Registrace nového uživatele     Návod     Kluby     Archív  Lopuchu     Lopuch.cz  

Tolik rozruchu
jen v Lopuchu

Lopuch.cz

Jméno:
Heslo:
Podpora LCD:
 
Klub recepty a popisy [ŽP: neomezená] (kategorie Koníčky) moderují Scalex, Anka.
Archiv

Weby pro mlsné huby:

Na talíři - Lopuší kuchařka
www.scuk.cz - Scuk je průvodce po místech, kde se dobře jí a nakupuje.
www.recepty.cz
www.labuznik.com
Pan Cuketka, nejznámější český foodbloger
Světová jídelna (blog s nápaditými a netradičními recepty na lehká jídla)
Koření od Antonína, e-shop s báječným kořením
www.vareni.cz
Dadalova kuchařka


Kuchařky pro mlsné huby:

Roman Vaněk - Poklady klasické české kuchyně
Jana Zatloukalová - Kuchařka pro dceru (Recepty napsane srozumitelne, vcetne teplot a casu peceni, zadne "a upeceme do zlatova". Pro me vyborna, vse, co jsem zkousela, se povedlo.)
Iveta Fabešová - Iveta a sladká Francie
Iveta Fabešová - Slavností pečení s Ivetou
Jaroslav Vašák - Ottova Kuchařka velká hrníčková
Paul Gayler - Steaky (Kuchařka o hovězím. Na úvodu je část o mase samotném a jak s ním zacházet, recepty na smažení, grilování, pomalé dušení, marinády, omáčky a glazury. Celkem 140 stran.)
Barbara Myšičková, Aleš Pavlíček – Biomenu (Touto knihou jsme chtěli ukázat, že česká kuchyně připravená z kvalitních místních surovin může mít vysokou úroveň, srovnatelnou s evropskou gastronomickou špičkou.)
Joza Břízová, Maryna Klimentová – Vaříme zdravě, chutně a hospodárně (Klasická kuchařská kniha čerpající především z tradice české gastronomie a prověřená desetiletími je klenotem, který se dědí z generace na generaci.)
Jana Vašáková a Zdena Skokanová N. - Jezte česky - rok v naší kuchyni (Česká sezonní kuchařka. Používané suroviny jsou snadno dostupné (sezonně), recepty nejsou nijak složité, ale rozhodně zajímavé.)

Spřízněné kluby:

Koktejly
Labužník
Co právě jíte
Víno
  Nastavení klubu     Nastavení práv     Homepage     Anketa     Přítomní     Oblíbené     Lopuch     Kategorie  
autor: 
text: 
vyplnit a 
Help

Nemáte právo psát do tohoto klubu.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  
vinyl vinyl - ...jen si hraju 21.10.2009 09:02  14603
Po dlouhý době jsem zas včera viděl díl. Docela dobrý dělat dvě hospy najednou. Ten s vlastním chovem Charolais je vážně jouda. Má exkluzivní surovinu a takhle jí zabíjí. Na to by stačilo maličko použít hlavu. Jesrli ho to Pohlreich trochu naučí, uděláme si výlet na Šumavu. Charolais dělají v Praze u Bílý Krávy, ale jsou drahý a posledně (asi 2 roky) stálo jídlo vyloženě za prd.
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 20.10.2009 17:47  14602
Maminko, kup mi houpacího koníka!
kvitko kvitko Co mi vypadne - z ruky:-) 20.10.2009 17:08  14601
Co by řek? Ty vole, kruciprdel:-))
gvi 20.10.2009 15:06  14600
Co by na to řekl Pohlreich?

i ostatní sekce jídelníčku jsou podobně "nápadité"
kvitko kvitko Co mi vypadne - z ruky:-) 20.10.2009 10:05  14599
BigDejvidCo tohle? "Malý Apetit", strana 18.
bigdejvid BigDejvid Some thing - has found us. 19.10.2009 20:42  14598
To je taky pravda :-)
shelle Shelle - Good Service 19.10.2009 18:54  14597
Tak jelikoz ti nikdo neodpovedel, tak ti treba nic jineho nez ten google nezbyde.
bigdejvid BigDejvid Some thing - has found us. 19.10.2009 18:52  14596
No diky za skutecne vyznamnou radu,shelle. Zajimali me spis zkusenosti lidi zde nez google.
shelle Shelle - Good Service 19.10.2009 18:13  14595
Google treba.
bigdejvid BigDejvid Some thing - has found us. 19.10.2009 18:11  14594
mexicka ryzeNikdo recept na mexickou ryzi? :-)
bigdejvid BigDejvid Some thing - has found us. 16.10.2009 12:39  14593
V mexicke restauracce si vzdycky davam mexickou ryzi,nevite jak je delana? Jsou v ni cervene fazole,kukurice,nejake koreni a asi jeste neco a zajimala by me celkova uprava.Nevite?Diky.
phanny phanny Chuť na sladké? - - Přijďte k nám 15.10.2009 17:03  14592
ScalexA tohle znáš?
makovec makovec Chuck Norris snědl jídlo od Babicy - a ještě si přidal 15.10.2009 16:07  14591
pomazanka ze soleny tresky je upe nejvic namkovita!
scalex Scalex 15.10.2009 15:43  14590
Jsem divnej, ale mám hrozně rád Lososovou pomazánku. Tedy takovou tu a la losos, vyrobenou ze solené tresky na způsob lososa. A děsně by mne zajímalo, jestli existuje lososová pomazánka, která je fakt z lososa. Za celý svůj život jsem ještě nic takového neviděl. Existuje?
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 15.10.2009 10:33  14589
TheGen [14588]: Já byla v Holiday Inn pracovně a tohle byl popracovní rautík... Já bych taky šla jinam, to se neboj. V řecké jsme potřebovali rychlovku a aspoň trochu jistotu. Neměla jsem na tu restauraci žádné reference.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  

(c) 2001-2011 Lopuch.cz   
Kontakt