Registrace nového uživatele     Návod     Kluby     Archív  Lopuchu     Lopuch.cz  

Nudou jsi opuch?
Navštiv Lopuch!

Lopuch.cz

Jméno:
Heslo:
Podpora LCD:
 
Klub recepty a popisy [ŽP: neomezená] (kategorie Koníčky) moderují Scalex, Anka.
Archiv

Weby pro mlsné huby:

Na talíři - Lopuší kuchařka
www.scuk.cz - Scuk je průvodce po místech, kde se dobře jí a nakupuje.
www.recepty.cz
www.labuznik.com
Pan Cuketka, nejznámější český foodbloger
Světová jídelna (blog s nápaditými a netradičními recepty na lehká jídla)
Koření od Antonína, e-shop s báječným kořením
www.vareni.cz
Dadalova kuchařka


Kuchařky pro mlsné huby:

Roman Vaněk - Poklady klasické české kuchyně
Jana Zatloukalová - Kuchařka pro dceru (Recepty napsane srozumitelne, vcetne teplot a casu peceni, zadne "a upeceme do zlatova". Pro me vyborna, vse, co jsem zkousela, se povedlo.)
Iveta Fabešová - Iveta a sladká Francie
Iveta Fabešová - Slavností pečení s Ivetou
Jaroslav Vašák - Ottova Kuchařka velká hrníčková
Paul Gayler - Steaky (Kuchařka o hovězím. Na úvodu je část o mase samotném a jak s ním zacházet, recepty na smažení, grilování, pomalé dušení, marinády, omáčky a glazury. Celkem 140 stran.)
Barbara Myšičková, Aleš Pavlíček – Biomenu (Touto knihou jsme chtěli ukázat, že česká kuchyně připravená z kvalitních místních surovin může mít vysokou úroveň, srovnatelnou s evropskou gastronomickou špičkou.)
Joza Břízová, Maryna Klimentová – Vaříme zdravě, chutně a hospodárně (Klasická kuchařská kniha čerpající především z tradice české gastronomie a prověřená desetiletími je klenotem, který se dědí z generace na generaci.)
Jana Vašáková a Zdena Skokanová N. - Jezte česky - rok v naší kuchyni (Česká sezonní kuchařka. Používané suroviny jsou snadno dostupné (sezonně), recepty nejsou nijak složité, ale rozhodně zajímavé.)

Spřízněné kluby:

Koktejly
Labužník
Co právě jíte
Víno
  Nastavení klubu     Nastavení práv     Homepage     Anketa     Přítomní     Oblíbené     Lopuch     Kategorie  
autor: 
text: 
vyplnit a 
Help

Nemáte právo psát do tohoto klubu.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  
muflonek muflonek z Perníkového lesa - srazy východočeské příjemné.o) 4.8.2009 16:11  14166
Tigo [14162]: Předvářet není třeba... v pečící panvi byl pangas zapečený se syrovými bramborami, brokolicí, sýrem a smetanou raz dva.o)
tigo Tigo Ironical, pedantical, cynical bitch - who wants to touch me? ‹(•_•)› 4.8.2009 15:57  14165
jj :)
nenufer 4.8.2009 15:52  14164
to by som ich trosku predvarila, pangasa predsa nemusis hodinu trapit v rure
makovec makovec Chuck Norris snědl jídlo od Babicy - a ještě si přidal 4.8.2009 15:27  14163
tak hlavne ze syrovejch a uvarenejch to chutna pokazdy drobet jinac. ja teda mam radsi z uvarenejch na loupacku a pak nakrajenejch na platky
tigo Tigo Ironical, pedantical, cynical bitch - who wants to touch me? ‹(•_•)› 4.8.2009 15:26  14162
Chtela bych zkusit pangase.
mrcos mrcos Tma, zima a hlad. 4.8.2009 15:23  14161
Nezapoměň na to, že zapejkáš ještě s něčím (nejspíš), tak aby ti moc krátká nebo dlouhá doba pečení neudělala něco ošklivýho s tím ostatním.
mrcos mrcos Tma, zima a hlad. 4.8.2009 15:22  14160
A samozřejmě zapečený brambory s čímkoliv jsou ideální prostředek, jak se zbavit případných přebylejch/zbylejch brambor už uvařenejch.
tigo Tigo Ironical, pedantical, cynical bitch - who wants to touch me? ‹(•_•)› 4.8.2009 15:21  14159
klupi [14158]: Takze krome doby peceni je to fuk, fajn, to jsem potrebovala vedet :)
klupi klupi velké a ještě větší - štěstíčko 4.8.2009 15:20 - Oblíbené kluby (12:31) 14158
tak ze syrových brambor to bude trvat dýl než z předem uvařených
mrcos mrcos Tma, zima a hlad. 4.8.2009 15:20  14157
"Až je to tak akorát" je ta nejlepší doba ;)
Oříšek másla je IMO naprosto jasnej :P

Jinak osobně preferuju brambory už uvařený, krom zapečenejch kotlet se smetanou, tam dávám syrový. Stejně se musí udělat i to maso.
potvurka Potvurka Žít a nechat žít... 4.8.2009 15:16  14156
přiměřeněéééé, přiměřeněéééé ;o)
tigo Tigo Ironical, pedantical, cynical bitch - who wants to touch me? ‹(•_•)› 4.8.2009 15:15  14155
No to ja nevim, proto se ptam :-D

Vetsina mela dobu peceni uvedenou jako "do zlatova" nebo "az jsou brambory hotove", touplne nesnasim a nic z toho nepoznam :) Stejne tak jakoze "stredne vyhrata trouba" pripadne miry jako "orisek masla" a podobne ptakoviny, ja to chci presne :)
klupi klupi velké a ještě větší - štěstíčko 4.8.2009 15:08 - Oblíbené kluby (12:31) 14154
doba pečení? :)
tigo Tigo Ironical, pedantical, cynical bitch - who wants to touch me? ‹(•_•)› 4.8.2009 15:06  14153
DotazKdyz delate neco zapeceneho s bramborami (platky) nebo treba francouzske brambory, davate brambory syrove nebo varene? Na netu jsem nasla obe varianty, v cem se to lisi ve vysledku? Nebo je to fuk?
vinyl vinyl - ...jen si hraju 3.8.2009 11:12  14152
zblunceMěkdy děláme rybu na páře, na pařák se dá nějak kořenová zelča a bylinky, na to pak filet. Žádný problém a vynikající.

Jinak včera jsme dělali pražmu pečenou v soli, překvapivě výborná úprava!

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  

(c) 2001-2011 Lopuch.cz   
Kontakt