Registrace nového uživatele     Návod     Kluby     Archív  Lopuchu     Lopuch.cz  

Modrá je dobrá
zelená je lepší

Lopuch.cz

Jméno:
Heslo:
Podpora LCD:
 
Klub recepty a popisy [ŽP: neomezená] (kategorie Koníčky) moderují Scalex, Anka.
Archiv

Weby pro mlsné huby:

Na talíři - Lopuší kuchařka
www.scuk.cz - Scuk je průvodce po místech, kde se dobře jí a nakupuje.
www.recepty.cz
www.labuznik.com
Pan Cuketka, nejznámější český foodbloger
Světová jídelna (blog s nápaditými a netradičními recepty na lehká jídla)
Koření od Antonína, e-shop s báječným kořením
www.vareni.cz
Dadalova kuchařka


Kuchařky pro mlsné huby:

Roman Vaněk - Poklady klasické české kuchyně
Jana Zatloukalová - Kuchařka pro dceru (Recepty napsane srozumitelne, vcetne teplot a casu peceni, zadne "a upeceme do zlatova". Pro me vyborna, vse, co jsem zkousela, se povedlo.)
Iveta Fabešová - Iveta a sladká Francie
Iveta Fabešová - Slavností pečení s Ivetou
Jaroslav Vašák - Ottova Kuchařka velká hrníčková
Paul Gayler - Steaky (Kuchařka o hovězím. Na úvodu je část o mase samotném a jak s ním zacházet, recepty na smažení, grilování, pomalé dušení, marinády, omáčky a glazury. Celkem 140 stran.)
Barbara Myšičková, Aleš Pavlíček – Biomenu (Touto knihou jsme chtěli ukázat, že česká kuchyně připravená z kvalitních místních surovin může mít vysokou úroveň, srovnatelnou s evropskou gastronomickou špičkou.)
Joza Břízová, Maryna Klimentová – Vaříme zdravě, chutně a hospodárně (Klasická kuchařská kniha čerpající především z tradice české gastronomie a prověřená desetiletími je klenotem, který se dědí z generace na generaci.)
Jana Vašáková a Zdena Skokanová N. - Jezte česky - rok v naší kuchyni (Česká sezonní kuchařka. Používané suroviny jsou snadno dostupné (sezonně), recepty nejsou nijak složité, ale rozhodně zajímavé.)

Spřízněné kluby:

Koktejly
Labužník
Co právě jíte
Víno
  Nastavení klubu     Nastavení práv     Homepage     Anketa     Přítomní     Oblíbené     Lopuch     Kategorie  
autor: 
text: 
vyplnit a 
Help

Nemáte právo psát do tohoto klubu.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 3.7.2009 20:18  13987
Zatím jsem nezkoušela, jsem v halloumi nováček. Ale určitě bych se toho nebála.
foxka Foxka Everybody hurts...sometimes. 3.7.2009 20:17  13986
Takže na klasický venkovní gril ho nedoporučujete?
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 3.7.2009 18:28  13985
Ten sýr je mokrý už v tom balíčku. A na té rozpálené pánvy se to z něj "vyvaří".
shelle Shelle - Good Service 3.7.2009 18:25  13984
Prijde mi, ze mokro se dela, kdyz neni dost rozpalena panev.
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 3.7.2009 18:22  13983
Úplně nasucho a neděsit se, že ze začátku bude kolem dost "mokro" a vůbec se nebude zdát, že by se měl sýr opéct. Po chvíli se to rychle změní:)
phanny phanny Chuť na sladké? - - Přijďte k nám 3.7.2009 16:11  13982
Shelle [13981]: Já též, ale mám tu grilovací, teflonovou, hranatou, vlnkovatou.
shelle Shelle - Good Service 3.7.2009 15:36  13981
Foxka [13979]: Ja to delam bez oleje uplne.
manka manka Každá závislost se - počítá... :-) 3.7.2009 14:19  13980
Já jsem bez grilu, jen jsem ho na pánvi šudlala na ololu.
foxka Foxka Everybody hurts...sometimes. 3.7.2009 13:59  13979
A nějak se to před grilováním potírá olejem, koření atd.?
shelle Shelle - Good Service 3.7.2009 13:55  13978
Foxka [13977]: Bud na panvi normalne, teflon, hodne rozpalene, az to zhnedne. Nebo na grilu proste. Pokud venku na mrizce, tak radsi na tacku, at se na mrizce nerozpadne. Nebo do takoveho toho stolniho.
foxka Foxka Everybody hurts...sometimes. 3.7.2009 13:43  13977
SOSJak grilujete ten sýr haloumi?
shelle Shelle - Good Service 29.6.2009 10:33  13976
manka [13974]: No prave. Tak jsem si chtela postezovat, ze me to pudi, no.
manka manka Každá závislost se - počítá... :-) 29.6.2009 10:29  13975
Nigelle vyšla u nás knížka. K mání i v Knižním klubu.
manka manka Každá závislost se - počítá... :-) 29.6.2009 10:27  13974
10 minut to není nikdy. Maximálně deset minut vaření a pak se to ještě musí nechat dalších deset až dvacet minut na teple "dojít". A to v případě pokud vaříš klasicky. Pokud děláš poctivé italské risotto s postupným přimícháváním tekutiny "co to pobere", tak je to minimálně 15 minut, spíš víc.
vinyl vinyl - ...jen si hraju 29.6.2009 08:25  13973
10 minut je blbost.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  

(c) 2001-2011 Lopuch.cz   
Kontakt