Ne ve školní jídelně, ale doma. Máma dělala hlávkovej salát se zálivkou, ale asi dvakrát jsem našla ve vodě žížalu. Naštěstí jsem ji nesnědla, ale strašně dlouho jsem nejedla salát od mámy a teď, když ho dělám sama, každej list důkladně propláchnu, každej záhyb prohlídnu.. A žížaly nemůžu ani vidět, br:-)
manka manka Každá závislost se - počítá... :-) 23.3.2009 09:17  13605
Makovče, my bysme byli ideální pár, ty bys mi vařil masiko, já ti nechávala omajdu, co by nám chybělo? :-)))
tilka tilka dálky, ty bývaly blíž 23.3.2009 08:51  13604
Zase ty zrůdy učitelky, co páchají nenapravitelné zlo na dětech!!!
johny_g Johny_G - Relaxační terapie pro lopušáky ZDARMA! 22.3.2009 22:00  13603
Anka [13602]: Ve školce - překlep na nejblbějším místě :-).
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 22.3.2009 21:20  13602
Kdyby nám ve škole dovolili spát, budu klidně spát i na zádech:)

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  

(c) 2001-2011 Lopuch.cz   
Kontakt