Registrace nového uživatele     Návod     Kluby     Archív  Lopuchu     Lopuch.cz  

Náš Lopuch Vám
vytře zrak

Lopuch.cz

Jméno:
Heslo:
Podpora LCD:
 
Klub recepty a popisy [ŽP: neomezená] (kategorie Koníčky) moderují Scalex, Anka.
Archiv

Weby pro mlsné huby:

Na talíři - Lopuší kuchařka
www.scuk.cz - Scuk je průvodce po místech, kde se dobře jí a nakupuje.
www.recepty.cz
www.labuznik.com
Pan Cuketka, nejznámější český foodbloger
Světová jídelna (blog s nápaditými a netradičními recepty na lehká jídla)
Koření od Antonína, e-shop s báječným kořením
www.vareni.cz
Dadalova kuchařka


Kuchařky pro mlsné huby:

Roman Vaněk - Poklady klasické české kuchyně
Jana Zatloukalová - Kuchařka pro dceru (Recepty napsane srozumitelne, vcetne teplot a casu peceni, zadne "a upeceme do zlatova". Pro me vyborna, vse, co jsem zkousela, se povedlo.)
Iveta Fabešová - Iveta a sladká Francie
Iveta Fabešová - Slavností pečení s Ivetou
Jaroslav Vašák - Ottova Kuchařka velká hrníčková
Paul Gayler - Steaky (Kuchařka o hovězím. Na úvodu je část o mase samotném a jak s ním zacházet, recepty na smažení, grilování, pomalé dušení, marinády, omáčky a glazury. Celkem 140 stran.)
Barbara Myšičková, Aleš Pavlíček – Biomenu (Touto knihou jsme chtěli ukázat, že česká kuchyně připravená z kvalitních místních surovin může mít vysokou úroveň, srovnatelnou s evropskou gastronomickou špičkou.)
Joza Břízová, Maryna Klimentová – Vaříme zdravě, chutně a hospodárně (Klasická kuchařská kniha čerpající především z tradice české gastronomie a prověřená desetiletími je klenotem, který se dědí z generace na generaci.)
Jana Vašáková a Zdena Skokanová N. - Jezte česky - rok v naší kuchyni (Česká sezonní kuchařka. Používané suroviny jsou snadno dostupné (sezonně), recepty nejsou nijak složité, ale rozhodně zajímavé.)

Spřízněné kluby:

Koktejly
Labužník
Co právě jíte
Víno
  Nastavení klubu     Nastavení práv     Homepage     Anketa     Přítomní     Oblíbené     Lopuch     Kategorie  
autor: 
text: 
vyplnit a 
Help

Nemáte právo psát do tohoto klubu.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  
tilka tilka dálky, ty bývaly blíž 29.7.2009 16:55  14095
muflaKdyž pečeš v remosce, dáváš doprostřed ten kovový kužel či co? Propéká se koláč líp?
mrcos mrcos Tma, zima a hlad. 29.7.2009 15:01  14094
14092A pár koleček klobásy tomu dodá prvek překvapení a dobrodružství :)
bohumiljuza bohumiljuza Music Is The Best ! 29.7.2009 14:05  14093
muflonekjak velkou formu na to množství, zkusím to se švestkama
royal Royal Hippies na zeď udělal a řek - pijte, kuřte klidně dál 29.7.2009 11:46  14092
studenej z piškotů, jo. A klidně tam můžeš narvat co tě napadne - jako když kočička s pejskem vařili dort.
Bebe i jiný sušenky, kousky tatranek, kousky čokolády, strouhanou Margotku - fantazie nemá hranice.
vinyl vinyl - ...jen si hraju 29.7.2009 11:03  14091
alchimistaKup cukrářský piškoty a udělej tiramisu.
alchymista 29.7.2009 10:46  14090
Royal [14089]: To je ten studenej z piškotů? Ty jsou taky dobrý.
royal Royal Hippies na zeď udělal a řek - pijte, kuřte klidně dál 29.7.2009 10:39  14089
AlchymistaTakže skoč na 14065, tam hned jeden je...
alchymista 29.7.2009 10:36  14088
vida, to by šlo :)
Lednička tam naštěstí je :))
vinyl vinyl - ...jen si hraju 29.7.2009 10:36  14087
muflotato informace má pro mně cenu zlata :-)
muflonek muflonek z Perníkového lesa - srazy východočeské příjemné.o) 29.7.2009 10:29  14086
vinyl [14085]: každému chutná něco jiného...
vinyl vinyl - ...jen si hraju 29.7.2009 10:27  14085
AlchymistaNevím čím to je, ale za mnohem chutnější považuji moučníky co se "pečou" v lednici. Tu snad pan domácí nezapoměl.
muflonek muflonek z Perníkového lesa - srazy východočeské příjemné.o) 29.7.2009 10:22  14084
Alchymista [14074]: dal.o) třeba tento:

10 lžic polohrubé mouky, 4 lžice cukru, 5 lžic mléka, 2,5 lšíce oleje (nebo jiného tuku), 1 vejce, 1 lžička prdopeče

na vrch můžeš dát jakékoliv ovoce nebo to pak polít čokoládou - prostě tomu se meze nekladou

formu vysyp moukou, strouhankou nebo kokosem, asi i oříšky by to šlo.o) a upeč

To je základní buchta - zkoušela jsem ji s meruňkami, rybízem i borůvkami
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 28.7.2009 19:55  14083
kvitko [14079]: Jsem se do toho blogu nějak začetla... Vlastně jsem ho přečetla skoro celý:)
vanda Vanda To je ten - hnusný punk 28.7.2009 19:14  14082
* cha - ani napsat to neumím :)
vanda Vanda To je ten - hnusný punk 28.7.2009 19:13  14081
pfff - se žmloenkou bych radši nic nejedla :))) to je, jako by to už někdo použil ;)

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  

(c) 2001-2011 Lopuch.cz   
Kontakt