Registrace nového uživatele     Návod     Kluby     Archív  Lopuchu     Lopuch.cz  

Tolik rozruchu
jen v Lopuchu

Lopuch.cz

Jméno:
Heslo:
Podpora LCD:
 
Klub recepty a popisy [ŽP: neomezená] (kategorie Koníčky) moderují Scalex, Anka.
Archiv

Weby pro mlsné huby:

Na talíři - Lopuší kuchařka
www.scuk.cz - Scuk je průvodce po místech, kde se dobře jí a nakupuje.
www.recepty.cz
www.labuznik.com
Pan Cuketka, nejznámější český foodbloger
Světová jídelna (blog s nápaditými a netradičními recepty na lehká jídla)
Koření od Antonína, e-shop s báječným kořením
www.vareni.cz
Dadalova kuchařka


Kuchařky pro mlsné huby:

Roman Vaněk - Poklady klasické české kuchyně
Jana Zatloukalová - Kuchařka pro dceru (Recepty napsane srozumitelne, vcetne teplot a casu peceni, zadne "a upeceme do zlatova". Pro me vyborna, vse, co jsem zkousela, se povedlo.)
Iveta Fabešová - Iveta a sladká Francie
Iveta Fabešová - Slavností pečení s Ivetou
Jaroslav Vašák - Ottova Kuchařka velká hrníčková
Paul Gayler - Steaky (Kuchařka o hovězím. Na úvodu je část o mase samotném a jak s ním zacházet, recepty na smažení, grilování, pomalé dušení, marinády, omáčky a glazury. Celkem 140 stran.)
Barbara Myšičková, Aleš Pavlíček – Biomenu (Touto knihou jsme chtěli ukázat, že česká kuchyně připravená z kvalitních místních surovin může mít vysokou úroveň, srovnatelnou s evropskou gastronomickou špičkou.)
Joza Břízová, Maryna Klimentová – Vaříme zdravě, chutně a hospodárně (Klasická kuchařská kniha čerpající především z tradice české gastronomie a prověřená desetiletími je klenotem, který se dědí z generace na generaci.)
Jana Vašáková a Zdena Skokanová N. - Jezte česky - rok v naší kuchyni (Česká sezonní kuchařka. Používané suroviny jsou snadno dostupné (sezonně), recepty nejsou nijak složité, ale rozhodně zajímavé.)

Spřízněné kluby:

Koktejly
Labužník
Co právě jíte
Víno
  Nastavení klubu     Nastavení práv     Homepage     Anketa     Přítomní     Oblíbené     Lopuch     Kategorie  
autor: 
text: 
vyplnit a 
Help

Nemáte právo psát do tohoto klubu.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  
alchymista 22.8.2009 14:38  14240
makovec [14239]: jakej máš systém, to vybíráš v těch krabičkách podle expirace, že už je prošlej?
makovec makovec Chuck Norris snědl jídlo od Babicy - a ještě si přidal 22.8.2009 11:01  14239
ja ne, ale vybiram v krame uz dostatecne zmeklej
rudla Rudla 22.8.2009 10:55  14238
Dotaz na nakl. hermelínNecháváte hermelín dozrát než ho naložíte?
alchymista 18.8.2009 18:00  14237
Wronski [14236]: LOL, připomíná mi to jednoho pána z teleshopingu :)
wronski Wronski Jsou to zrůdy. - Sofistikované. 18.8.2009 12:31  14236
Velmi rozvláčné video o broušení nožů
(koho zajímá pouze výsledek, nechť si poskočí na 11:30)
kokos kokos 17.8.2009 18:09  14235
Každá tradice musí mít někde začátek. A spotřeba je vždy relativní.
mrcos mrcos Tma, zima a hlad. 17.8.2009 17:31  14234
tilka: Ano, je.
Teketapa: My taky nemáme tradici a přesto už pálíme ledacos :)
teketapa Teketapa Říkejte mi - Teke 17.8.2009 16:53  14233
mo, nemáme spotřebu ani rodinnou tradici. :-)
tilka tilka dálky, ty bývaly blíž 17.8.2009 15:49  14232
TeketapaPanebože, mít hromadu trnek a nedělat slivovici.... to je snad proti přírodě, ne?
sirin Sirin Otroky prodávat v celku - NEPORCOVAT!!! 17.8.2009 12:01  14231
...napíchnou a ogrilovat...
gvi 14.8.2009 11:01  14230
jj, jak říká vinyl, jsou to výborné šátečky... případně i lze jen švestku s madlí obalit ve slanině, propíchnout párátkem a nabízet jako jednohubky...
vinyl vinyl - ...jen si hraju 14.8.2009 10:13  14229
usušit a pak zabalit do slaniny a listového těsta, místo pecky mandli.
mrmar MrMar Ve prvaku si na mne cestinar zased - a delal my problemi 14.8.2009 09:09  14228
Teketapa [14227]: Se švestkama jsem to nezkoušel, ale asi by šly naložit do alkoholu jako třešně. Popřípadě usušit(křížaly).
teketapa Teketapa Říkejte mi - Teke 14.8.2009 08:58  14227
DotazMáme doma kupu švestek, jenže... kompoty nejíme, povidel máme zásoby, pálenku neděláme, sníst je nestihneme a mrazák je přeplněný... :-) Nemáte tip co z nich vyrobit, aby se to dalo delší dobu skladovat?
teketapa Teketapa Říkejte mi - Teke 13.8.2009 21:41  14226
camembert bych naložila úplně stejně jako hermelín. Sama jsem ho nedělala, ale jedla. Mňam.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  

(c) 2001-2011 Lopuch.cz   
Kontakt