Registrace nového uživatele     Návod     Kluby     Archív  Lopuchu     Lopuch.cz  

Já Vánoce juchuchu
oslavím na Lopuchu!

Lopuch.cz

Jméno:
Heslo:
Podpora LCD:
 
Klub recepty a popisy [ŽP: neomezená] (kategorie Koníčky) moderují Scalex, Anka.
Archiv

Weby pro mlsné huby:

Na talíři - Lopuší kuchařka
www.scuk.cz - Scuk je průvodce po místech, kde se dobře jí a nakupuje.
www.recepty.cz
www.labuznik.com
Pan Cuketka, nejznámější český foodbloger
Světová jídelna (blog s nápaditými a netradičními recepty na lehká jídla)
Koření od Antonína, e-shop s báječným kořením
www.vareni.cz
Dadalova kuchařka


Kuchařky pro mlsné huby:

Roman Vaněk - Poklady klasické české kuchyně
Jana Zatloukalová - Kuchařka pro dceru (Recepty napsane srozumitelne, vcetne teplot a casu peceni, zadne "a upeceme do zlatova". Pro me vyborna, vse, co jsem zkousela, se povedlo.)
Iveta Fabešová - Iveta a sladká Francie
Iveta Fabešová - Slavností pečení s Ivetou
Jaroslav Vašák - Ottova Kuchařka velká hrníčková
Paul Gayler - Steaky (Kuchařka o hovězím. Na úvodu je část o mase samotném a jak s ním zacházet, recepty na smažení, grilování, pomalé dušení, marinády, omáčky a glazury. Celkem 140 stran.)
Barbara Myšičková, Aleš Pavlíček – Biomenu (Touto knihou jsme chtěli ukázat, že česká kuchyně připravená z kvalitních místních surovin může mít vysokou úroveň, srovnatelnou s evropskou gastronomickou špičkou.)
Joza Břízová, Maryna Klimentová – Vaříme zdravě, chutně a hospodárně (Klasická kuchařská kniha čerpající především z tradice české gastronomie a prověřená desetiletími je klenotem, který se dědí z generace na generaci.)
Jana Vašáková a Zdena Skokanová N. - Jezte česky - rok v naší kuchyni (Česká sezonní kuchařka. Používané suroviny jsou snadno dostupné (sezonně), recepty nejsou nijak složité, ale rozhodně zajímavé.)

Spřízněné kluby:

Koktejly
Labužník
Co právě jíte
Víno
  Nastavení klubu     Nastavení práv     Homepage     Anketa     Přítomní     Oblíbené     Lopuch     Kategorie  
autor: 
text: 
vyplnit a 
Help

Nemáte právo psát do tohoto klubu.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  
foxka Foxka Everybody hurts...sometimes. 28.3.2009 22:37  13641
Napadá mě jedině nějaká sýrová...
teketapa Teketapa Říkejte mi - Teke 28.3.2009 18:43  13640
ad ta bílá omáčka na rýži... docela by mě zajímalo jestli jde něco takového zplodit, mám rýži ráda, ale když nemám žádný použitelný sos z masa, tak to není ono...
mrcos mrcos Tma, zima a hlad. 28.3.2009 18:34  13639
Tuším, že candáta jsem jednou jedl pečeného pod mohylou z kořenové zeleniny.
Ale jinak mi stačí rybu zalít citronem, olivovým olejem, zasypat trochou ne příliš aromatického koření a trochu posolit před pečenním. Zvláště dravé ryby, které mívají zajímavější maso.
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 28.3.2009 18:27  13638
Rybu? Jedině na gril a hodně citronu:) Víc ti neporadím, na ryby moc nejsem.
mrmar MrMar Ve prvaku si na mne cestinar zased - a delal my problemi 28.3.2009 18:21  13637
Anka [13636]: Nijak pozorně. Ale zrovna zvažuju, jak si mám zítra upravit candáta (celá ryba). Nějaké nápady?
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 28.3.2009 18:12  13636
MrMar [13635]: Blesku:) Ty žrádelní kluby na Lopuchu moc nečteš, co?
mrmar MrMar Ve prvaku si na mne cestinar zased - a delal my problemi 28.3.2009 18:10  13635
Tahle prodejna nevypadá špatně (promo v novém Apetitu)
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 28.3.2009 15:56  13634
Teprve jsou v troubě:)
Matka stejně řekla, že rýži nechce, tak jsem se na to vyprdla. Včera jsem koupila čerstvou bagetu, tak ji k tomu trochu opeču a bude.
tilka tilka dálky, ty bývaly blíž 28.3.2009 15:23  13633
AnkaTak ty tvé dnešní hokupokusy dopadly?
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 28.3.2009 11:36  13632
kokos [13631]: Jídlo z toho bude, až tam nebudou prefabrikovaná kuřecí prsa:) Ale lepší něco, než nic.
kokos kokos 28.3.2009 11:32  13631
Anka [13630]: Vynech ten kozí sýr a možná z toho bude jídlo.
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 28.3.2009 11:26  13630
DotazMám tu kuřecí prsa, rajčata a štangli kozího sýru. Hodím na sebe, posypu tymiánem, to je mi jasný:) Ale k tomu bych si dala rejži a s chutí bych ji prolila nějakou "bílou" omáčkou, chuťově klidně dost neutrální, aby to nepřebíjelo kozí sýr. Znáte něco takového? Ať tu nedělám hokusy pokusy. A hlavně bych tím nerada strávila mládí!
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 26.3.2009 19:48  13629
SPAMV klubu Labužník právě začalo plánování dubnové žrací akce, tentokráte zaměřené na indickou kuchyni. Předběžnou účast/neúčast můžete hlásit v anketě tamtéž.
manka manka Každá závislost se - počítá... :-) 26.3.2009 16:00  13628
V Opletalce byli dloooouho a ještě poměrně nedávno (3 roky nazpět?). Stopro.
shelle Shelle - Good Service 26.3.2009 13:23  13627
Tak to tehdy asi bylo tam, ale zase jestli ted na netu maji Jindrisska, tak se asi prestehovali. Pochybuji, ze by byli v obou. A ja si ji tam pamatuji snad pred sto lety.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  

(c) 2001-2011 Lopuch.cz   
Kontakt