Registrace nového uživatele     Návod     Kluby     Archív  Lopuchu     Lopuch.cz  

Tolik rozruchu
jen v Lopuchu

Lopuch.cz

Jméno:
Heslo:
Podpora LCD:
 
Klub recepty a popisy [ŽP: neomezená] (kategorie Koníčky) moderují Scalex, Anka.
Archiv

Weby pro mlsné huby:

Na talíři - Lopuší kuchařka
www.scuk.cz - Scuk je průvodce po místech, kde se dobře jí a nakupuje.
www.recepty.cz
www.labuznik.com
Pan Cuketka, nejznámější český foodbloger
Světová jídelna (blog s nápaditými a netradičními recepty na lehká jídla)
Koření od Antonína, e-shop s báječným kořením
www.vareni.cz
Dadalova kuchařka


Kuchařky pro mlsné huby:

Roman Vaněk - Poklady klasické české kuchyně
Jana Zatloukalová - Kuchařka pro dceru (Recepty napsane srozumitelne, vcetne teplot a casu peceni, zadne "a upeceme do zlatova". Pro me vyborna, vse, co jsem zkousela, se povedlo.)
Iveta Fabešová - Iveta a sladká Francie
Iveta Fabešová - Slavností pečení s Ivetou
Jaroslav Vašák - Ottova Kuchařka velká hrníčková
Paul Gayler - Steaky (Kuchařka o hovězím. Na úvodu je část o mase samotném a jak s ním zacházet, recepty na smažení, grilování, pomalé dušení, marinády, omáčky a glazury. Celkem 140 stran.)
Barbara Myšičková, Aleš Pavlíček – Biomenu (Touto knihou jsme chtěli ukázat, že česká kuchyně připravená z kvalitních místních surovin může mít vysokou úroveň, srovnatelnou s evropskou gastronomickou špičkou.)
Joza Břízová, Maryna Klimentová – Vaříme zdravě, chutně a hospodárně (Klasická kuchařská kniha čerpající především z tradice české gastronomie a prověřená desetiletími je klenotem, který se dědí z generace na generaci.)
Jana Vašáková a Zdena Skokanová N. - Jezte česky - rok v naší kuchyni (Česká sezonní kuchařka. Používané suroviny jsou snadno dostupné (sezonně), recepty nejsou nijak složité, ale rozhodně zajímavé.)

Spřízněné kluby:

Koktejly
Labužník
Co právě jíte
Víno
  Nastavení klubu     Nastavení práv     Homepage     Anketa     Přítomní     Oblíbené     Lopuch     Kategorie  
autor: 
text: 
vyplnit a 
Help

Nemáte právo psát do tohoto klubu.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  
vinyl vinyl - ...jen si hraju 3.8.2009 11:12  14152
zblunceMěkdy děláme rybu na páře, na pařák se dá nějak kořenová zelča a bylinky, na to pak filet. Žádný problém a vynikající.

Jinak včera jsme dělali pražmu pečenou v soli, překvapivě výborná úprava!
zblunce zblunce Já jsem geniální - i když jsem normální! 3.8.2009 10:53  14151
vinyl [14150]: losos, brambory a zelene fazolky... jednak tim, ze vsechno pripravim v jednom hrnci - a navic nevim, jak bych do hrnce dala bylinky...
vinyl vinyl - ...jen si hraju 3.8.2009 07:48  14150
zblunceCos připravovala a čím se liší od hnce s vodou a pařákem?
nenufer 2.8.2009 20:21  14149
Keby ste niekto mali nejaky osvedceny recept na langos tak sem s nim, nejak to stale neviem vychytat :-(
zblunce zblunce Já jsem geniální - i když jsem normální! 2.8.2009 16:40  14148
tak jsem vcera vyzkousela parni hrnec a parada :-)
mrcos mrcos Tma, zima a hlad. 2.8.2009 12:30  14147
Já sice to myslel jako parafrázi na ten fór se zarytým komunistou, ale to je fuk :)

Bohumil: No, na dané stanici se drží na špici :) (přestože vzhledem k nepotkávání televizního přijímače 98% jakýchkoliv televizních pořadů míjím)
makovec makovec Chuck Norris snědl jídlo od Babicy - a ještě si přidal 2.8.2009 12:01  14146
bohuzel neni odflaklej natolik, aby i marenky na vsi pochopily ze z nich dela kulinarsky kravy
bohumiljuza bohumiljuza Music Is The Best ! 2.8.2009 11:25  14145
To je pravda, kdyby to dotáhli do konce tak by to byl nejveselejší TV pořad :)
mrcos mrcos Tma, zima a hlad. 2.8.2009 11:08  14144
Babica je celej odfláknutej. Bohužel ne dostatečně.
bohumiljuza bohumiljuza Music Is The Best ! 2.8.2009 11:03  14143
Babica je největší ostuda českého kulinářství!
sirin Sirin Otroky prodávat v celku - NEPORCOVAT!!! 1.8.2009 17:33  14142
Tak jsem dnes viděla kus Babici a je to vážně hrůza. Mimo jiné pronesl "tohle, co tu vidíte, se jmenuje hladká mouka". A pak dělal jakési kynuté těsto na langoše, kdy o těstě, které úporně zpracovával, prohlásil "teď už to vypadá dobře" a to těsto bylo celé ulepené a nepropracované. Vůbec, ono vše co tam dělal, vypadalo tak nějak odfláknutě.
teketapa Teketapa Říkejte mi - Teke 1.8.2009 11:34  14141
no, máslo se na ní trochu nalepí, ale pa se zas sundá... u nás funguje už roky bez problémů.
teketapa Teketapa Říkejte mi - Teke 1.8.2009 11:34  14140
Kvedlačka se to jmenuje... já si zaboha nemohla vzpomenout
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 1.8.2009 11:29  14139
Tigo [14137]: Aha, kvrdlačka:)) Ta mě nenapadla:) Na tu se to máslo musí nalepit a je po kvrdlání, ne?
tigo Tigo Ironical, pedantical, cynical bitch - who wants to touch me? ‹(•_•)› 1.8.2009 11:28  14138
Ta ma ozubene kolecko horizontalni, radylko ho ma vertikalni :)

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  

(c) 2001-2011 Lopuch.cz   
Kontakt