Teda to je o nervy, co z toho mlýnku leze.
Nejdřív jsem to nastavil asi na 11 hodin, nasypal směsku z Double Shotu, a bylo to hrubý. Ubral jsem na nastavení jako má Vanda a bylo moc hrubý. Tak jsem ještě ubral, a bylo moc jemný.
Nasypal jsem Indii z Čerstvá káva, ta má mnohem měkčí zrna, nastavil na 11 hodin, a nic. Ucpaný sejtko. Nastavil jsem to na 12 hodin, a následovala menší exploze, protože těsnění od toho zasranýho kávovaru už mělo dost.
Dneska jsem to vyčistil, nasypal doubleshot směsku, nastavil na 11 hodin a sotva to teklo! To je k posrání. Tak jsem to znovu vyčistil, nastavil na 12 hodin a nějak to z toho vyjelo, ale žádná sláva.
Mletí nekonzistentní, mám dojem, že z tý Indie se udělal pudr, kterýho se nemåžu zbavit. Mlecí "kameny" jsou tupé, je to spíš drtička než mlýnek. |