Registrace nového uživatele     Návod     Kluby     Archív  Lopuchu     Lopuch.cz  

Diskuze na Lopuchu,
pohlazení na duchu

Lopuch.cz

Jméno:
Heslo:
Podpora LCD:
 
Klub recepty a popisy [ŽP: neomezená] (kategorie Koníčky) moderují Scalex, Anka.
Archiv

Weby pro mlsné huby:

Na talíři - Lopuší kuchařka
www.scuk.cz - Scuk je průvodce po místech, kde se dobře jí a nakupuje.
www.recepty.cz
www.labuznik.com
Pan Cuketka, nejznámější český foodbloger
Světová jídelna (blog s nápaditými a netradičními recepty na lehká jídla)
Koření od Antonína, e-shop s báječným kořením
www.vareni.cz
Dadalova kuchařka


Kuchařky pro mlsné huby:

Roman Vaněk - Poklady klasické české kuchyně
Jana Zatloukalová - Kuchařka pro dceru (Recepty napsane srozumitelne, vcetne teplot a casu peceni, zadne "a upeceme do zlatova". Pro me vyborna, vse, co jsem zkousela, se povedlo.)
Iveta Fabešová - Iveta a sladká Francie
Iveta Fabešová - Slavností pečení s Ivetou
Jaroslav Vašák - Ottova Kuchařka velká hrníčková
Paul Gayler - Steaky (Kuchařka o hovězím. Na úvodu je část o mase samotném a jak s ním zacházet, recepty na smažení, grilování, pomalé dušení, marinády, omáčky a glazury. Celkem 140 stran.)
Barbara Myšičková, Aleš Pavlíček – Biomenu (Touto knihou jsme chtěli ukázat, že česká kuchyně připravená z kvalitních místních surovin může mít vysokou úroveň, srovnatelnou s evropskou gastronomickou špičkou.)
Joza Břízová, Maryna Klimentová – Vaříme zdravě, chutně a hospodárně (Klasická kuchařská kniha čerpající především z tradice české gastronomie a prověřená desetiletími je klenotem, který se dědí z generace na generaci.)
Jana Vašáková a Zdena Skokanová N. - Jezte česky - rok v naší kuchyni (Česká sezonní kuchařka. Používané suroviny jsou snadno dostupné (sezonně), recepty nejsou nijak složité, ale rozhodně zajímavé.)

Spřízněné kluby:

Koktejly
Labužník
Co právě jíte
Víno
  Nastavení klubu     Nastavení práv     Homepage     Anketa     Přítomní     Oblíbené     Lopuch     Kategorie  
autor: 
text: 
vyplnit a 
Help

Nemáte právo psát do tohoto klubu.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  
manka manka Každá závislost se - počítá... :-) 8.7.2009 07:45  13995
Ananas během procesu pomatlávat směskou medu, citr. šťávy s panákem nějaké pálenky - moc mi chutnalo.
zuz 7.7.2009 18:37  13994
díky, jsme měla spíš na mysli - co k tomu přidat když to dělám jako směs. Ty rajčata jsou asi hodně rychle hotová ne?
makovec makovec Chuck Norris snědl jídlo od Babicy - a ještě si přidal 7.7.2009 18:32  13993
kdysi mi docela smakly grilovany banany sypany kari
nenufer 7.7.2009 18:09  13992
my sme minule kostovali grilovanu mrkev a bola uzasna :-)
ananas mienim zakapnut troskou rumu a k tomu zmrzlina tak budem hlasit vysledok
zblunce zblunce Já jsem geniální - i když jsem normální! 7.7.2009 16:19  13991
zuz [13989]: rajcata, cibule, celer, cesnekova hlava rozriznuta na pulku...
mrcos mrcos Tma, zima a hlad. 7.7.2009 16:17  13990
vepřová panenka ;)
my děláme tradičně papriky, lilky, občas něco rajčat (vcelku), cibule
a pak taky nějaký ty houby (jako třeba žampiony, bedly) nebo nějaký to ovoce - posledně ananas a nebyl špatnej (osobně bych se extra nebál ho při vyšších teplotách malinko přesypat třinovym cukrem)
zuz 7.7.2009 16:04  13989
Jsem teď o víkendu grilovala zeleninu a náramně jsme si pochutnali - ingredience: lilek, cuketa, papriky.

Co je ještě tak dobrého za zeleninku na grilování?
phanny phanny Chuť na sladké? - - Přijďte k nám 3.7.2009 21:10  13988
Foxka [13986]: Tam je naopak nejlepší!
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 3.7.2009 20:18  13987
Zatím jsem nezkoušela, jsem v halloumi nováček. Ale určitě bych se toho nebála.
foxka Foxka Everybody hurts...sometimes. 3.7.2009 20:17  13986
Takže na klasický venkovní gril ho nedoporučujete?
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 3.7.2009 18:28  13985
Ten sýr je mokrý už v tom balíčku. A na té rozpálené pánvy se to z něj "vyvaří".
shelle Shelle - Good Service 3.7.2009 18:25  13984
Prijde mi, ze mokro se dela, kdyz neni dost rozpalena panev.
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 3.7.2009 18:22  13983
Úplně nasucho a neděsit se, že ze začátku bude kolem dost "mokro" a vůbec se nebude zdát, že by se měl sýr opéct. Po chvíli se to rychle změní:)
phanny phanny Chuť na sladké? - - Přijďte k nám 3.7.2009 16:11  13982
Shelle [13981]: Já též, ale mám tu grilovací, teflonovou, hranatou, vlnkovatou.
shelle Shelle - Good Service 3.7.2009 15:36  13981
Foxka [13979]: Ja to delam bez oleje uplne.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  

(c) 2001-2011 Lopuch.cz   
Kontakt