Registrace nového uživatele     Návod     Kluby     Archív  Lopuchu     Lopuch.cz  

Komu se nelení,
tomu se zelení.

Lopuch.cz

Jméno:
Heslo:
Podpora LCD:
 
Klub recepty a popisy [ŽP: neomezená] (kategorie Koníčky) moderují Scalex, Anka.
Archiv

Weby pro mlsné huby:

Na talíři - Lopuší kuchařka
www.scuk.cz - Scuk je průvodce po místech, kde se dobře jí a nakupuje.
www.recepty.cz
www.labuznik.com
Pan Cuketka, nejznámější český foodbloger
Světová jídelna (blog s nápaditými a netradičními recepty na lehká jídla)
Koření od Antonína, e-shop s báječným kořením
www.vareni.cz
Dadalova kuchařka


Kuchařky pro mlsné huby:

Roman Vaněk - Poklady klasické české kuchyně
Jana Zatloukalová - Kuchařka pro dceru (Recepty napsane srozumitelne, vcetne teplot a casu peceni, zadne "a upeceme do zlatova". Pro me vyborna, vse, co jsem zkousela, se povedlo.)
Iveta Fabešová - Iveta a sladká Francie
Iveta Fabešová - Slavností pečení s Ivetou
Jaroslav Vašák - Ottova Kuchařka velká hrníčková
Paul Gayler - Steaky (Kuchařka o hovězím. Na úvodu je část o mase samotném a jak s ním zacházet, recepty na smažení, grilování, pomalé dušení, marinády, omáčky a glazury. Celkem 140 stran.)
Barbara Myšičková, Aleš Pavlíček – Biomenu (Touto knihou jsme chtěli ukázat, že česká kuchyně připravená z kvalitních místních surovin může mít vysokou úroveň, srovnatelnou s evropskou gastronomickou špičkou.)
Joza Břízová, Maryna Klimentová – Vaříme zdravě, chutně a hospodárně (Klasická kuchařská kniha čerpající především z tradice české gastronomie a prověřená desetiletími je klenotem, který se dědí z generace na generaci.)
Jana Vašáková a Zdena Skokanová N. - Jezte česky - rok v naší kuchyni (Česká sezonní kuchařka. Používané suroviny jsou snadno dostupné (sezonně), recepty nejsou nijak složité, ale rozhodně zajímavé.)

Spřízněné kluby:

Koktejly
Labužník
Co právě jíte
Víno
  Nastavení klubu     Nastavení práv     Homepage     Anketa     Přítomní     Oblíbené     Lopuch     Kategorie  
autor: 
text: 
vyplnit a 
Help

Nemáte právo psát do tohoto klubu.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  
gvi 31.7.2009 14:26  14130
zbluncetakovou tou placatou vařečkou...
tigo Tigo Ironical, pedantical, cynical bitch - who wants to touch me? ‹(•_•)› 31.7.2009 14:25  14129
zblunce [14127]: Robot si poradi i s cerstve vyndanym z lednice, kdyz je clovek skleroza a pospicha to :) Ale normalne nechavam maslo venku trochu povolit, jak pise mrcos. V zime na chvili hodim na topeni a tak.
mrcos mrcos Tma, zima a hlad. 31.7.2009 14:23  14128
Máslo je třeba nechat trochu povolit při pokojové teplotě, pak to funguje dobře (aspoň co si pamatuju). Ovšem já míchal ručně vařečkou(když už jsem to dostal do ruky).
zblunce zblunce Já jsem geniální - i když jsem normální! 31.7.2009 14:21  14127
Tigo [14126]: no mne prave prijde, ze to maslo je na to moc tuhe...
tigo Tigo Ironical, pedantical, cynical bitch - who wants to touch me? ‹(•_•)› 31.7.2009 14:20  14126
Takovou metlu z vice dratu slozenou.
zblunce zblunce Já jsem geniální - i když jsem normální! 31.7.2009 12:12  14125
gvi [14122]: a normalne vareckou?

Sekaci nuz? to je to, co ma na konci tycovy mixer? proste tri ostre konce?

bohumiljuza bohumiljuza Music Is The Best ! 31.7.2009 11:25  14124
sekací nůž
vinyl vinyl - ...jen si hraju 31.7.2009 11:08  14123
sekací nůž
gvi 31.7.2009 11:05  14122
zbluncedělám to ručně a dlouho... někdy to vyjde a někdy ne:) no tak tam potom přidám ty ostatní přísady, promíchám a utřu to ještě společně a na výsledku to nebývá poznat...
nenufer 31.7.2009 10:49  14121
metlicku :-) alebo ked neni tak kludne aj sekaci noz
zblunce zblunce Já jsem geniální - i když jsem normální! 31.7.2009 10:42  14120
asi bych mela doplnit, ze rucne :-)
nebo jaky nastavec na toho robota na tohle pouzivate?
vinyl vinyl - ...jen si hraju 31.7.2009 10:27  14119
zbluncetaky robot
tigo Tigo Ironical, pedantical, cynical bitch - who wants to touch me? ‹(•_•)› 31.7.2009 10:18  14117
zblunce [14116]: Na to pouzivam robota, ten to vzdycky rozsleha dokonale.
zblunce zblunce Já jsem geniální - i když jsem normální! 31.7.2009 10:03  14116
dotaz - mate nejaky tip, jak spravne utrit maslo s vajickem a cukrem jako zaklad testa? mne to vzdycky zhrudkovati...
gvi 31.7.2009 07:09  14115
Tigono vidíš, šikulka...

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  

(c) 2001-2011 Lopuch.cz   
Kontakt