Registrace nového uživatele     Návod     Kluby     Archív  Lopuchu     Lopuch.cz  

Něco navíc v zeleném?
A proč ne...

Lopuch.cz

Jméno:
Heslo:
Podpora LCD:
 
Klub recepty a popisy [ŽP: neomezená] (kategorie Koníčky) moderují Scalex, Anka.
Archiv

Weby pro mlsné huby:

Na talíři - Lopuší kuchařka
www.scuk.cz - Scuk je průvodce po místech, kde se dobře jí a nakupuje.
www.recepty.cz
www.labuznik.com
Pan Cuketka, nejznámější český foodbloger
Světová jídelna (blog s nápaditými a netradičními recepty na lehká jídla)
Koření od Antonína, e-shop s báječným kořením
www.vareni.cz
Dadalova kuchařka


Kuchařky pro mlsné huby:

Roman Vaněk - Poklady klasické české kuchyně
Jana Zatloukalová - Kuchařka pro dceru (Recepty napsane srozumitelne, vcetne teplot a casu peceni, zadne "a upeceme do zlatova". Pro me vyborna, vse, co jsem zkousela, se povedlo.)
Iveta Fabešová - Iveta a sladká Francie
Iveta Fabešová - Slavností pečení s Ivetou
Jaroslav Vašák - Ottova Kuchařka velká hrníčková
Paul Gayler - Steaky (Kuchařka o hovězím. Na úvodu je část o mase samotném a jak s ním zacházet, recepty na smažení, grilování, pomalé dušení, marinády, omáčky a glazury. Celkem 140 stran.)
Barbara Myšičková, Aleš Pavlíček – Biomenu (Touto knihou jsme chtěli ukázat, že česká kuchyně připravená z kvalitních místních surovin může mít vysokou úroveň, srovnatelnou s evropskou gastronomickou špičkou.)
Joza Břízová, Maryna Klimentová – Vaříme zdravě, chutně a hospodárně (Klasická kuchařská kniha čerpající především z tradice české gastronomie a prověřená desetiletími je klenotem, který se dědí z generace na generaci.)
Jana Vašáková a Zdena Skokanová N. - Jezte česky - rok v naší kuchyni (Česká sezonní kuchařka. Používané suroviny jsou snadno dostupné (sezonně), recepty nejsou nijak složité, ale rozhodně zajímavé.)

Spřízněné kluby:

Koktejly
Labužník
Co právě jíte
Víno
  Nastavení klubu     Nastavení práv     Homepage     Anketa     Přítomní     Oblíbené     Lopuch     Kategorie  
autor: 
text: 
vyplnit a 
Help

Nemáte právo psát do tohoto klubu.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  
kokos kokos 24.6.2009 10:03  13967
tilka [13966]: Vychrtlá? No nevím, ale já bych to tak neříkal :-)) Ale taky jsem viděl jen upoutávku.
tilka tilka dálky, ty bývaly blíž 24.6.2009 08:56  13966
No, já to možná blbě napsala. Já ji moc nemusím, hodně mi vždycky vadila její dikce a v té upoutávce mě zarazilo, jak je vychrtlá a jak jí to nesluší. A navíc ona moderuje, nevaří, ne?
Nicméně..... vychrtlý kuchař ve mně opravdu moc slibných nadějí nevyvolává, to je fakt.
vinyl vinyl - ...jen si hraju 24.6.2009 08:08  13965
ankaAno, přesně tak to je. Ovšem doporučil bych Kuchařskou pohotovost, kde vaří Jiří Král z Francouzské restaurace Obecního domu. Formát pořadu není moc, ale Král je přirozený, lehce vtipný a umí vařit.
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 24.6.2009 07:58  13964
Přišlo mi, že funguje na principu: Udělám ze sebe debila a aby to nebylo málo, udělám ze sebe ještě většího debila. A pak to bude legrace.
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 24.6.2009 07:57  13963
vinylJežiš, ten pořad s Jančaříkem jsem dvakrát čirou náhodou shlédla! To jsem nevěděla, jestli to není opakování nějakého silvestrovského dílu, či co.
vinyl vinyl - ...jen si hraju 24.6.2009 07:51  13962
Mě je teda Hrubeška sympatická jen uzkém výseku lehce pod rameny, ale kdysi jsem s ní četl rozhovor, či nějaké její povídání v Apetitu nebo Chefovi a musel jsem přiznat, že ta ženská ví o čem mluví. Ač nestíhám sledovat, říkám, proč ne. Což nic nemění na faktu, že by to chtělo pořad se skutečným šéfkuchařem. Nebo vyhodit Jančaříka.
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 24.6.2009 07:38  13961
vinylTaké si myslím. Ostatně, mám příklad v rodině. Matka už mě svojí velikostí 36 pár let štve, nedokážu se narvat do jejích kalhot. Přitom je jak kyselina.
vinyl vinyl - ...jen si hraju 24.6.2009 07:36  13960
Proš by musel být člověk co rád jí vypasanej jak prase?
tilka tilka dálky, ty bývaly blíž 23.6.2009 19:42  13959
Viděla jsem upoutávky a nějak už dopředu mě naprudilo téma vaření a neuvěřitelně vychrtlá Hrubeška. Navíc to dávají dopoledne...
shelle Shelle - Good Service 23.6.2009 17:40  13958
kvitko [13957]: Ne, priznam se, ze to spis kupuji.
kvitko kvitko Co mi vypadne - z ruky:-) 23.6.2009 17:39  13957
Tescoma s Hrubeškou je co?:-))

Zkouším dělat rebarborové čatní, to jsem na to sama zvědavá. Dělal jste to někdo?
zblunce zblunce Já jsem geniální - i když jsem normální! 23.6.2009 10:12  13956
stihate nekdo tu Tescomu s Hrubesovou? Jake to je?
kvitko kvitko Co mi vypadne - z ruky:-) 22.6.2009 20:01  13955
Do formy ani né, žádnou nemám:-)
tilka tilka dálky, ty bývaly blíž 22.6.2009 18:17  13954
kvitkoJestli chceš na tu, co je na fotce, hoď mi do pošty emila, protože je to ve formátu PP.
Jinak kuřecí plním obvykle anglickou slaninou umíchanými vajíčky s cibulkou a uprostře kyselá okurka a proužky červené papriky. To je můj standard.
kvitko kvitko Co mi vypadne - z ruky:-) 22.6.2009 18:06  13953
tilkaRecept na roládu, dáš? Čím plníš?:-)

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  

(c) 2001-2011 Lopuch.cz   
Kontakt