Registrace nového uživatele     Návod     Kluby     Archív  Lopuchu     Lopuch.cz  

Náš Lopuch Vám
vytře zrak

Lopuch.cz

Jméno:
Heslo:
Podpora LCD:
 
Klub recepty a popisy [ŽP: neomezená] (kategorie Koníčky) moderují Scalex, Anka.
Archiv

Weby pro mlsné huby:

Na talíři - Lopuší kuchařka
www.scuk.cz - Scuk je průvodce po místech, kde se dobře jí a nakupuje.
www.recepty.cz
www.labuznik.com
Pan Cuketka, nejznámější český foodbloger
Světová jídelna (blog s nápaditými a netradičními recepty na lehká jídla)
Koření od Antonína, e-shop s báječným kořením
www.vareni.cz
Dadalova kuchařka


Kuchařky pro mlsné huby:

Roman Vaněk - Poklady klasické české kuchyně
Jana Zatloukalová - Kuchařka pro dceru (Recepty napsane srozumitelne, vcetne teplot a casu peceni, zadne "a upeceme do zlatova". Pro me vyborna, vse, co jsem zkousela, se povedlo.)
Iveta Fabešová - Iveta a sladká Francie
Iveta Fabešová - Slavností pečení s Ivetou
Jaroslav Vašák - Ottova Kuchařka velká hrníčková
Paul Gayler - Steaky (Kuchařka o hovězím. Na úvodu je část o mase samotném a jak s ním zacházet, recepty na smažení, grilování, pomalé dušení, marinády, omáčky a glazury. Celkem 140 stran.)
Barbara Myšičková, Aleš Pavlíček – Biomenu (Touto knihou jsme chtěli ukázat, že česká kuchyně připravená z kvalitních místních surovin může mít vysokou úroveň, srovnatelnou s evropskou gastronomickou špičkou.)
Joza Břízová, Maryna Klimentová – Vaříme zdravě, chutně a hospodárně (Klasická kuchařská kniha čerpající především z tradice české gastronomie a prověřená desetiletími je klenotem, který se dědí z generace na generaci.)
Jana Vašáková a Zdena Skokanová N. - Jezte česky - rok v naší kuchyni (Česká sezonní kuchařka. Používané suroviny jsou snadno dostupné (sezonně), recepty nejsou nijak složité, ale rozhodně zajímavé.)

Spřízněné kluby:

Koktejly
Labužník
Co právě jíte
Víno
  Nastavení klubu     Nastavení práv     Homepage     Anketa     Přítomní     Oblíbené     Lopuch     Kategorie  
autor: 
text: 
vyplnit a 
Help

Nemáte právo psát do tohoto klubu.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  
vinyl vinyl - ...jen si hraju 6.11.2009 12:22  14705
za syrova rozdělím na menší kousky a vyndám tuhý střed listu. Tvoje "spařovala a pak dusila" moc nechápu. Já spařuju a restuju na pánvi, tak aby byla udělaná a zároveň křupavá a ponechala si svou chuť.
zblunce zblunce Já jsem geniální - i když jsem normální! 6.11.2009 12:00  14704
Shelle [14703]: dobre, zajdem :-)))
shelle Shelle - Good Service 6.11.2009 11:59  14703
zblunce [14701]: Aaaaano, vynikjaici. Take to chci zkusit ted o vikendu.

Bychom mohly zajit pristi tyden - CT ci PA :)
zblunce zblunce Já jsem geniální - i když jsem normální! 6.11.2009 11:53  14702
Royal [14698]: ne, ja jsem blba - omlouvam se. Jedna se o horkovzdusnou fritezu
zblunce zblunce Já jsem geniální - i když jsem normální! 6.11.2009 11:46  14701
vinyl [14700]: vypada dobre :-) a to krajis uz rovnou syrove? ja to vzdy prave sparovala horkou vodou a pak dusila a obcas to nebylo uplne ono. A v jedne hospudce delaji naprosto vynikajici bramborove noky s kapustou, slaninou, piniovymi orisky a mozarelou - tak to chci zkusit doma :-)
vinyl vinyl - ...jen si hraju 6.11.2009 09:18  14700
zblunce5 minut povařím, pak schladím pod studenou vodou a pak orestuju na pánvi. Výborná je kombinace se slaninou.

Výsledek může vypadat třeba takhle.
misulina misulina 6.11.2009 08:58  14699
kvitkoArašídové maso používáme do masových směsí, na grilování atd. Někomu to ale nesedí;-)
royal Royal Hippies na zeď udělal a řek - pijte, kuřte klidně dál 5.11.2009 22:59  14698
Příležitostně dej odkaz, gůglit se mi nedaří. Třeba proto, že už spím...
zblunce zblunce Já jsem geniální - i když jsem normální! 5.11.2009 21:52  14697
Royal [14695]: neeee, parni hrnec je neco jineho - tohle bylo skutecne "parni friteza"
royal Royal Hippies na zeď udělal a řek - pijte, kuřte klidně dál 5.11.2009 20:44  14696
Tak se omlouvám, to mělo být žertovné rozptýlení. Snad si budu aspoň chvíli pamatovat, že to tu uráží.
royal Royal Hippies na zeď udělal a řek - pijte, kuřte klidně dál 5.11.2009 20:42  14695
Jo, takovej ten parní hrnec...? Taky by mě zajímalo.
zblunce zblunce Já jsem geniální - i když jsem normální! 5.11.2009 18:58  14694
jinak nezkousel jste nekdo uz parni fritezu? ted ji maji v makru v akci a premysleli jsme o ni jako o darku pro skorotchyni...
zblunce zblunce Já jsem geniální - i když jsem normální! 5.11.2009 18:58  14693
vinyl [14668]: a jak ji varis?
shelle Shelle - Good Service 5.11.2009 18:20  14692
phanny [14691]: ALe ty chipsy jsou mnam, ty sni i manzel :) I kdyz je nezboznuje. A ted jsme meli nove nejake honey roast ham & cranberry, tak ty se take povedly. Nejvic kupujeme Tyrrells a Kettles.
phanny phanny Chuť na sladké? - - Přijďte k nám 5.11.2009 18:06  14691
Shelle [14690]: Mě ty octové bramburky přijdou ještě horší než hranolky. Spousty anglických jídel miluju, ale toto... Marmite mi osobně jako taková hrůza nepřijde - prostě maggi v pastě - ale ten zase nesnese moje žena.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  

(c) 2001-2011 Lopuch.cz   
Kontakt