Registrace nového uživatele     Návod     Kluby     Archív  Lopuchu     Lopuch.cz  

Nudou jsi opuch?
Navštiv Lopuch!

Lopuch.cz

Jméno:
Heslo:
Podpora LCD:
 
Klub recepty a popisy [ŽP: neomezená] (kategorie Koníčky) moderují Scalex, Anka.
Archiv

Weby pro mlsné huby:

Na talíři - Lopuší kuchařka
www.scuk.cz - Scuk je průvodce po místech, kde se dobře jí a nakupuje.
www.recepty.cz
www.labuznik.com
Pan Cuketka, nejznámější český foodbloger
Světová jídelna (blog s nápaditými a netradičními recepty na lehká jídla)
Koření od Antonína, e-shop s báječným kořením
www.vareni.cz
Dadalova kuchařka


Kuchařky pro mlsné huby:

Roman Vaněk - Poklady klasické české kuchyně
Jana Zatloukalová - Kuchařka pro dceru (Recepty napsane srozumitelne, vcetne teplot a casu peceni, zadne "a upeceme do zlatova". Pro me vyborna, vse, co jsem zkousela, se povedlo.)
Iveta Fabešová - Iveta a sladká Francie
Iveta Fabešová - Slavností pečení s Ivetou
Jaroslav Vašák - Ottova Kuchařka velká hrníčková
Paul Gayler - Steaky (Kuchařka o hovězím. Na úvodu je část o mase samotném a jak s ním zacházet, recepty na smažení, grilování, pomalé dušení, marinády, omáčky a glazury. Celkem 140 stran.)
Barbara Myšičková, Aleš Pavlíček – Biomenu (Touto knihou jsme chtěli ukázat, že česká kuchyně připravená z kvalitních místních surovin může mít vysokou úroveň, srovnatelnou s evropskou gastronomickou špičkou.)
Joza Břízová, Maryna Klimentová – Vaříme zdravě, chutně a hospodárně (Klasická kuchařská kniha čerpající především z tradice české gastronomie a prověřená desetiletími je klenotem, který se dědí z generace na generaci.)
Jana Vašáková a Zdena Skokanová N. - Jezte česky - rok v naší kuchyni (Česká sezonní kuchařka. Používané suroviny jsou snadno dostupné (sezonně), recepty nejsou nijak složité, ale rozhodně zajímavé.)

Spřízněné kluby:

Koktejly
Labužník
Co právě jíte
Víno
  Nastavení klubu     Nastavení práv     Homepage     Anketa     Přítomní     Oblíbené     Lopuch     Kategorie  
autor: 
text: 
vyplnit a 
Help

Nemáte právo psát do tohoto klubu.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  
phanny phanny Chuť na sladké? - - Přijďte k nám 25.4.2009 20:27  13787
Patky ze štrůdluOsobně taky miluju a doma jsme o ně vždy vedli boje. Ale když prodávám krájenej štrůdl, tak patky (k mému překvapení) nikdo nechce, maximálně tak jeden člověk z 10.
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 25.4.2009 15:13  13786
A především! Mám tu k tomu krásně vychlazený pravý řecký Mythos! (pro neznalé: pivo)

(A oba tyto příspěvky patří do Co právě jíte a tady jsou omylem.)
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 25.4.2009 15:11  13785
Na štrůdlu je nejhorší, že má tolik patek...

K obědu jsem smíchala tyto suroviny: Těstoviny, kuřecí maso, zelené olivy (řecké), řecký sýr feta, hodně česneku a hodně oregana.
makovec makovec Chuck Norris snědl jídlo od Babicy - a ještě si přidal 25.4.2009 14:51  13784
ja doma bojuju za strudly v podobe malych kulatych bochanku, ktery by se jen prepulily, ale zatim se mi to nedari prosadit
bohumiljuza bohumiljuza Music Is The Best ! 25.4.2009 14:50  13783
Co ho udělat do hvězdičky? a máš jich 8
makovec makovec Chuck Norris snědl jídlo od Babicy - a ještě si přidal 25.4.2009 14:43  13782
kazdej strudl ma jednu zasadni chybu. ma jen dve paticky-
bohumiljuza bohumiljuza Music Is The Best ! 25.4.2009 14:38  13781
Free Image Hosting at www.ImageShack.us

QuickPost Quickpost this image to Myspace, Digg, Facebook, and others!
My hrozně ulítáváme na špenátovým štrůdlu, vřele doporučuji.
kvitko kvitko Co mi vypadne - z ruky:-) 24.4.2009 08:17  13780
covaJó? Že by? Ještě v tom měli i celá semínka hořčice. Ale jakou tam dávali, nějakou naloženou nebo nějak upravenou, aby byla měkká .. v obchodě jsem jednou koupila ve skleničce hořčici naloženou z celých semen, ale víckrát jsem to neviděla:-)
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 23.4.2009 19:54  13779
Minulý týden v Ano, šéfe! učil Pohlreich kuchaře vařit cibulačku. Tak na ten díl zkus kouknout:)
misa Misa Záviďte mi - máte proč :o) 23.4.2009 19:18  13778
Potvrzuji, že ta naše je exkluzivní, musíme zas brzy udělat :-)
klupi klupi velké a ještě větší - štěstíčko 23.4.2009 18:54  13776
tuhle .. jen zmenšuju množství
teketapa Teketapa Říkejte mi - Teke 23.4.2009 18:52  13775
klupi: tak hoď i s červeným... to jsem nikdy neslyšela, ale taky ho tu máme. :-)
klupi klupi velké a ještě větší - štěstíčko 23.4.2009 18:49  13774
já dělám s červeným
teketapa Teketapa Říkejte mi - Teke 23.4.2009 18:48  13773
Lidičky, chtěla bych zítra uvařit cibulačku s bílým vínem. Na netu je receptů spousta, ale nějaký prověřený někým místním by se nenašel? U nás doma se nikdy nevařila. :-(
cova 23.4.2009 12:29  13772
... a med :-) Asi bych to měl po sobě i číst, omlouvám se.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  

(c) 2001-2011 Lopuch.cz   
Kontakt