Registrace nového uživatele     Návod     Kluby     Archív  Lopuchu     Lopuch.cz  

Modrá je dobrá
zelená je lepší

Lopuch.cz

Jméno:
Heslo:
Podpora LCD:
 
Klub recepty a popisy [ŽP: neomezená] (kategorie Koníčky) moderují Scalex, Anka.
Archiv

Weby pro mlsné huby:

Na talíři - Lopuší kuchařka
www.scuk.cz - Scuk je průvodce po místech, kde se dobře jí a nakupuje.
www.recepty.cz
www.labuznik.com
Pan Cuketka, nejznámější český foodbloger
Světová jídelna (blog s nápaditými a netradičními recepty na lehká jídla)
Koření od Antonína, e-shop s báječným kořením
www.vareni.cz
Dadalova kuchařka


Kuchařky pro mlsné huby:

Roman Vaněk - Poklady klasické české kuchyně
Jana Zatloukalová - Kuchařka pro dceru (Recepty napsane srozumitelne, vcetne teplot a casu peceni, zadne "a upeceme do zlatova". Pro me vyborna, vse, co jsem zkousela, se povedlo.)
Iveta Fabešová - Iveta a sladká Francie
Iveta Fabešová - Slavností pečení s Ivetou
Jaroslav Vašák - Ottova Kuchařka velká hrníčková
Paul Gayler - Steaky (Kuchařka o hovězím. Na úvodu je část o mase samotném a jak s ním zacházet, recepty na smažení, grilování, pomalé dušení, marinády, omáčky a glazury. Celkem 140 stran.)
Barbara Myšičková, Aleš Pavlíček – Biomenu (Touto knihou jsme chtěli ukázat, že česká kuchyně připravená z kvalitních místních surovin může mít vysokou úroveň, srovnatelnou s evropskou gastronomickou špičkou.)
Joza Břízová, Maryna Klimentová – Vaříme zdravě, chutně a hospodárně (Klasická kuchařská kniha čerpající především z tradice české gastronomie a prověřená desetiletími je klenotem, který se dědí z generace na generaci.)
Jana Vašáková a Zdena Skokanová N. - Jezte česky - rok v naší kuchyni (Česká sezonní kuchařka. Používané suroviny jsou snadno dostupné (sezonně), recepty nejsou nijak složité, ale rozhodně zajímavé.)

Spřízněné kluby:

Koktejly
Labužník
Co právě jíte
Víno
  Nastavení klubu     Nastavení práv     Homepage     Anketa     Přítomní     Oblíbené     Lopuch     Kategorie  
autor: 
text: 
vyplnit a 
Help

Nemáte právo psát do tohoto klubu.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  
tilka tilka dálky, ty bývaly blíž 10.6.2009 22:14  13901
Měla jsem nedávno grilovaný hermelín a moc dobré.
kvitko kvitko Co mi vypadne - z ruky:-) 10.6.2009 20:22  13900
Grilovanej slovenskej ovčí sýr (přesně jakej to byl nevim, takový oválky) taky vrzal:-)
phanny phanny Chuť na sladké? - - Přijďte k nám 10.6.2009 17:44  13899
On syrovej vrže snad ještě víc mi přišlo :-).
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 10.6.2009 16:52  13898
Shelle [13897]: Ale po té tepelné úravě (opečení na pánvi) jsem měla trochu pocit, že koušu do polystyrénu:)) Vrže. Na chuť to bylo dobré!
shelle Shelle - Good Service 10.6.2009 15:25  13897
tilka [13896]: Je to takovy zvlastni kypersky syr a je zvlastni prave tim, ze ho muzes tepelne upravit, aniz by roztekl. A je vynikajici a tak :) A do te placky ho pak se salatem das. Nejtypicteji ho mas jako teply prdkrm na talirku s pittou a salatem.
tilka tilka dálky, ty bývaly blíž 10.6.2009 15:22  13896
Sýr? Já to ani z toho obrázku nepoznala. I když jsem přemýšlela, co je to za konzistenci placky, když se griluje. Díky, zase jsem o něco chytřejší.
shelle Shelle - Good Service 10.6.2009 14:36  13895
tilka [13893]: Na obale je napsano Pittas, to je jmeno.
vinyl vinyl - ...jen si hraju 10.6.2009 14:33  13894
sýr
tilka tilka dálky, ty bývaly blíž 10.6.2009 14:28  13893
HalloumiA co to vůbec je? Na obalu je napsané pitta- nějaká chlebovitá placka?
shelle Shelle - Good Service 10.6.2009 09:23  13892
zuz [13891]: V CR jen v reckych obchodech. Retezce bohuzel zatim ne.
zuz 10.6.2009 08:16  13891
Ad Halloumi - to se asi koupí pouze ve specializovaných obchodech a nebo mám zkoušet hledat a i hyper a super?
royal Royal Hippies na zeď udělal a řek - pijte, kuřte klidně dál 9.6.2009 10:36  13890
Halloumi se patří na gril.
tilka tilka dálky, ty bývaly blíž 8.6.2009 18:49  13889
Big DejvidZrovna jsem si uvařila chřest, ale já ho jenom pokapu máslem a možná si na něj dám trochu osmažené strouhanky.
shelle Shelle - Good Service 6.6.2009 19:45  13888
To mam z toho pomaleho netu, pak pul hodiny odesilam.
shelle Shelle - Good Service 6.6.2009 19:44  13887
Zacla bych tim, ze vyhodim houby a pak ... :)

Ale jako kdyz chce splnit, pln necim ty zampiony i.

Halloumi muzes vrazit do omelety nebo nastrouhat do cehokoli peceneho, ale mne to prijd ei lito asi. Ted, kdyz ho muzeme mit denne a vrazit kamkoli, tak stejne nejradsi proste na panvi a do pitty se salatem.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  

(c) 2001-2011 Lopuch.cz   
Kontakt