Registrace nového uživatele     Návod     Kluby     Archív  Lopuchu     Lopuch.cz  

Něco navíc v zeleném?
A proč ne...

Lopuch.cz

Jméno:
Heslo:
Podpora LCD:
 
Klub recepty a popisy [ŽP: neomezená] (kategorie Koníčky) moderují Scalex, Anka.
Archiv

Weby pro mlsné huby:

Na talíři - Lopuší kuchařka
www.scuk.cz - Scuk je průvodce po místech, kde se dobře jí a nakupuje.
www.recepty.cz
www.labuznik.com
Pan Cuketka, nejznámější český foodbloger
Světová jídelna (blog s nápaditými a netradičními recepty na lehká jídla)
Koření od Antonína, e-shop s báječným kořením
www.vareni.cz
Dadalova kuchařka


Kuchařky pro mlsné huby:

Roman Vaněk - Poklady klasické české kuchyně
Jana Zatloukalová - Kuchařka pro dceru (Recepty napsane srozumitelne, vcetne teplot a casu peceni, zadne "a upeceme do zlatova". Pro me vyborna, vse, co jsem zkousela, se povedlo.)
Iveta Fabešová - Iveta a sladká Francie
Iveta Fabešová - Slavností pečení s Ivetou
Jaroslav Vašák - Ottova Kuchařka velká hrníčková
Paul Gayler - Steaky (Kuchařka o hovězím. Na úvodu je část o mase samotném a jak s ním zacházet, recepty na smažení, grilování, pomalé dušení, marinády, omáčky a glazury. Celkem 140 stran.)
Barbara Myšičková, Aleš Pavlíček – Biomenu (Touto knihou jsme chtěli ukázat, že česká kuchyně připravená z kvalitních místních surovin může mít vysokou úroveň, srovnatelnou s evropskou gastronomickou špičkou.)
Joza Břízová, Maryna Klimentová – Vaříme zdravě, chutně a hospodárně (Klasická kuchařská kniha čerpající především z tradice české gastronomie a prověřená desetiletími je klenotem, který se dědí z generace na generaci.)
Jana Vašáková a Zdena Skokanová N. - Jezte česky - rok v naší kuchyni (Česká sezonní kuchařka. Používané suroviny jsou snadno dostupné (sezonně), recepty nejsou nijak složité, ale rozhodně zajímavé.)

Spřízněné kluby:

Koktejly
Labužník
Co právě jíte
Víno
  Nastavení klubu     Nastavení práv     Homepage     Anketa     Přítomní     Oblíbené     Lopuch     Kategorie  
autor: 
text: 
vyplnit a 
Help

Nemáte právo psát do tohoto klubu.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  
tilka tilka dálky, ty bývaly blíž 22.6.2009 18:17  13954
kvitkoJestli chceš na tu, co je na fotce, hoď mi do pošty emila, protože je to ve formátu PP.
Jinak kuřecí plním obvykle anglickou slaninou umíchanými vajíčky s cibulkou a uprostře kyselá okurka a proužky červené papriky. To je můj standard.
kvitko kvitko Co mi vypadne - z ruky:-) 22.6.2009 18:06  13953
tilkaRecept na roládu, dáš? Čím plníš?:-)
vanda Vanda To je ten - hnusný punk 22.6.2009 17:25  13952
u nás se dají koupit i čerstvý vykoštěný kuřecí stehna - tak nakombinovat s prsama a je tam celý kuře :)
tilka tilka dálky, ty bývaly blíž 22.6.2009 15:03  13951
AlchymistaJá ještě papriku nebo kyselý okurek a trochu vaječiny.
alchymista 22.6.2009 14:43  13950
tilka [13949]: To je taky možnost, ale chuťově mi přijde lepší, když je v ní to kuře celý. Na poněkolikátý jsem ten postup už jakžtakž zvlád, ale je to teda pakárna.
Dávám tam ještě anglickou slaninu, šunkový salám a doprostřed debrecínku.
tilka tilka dálky, ty bývaly blíž 22.6.2009 14:35  13949
AlchymistaJá dělávám kuřecí roládu normálně z kuřecích prsních řízků. A drží.
alchymista 22.6.2009 14:13  13948
Nejlepší by to imo bylo jako kuřecí roláda, teda až na to vykošťování :)
bohumiljuza bohumiljuza Music Is The Best ! 22.6.2009 12:57  13947
Souhlasím s váma, ta bábovková forma má asi sloužit jako humor, když se to donese návštěvě...
kokos kokos 22.6.2009 12:20  13946
Stejné nápady, stejné vybavení - tož též bych ju dělal v tom lichoběžníku :-))
A nebo rovnou v kulatém dortovém.
shelle Shelle - Good Service 22.6.2009 12:04  13945
tilka [13944]: Take me napadl presne ten hrbet.
tilka tilka dálky, ty bývaly blíž 22.6.2009 12:02  13944
RoyalTaké mě to napadlo. Dělal bych to v lichoběžníkové formě na srnčí hřbet.
royal Royal Hippies na zeď udělal a řek - pijte, kuřte klidně dál 22.6.2009 11:55  13943
...akorát ta bábovková forma mi připadá jako to nejhorší, co se na to dalo použít.
tilka tilka dálky, ty bývaly blíž 22.6.2009 11:46  13942
Shodou okolností mi minulý týden došla emailem tato kuřecí bábovka - a ta věru nevypadá vůbec špatně a příprava není vůbec složitá. Tuhle asi někdy prubnu:
Free Image Hosting at www.ImageShack.us

phanny phanny Chuť na sladké? - - Přijďte k nám 18.6.2009 16:57  13941
Kruci, to jsem měl vědět minulej týden, v Bille měli famózní Portobella za pár šupů.
vinyl vinyl - ...jen si hraju 18.6.2009 10:22  13940
phannyTohle nechám doma v lednici pro případ náhlého hladu a chuti na něco zajímavého.

Na gril mám jinou chuťku: žampiony naplnit směsí modrého sýra a mascarpone, vydatně opepřenou, zasypat čarstvou bazalkou, zabalit každyý jeden do alobalu tak 10 minut grilovat. Překvapivě famozní. Minimálně zlatá niva ovšem nutností.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  

(c) 2001-2011 Lopuch.cz   
Kontakt