Registrace nového uživatele     Návod     Kluby     Archív  Lopuchu     Lopuch.cz  

Něco navíc v zeleném?
A proč ne...

Lopuch.cz

Jméno:
Heslo:
Podpora LCD:
 
Klub recepty a popisy [ŽP: neomezená] (kategorie Koníčky) moderují Scalex, Anka.
Archiv

Weby pro mlsné huby:

Na talíři - Lopuší kuchařka
www.scuk.cz - Scuk je průvodce po místech, kde se dobře jí a nakupuje.
www.recepty.cz
www.labuznik.com
Pan Cuketka, nejznámější český foodbloger
Světová jídelna (blog s nápaditými a netradičními recepty na lehká jídla)
Koření od Antonína, e-shop s báječným kořením
www.vareni.cz
Dadalova kuchařka


Kuchařky pro mlsné huby:

Roman Vaněk - Poklady klasické české kuchyně
Jana Zatloukalová - Kuchařka pro dceru (Recepty napsane srozumitelne, vcetne teplot a casu peceni, zadne "a upeceme do zlatova". Pro me vyborna, vse, co jsem zkousela, se povedlo.)
Iveta Fabešová - Iveta a sladká Francie
Iveta Fabešová - Slavností pečení s Ivetou
Jaroslav Vašák - Ottova Kuchařka velká hrníčková
Paul Gayler - Steaky (Kuchařka o hovězím. Na úvodu je část o mase samotném a jak s ním zacházet, recepty na smažení, grilování, pomalé dušení, marinády, omáčky a glazury. Celkem 140 stran.)
Barbara Myšičková, Aleš Pavlíček – Biomenu (Touto knihou jsme chtěli ukázat, že česká kuchyně připravená z kvalitních místních surovin může mít vysokou úroveň, srovnatelnou s evropskou gastronomickou špičkou.)
Joza Břízová, Maryna Klimentová – Vaříme zdravě, chutně a hospodárně (Klasická kuchařská kniha čerpající především z tradice české gastronomie a prověřená desetiletími je klenotem, který se dědí z generace na generaci.)
Jana Vašáková a Zdena Skokanová N. - Jezte česky - rok v naší kuchyni (Česká sezonní kuchařka. Používané suroviny jsou snadno dostupné (sezonně), recepty nejsou nijak složité, ale rozhodně zajímavé.)

Spřízněné kluby:

Koktejly
Labužník
Co právě jíte
Víno
  Nastavení klubu     Nastavení práv     Homepage     Anketa     Přítomní     Oblíbené     Lopuch     Kategorie  
autor: 
text: 
vyplnit a 
Help

Nemáte právo psát do tohoto klubu.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  
royal Royal Hippies na zeď udělal a řek - pijte, kuřte klidně dál 19.5.2009 11:38  13863
kokosJo, můžeš tam dát lavór s vodou (je k tomu a jde ho tam nad oheň pověsit). Akorát teda nevím, jak ho tam dát po zapálení ohně...:o))
kokos kokos 19.5.2009 10:36  13862
Royal [13861]: To je to s tou vodní lázní?
royal Royal Hippies na zeď udělal a řek - pijte, kuřte klidně dál 19.5.2009 10:33  13861
phannyTakové něco: dole topíš a nahoře buď griluješ nebo udíš (v praxi teda spíš douuzuješ, protože na čistokrevné uzení je to moc malé.

http://www.zahradni-krby.eu/images/barbecook/smoker1.jpg
phanny phanny Chuť na sladké? - - Přijďte k nám 15.5.2009 19:45  13860
RoyalMikrocožeco?
kvitko kvitko Co mi vypadne - z ruky:-) 15.5.2009 12:54  13859
takový sýrový majdy moc nemusím, nemám ráda jak to na talíři "tuhne":-)
shelle Shelle - Good Service 15.5.2009 12:25  13858
Cova [13857]: Vidis, na vinko jsem zapomnela uplne.
cova 15.5.2009 12:19  13857
ShelleTaky tak... Miluju gorgonzolu rozpuštěnou v troše mléka, zakápnout půldeci bílého vína (bez cibule a muškátového oříšku), nakrájet kousek kvalitní šunky a přelít s tím chřest. S novými bramborami úžasné...
royal Royal Hippies na zeď udělal a řek - pijte, kuřte klidně dál 15.5.2009 12:17  13856
Uzený je samozřejmost. Teď jsem si pořídil mikroudírničičku, takže douzuju co mi přijde pod pazour.
royal Royal Hippies na zeď udělal a řek - pijte, kuřte klidně dál 15.5.2009 12:15  13855
RendaDíkes, zkusím.
Jestli ti ji pochválím bude teda záležet na tom, jak se mi povede ta máčka.
Ta cibulka asi na drobno, však?
klupi klupi velké a ještě větší - štěstíčko 15.5.2009 12:08  13854
no šunka může být .. dneska nám tam plavaly kousky brokolice
shelle Shelle - Good Service 15.5.2009 12:07  13853
A neuskodi slanina nebo nejake masicko do toho.

Jinak ted mam nejradsi s gorgonzolou, to bude asi dnes, protoze se ma o vikendu snist.
shelle Shelle - Good Service 15.5.2009 12:06  13852
klupi [13851]: Stejne.
klupi klupi velké a ještě větší - štěstíčko 15.5.2009 12:03  13851
stejně ... ale zalejvám smetanou
renda Renda 15.5.2009 11:58  13850
RoyalMoje sejrovka na testoviny je o tom, osmahnout dostatek cibule, z lednice vytahnout sejry co v ni sou, rozpustit na cibulce, zalejt trochou mlika na ziskani spravne konzistence, nastrouhat muskatovej orisek a pripadne dosolit. Nalejt na testoviny a sezrat:)
triss triss 15.5.2009 08:24  13849
Teketapa [13848]: těžko říci, nenechávat těsto dlouho stát, aby nevyšuměl kypřící prášek, suroviny stejné teploty, neklepat nádobou při pečení, aby to nespadlo...neotvírat zbytečně při pečení...remosku používám velmi úspěšně již mnoho let

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  

(c) 2001-2011 Lopuch.cz   
Kontakt