Registrace nového uživatele     Návod     Kluby     Archív  Lopuchu     Lopuch.cz  

Když diskuse,
tak s Lopuchem

Lopuch.cz

Jméno:
Heslo:
Podpora LCD:
 
Klub recepty a popisy [ŽP: neomezená] (kategorie Koníčky) moderují Scalex, Anka.
Archiv

Weby pro mlsné huby:

Na talíři - Lopuší kuchařka
www.scuk.cz - Scuk je průvodce po místech, kde se dobře jí a nakupuje.
www.recepty.cz
www.labuznik.com
Pan Cuketka, nejznámější český foodbloger
Světová jídelna (blog s nápaditými a netradičními recepty na lehká jídla)
Koření od Antonína, e-shop s báječným kořením
www.vareni.cz
Dadalova kuchařka


Kuchařky pro mlsné huby:

Roman Vaněk - Poklady klasické české kuchyně
Jana Zatloukalová - Kuchařka pro dceru (Recepty napsane srozumitelne, vcetne teplot a casu peceni, zadne "a upeceme do zlatova". Pro me vyborna, vse, co jsem zkousela, se povedlo.)
Iveta Fabešová - Iveta a sladká Francie
Iveta Fabešová - Slavností pečení s Ivetou
Jaroslav Vašák - Ottova Kuchařka velká hrníčková
Paul Gayler - Steaky (Kuchařka o hovězím. Na úvodu je část o mase samotném a jak s ním zacházet, recepty na smažení, grilování, pomalé dušení, marinády, omáčky a glazury. Celkem 140 stran.)
Barbara Myšičková, Aleš Pavlíček – Biomenu (Touto knihou jsme chtěli ukázat, že česká kuchyně připravená z kvalitních místních surovin může mít vysokou úroveň, srovnatelnou s evropskou gastronomickou špičkou.)
Joza Břízová, Maryna Klimentová – Vaříme zdravě, chutně a hospodárně (Klasická kuchařská kniha čerpající především z tradice české gastronomie a prověřená desetiletími je klenotem, který se dědí z generace na generaci.)
Jana Vašáková a Zdena Skokanová N. - Jezte česky - rok v naší kuchyni (Česká sezonní kuchařka. Používané suroviny jsou snadno dostupné (sezonně), recepty nejsou nijak složité, ale rozhodně zajímavé.)

Spřízněné kluby:

Koktejly
Labužník
Co právě jíte
Víno
  Nastavení klubu     Nastavení práv     Homepage     Anketa     Přítomní     Oblíbené     Lopuch     Kategorie  
autor: 
text: 
vyplnit a 
Help

Nemáte právo psát do tohoto klubu.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  
scalex Scalex 12.6.2009 18:47  13906
Na grilování je výborný Jadel, ideálně když seženete jeho neslanou variantu. Slaná se holt musí nakrájet a nechat řádně odmočit v mléce.
makovec makovec Chuck Norris snědl jídlo od Babicy - a ještě si přidal 12.6.2009 17:51  13905
ten vhodnej na peceni sem dneska okukoval. nezkousela si ho obalovat? tady by me zajimala jeho tekoucnost ci netekoucnost
scherie Scherie 12.6.2009 17:47  13904
hermelín teď už také dělají na gril, dokonce je tenčí než klasický a dává se bez staniolu - nevyteče, ozkoušeno:-)
shelle Shelle - Good Service 11.6.2009 11:45  13903
pro AnkuTak vcera nesehnala :( Sice meli s medikem, visni a oriskem, ale tzatizkovy jsme neobjevili. Mozna v nejake vetsi pobocce.
royal Royal Hippies na zeď udělal a řek - pijte, kuřte klidně dál 11.6.2009 10:36  13902
tilkaJenže ten se griluje ve staniólu, Halloumi jen tak.
tilka tilka dálky, ty bývaly blíž 10.6.2009 22:14  13901
Měla jsem nedávno grilovaný hermelín a moc dobré.
kvitko kvitko Co mi vypadne - z ruky:-) 10.6.2009 20:22  13900
Grilovanej slovenskej ovčí sýr (přesně jakej to byl nevim, takový oválky) taky vrzal:-)
phanny phanny Chuť na sladké? - - Přijďte k nám 10.6.2009 17:44  13899
On syrovej vrže snad ještě víc mi přišlo :-).
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 10.6.2009 16:52  13898
Shelle [13897]: Ale po té tepelné úravě (opečení na pánvi) jsem měla trochu pocit, že koušu do polystyrénu:)) Vrže. Na chuť to bylo dobré!
shelle Shelle - Good Service 10.6.2009 15:25  13897
tilka [13896]: Je to takovy zvlastni kypersky syr a je zvlastni prave tim, ze ho muzes tepelne upravit, aniz by roztekl. A je vynikajici a tak :) A do te placky ho pak se salatem das. Nejtypicteji ho mas jako teply prdkrm na talirku s pittou a salatem.
tilka tilka dálky, ty bývaly blíž 10.6.2009 15:22  13896
Sýr? Já to ani z toho obrázku nepoznala. I když jsem přemýšlela, co je to za konzistenci placky, když se griluje. Díky, zase jsem o něco chytřejší.
shelle Shelle - Good Service 10.6.2009 14:36  13895
tilka [13893]: Na obale je napsano Pittas, to je jmeno.
vinyl vinyl - ...jen si hraju 10.6.2009 14:33  13894
sýr
tilka tilka dálky, ty bývaly blíž 10.6.2009 14:28  13893
HalloumiA co to vůbec je? Na obalu je napsané pitta- nějaká chlebovitá placka?
shelle Shelle - Good Service 10.6.2009 09:23  13892
zuz [13891]: V CR jen v reckych obchodech. Retezce bohuzel zatim ne.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  

(c) 2001-2011 Lopuch.cz   
Kontakt