Registrace nového uživatele     Návod     Kluby     Archív  Lopuchu     Lopuch.cz  

Diskuze na Lopuchu,
pohlazení na duchu

Lopuch.cz

Jméno:
Heslo:
Podpora LCD:
 
Klub recepty a popisy [ŽP: neomezená] (kategorie Koníčky) moderují Scalex, Anka.
Archiv

Weby pro mlsné huby:

Na talíři - Lopuší kuchařka
www.scuk.cz - Scuk je průvodce po místech, kde se dobře jí a nakupuje.
www.recepty.cz
www.labuznik.com
Pan Cuketka, nejznámější český foodbloger
Světová jídelna (blog s nápaditými a netradičními recepty na lehká jídla)
Koření od Antonína, e-shop s báječným kořením
www.vareni.cz
Dadalova kuchařka


Kuchařky pro mlsné huby:

Roman Vaněk - Poklady klasické české kuchyně
Jana Zatloukalová - Kuchařka pro dceru (Recepty napsane srozumitelne, vcetne teplot a casu peceni, zadne "a upeceme do zlatova". Pro me vyborna, vse, co jsem zkousela, se povedlo.)
Iveta Fabešová - Iveta a sladká Francie
Iveta Fabešová - Slavností pečení s Ivetou
Jaroslav Vašák - Ottova Kuchařka velká hrníčková
Paul Gayler - Steaky (Kuchařka o hovězím. Na úvodu je část o mase samotném a jak s ním zacházet, recepty na smažení, grilování, pomalé dušení, marinády, omáčky a glazury. Celkem 140 stran.)
Barbara Myšičková, Aleš Pavlíček – Biomenu (Touto knihou jsme chtěli ukázat, že česká kuchyně připravená z kvalitních místních surovin může mít vysokou úroveň, srovnatelnou s evropskou gastronomickou špičkou.)
Joza Břízová, Maryna Klimentová – Vaříme zdravě, chutně a hospodárně (Klasická kuchařská kniha čerpající především z tradice české gastronomie a prověřená desetiletími je klenotem, který se dědí z generace na generaci.)
Jana Vašáková a Zdena Skokanová N. - Jezte česky - rok v naší kuchyni (Česká sezonní kuchařka. Používané suroviny jsou snadno dostupné (sezonně), recepty nejsou nijak složité, ale rozhodně zajímavé.)

Spřízněné kluby:

Koktejly
Labužník
Co právě jíte
Víno
  Nastavení klubu     Nastavení práv     Homepage     Anketa     Přítomní     Oblíbené     Lopuch     Kategorie  
autor: 
text: 
vyplnit a 
Help

Nemáte právo psát do tohoto klubu.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  
renda Renda 13.12.2009 15:58  15002
makovecAsi mesic dozadu sem ji koupila na Smichove v Tescu, protoze kdyz brsalat, tak jedine zarubovku.
makovec makovec Chuck Norris snědl jídlo od Babicy - a ještě si přidal 13.12.2009 13:15  15001
no ale u velkoretezcu (aspon tech co mam v okoli hloubetina) zkratka neni.. fnuk!
mrmar MrMar Ve prvaku si na mne cestinar zased - a delal my problemi 13.12.2009 12:00  15000
makovec [14999]: Asi je furt ještě na trhu...
makovec makovec Chuck Norris snědl jídlo od Babicy - a ještě si přidal 12.12.2009 23:23  14999
podle myho totiz to je nejlepsi majoneza co se da u nas sehnat. teda pokud se da jeste sehnat
makovec makovec Chuck Norris snědl jídlo od Babicy - a ještě si přidal 12.12.2009 23:22  14998
jj, v takovy ty zadelany alobalem
kvitko kvitko Co mi vypadne - z ruky:-) 12.12.2009 23:06  14997
To je taková ta ve vaničce?
makovec makovec Chuck Norris snědl jídlo od Babicy - a ještě si přidal 12.12.2009 20:10  14996
nemate nekdo tip kde v praze koupit zarubovu majonezu? uz dlouho sem ji na krame nevidel, tenhle tejden sem prolez prilehly alberty, billy a dneska globus (kde ji vzdycky mivali) a nikde nic
vinyl vinyl - ...jen si hraju 8.12.2009 08:36  14995
phannyNe, jen to co jsem napsal.
phanny phanny Chuť na sladké? - - Přijďte k nám 7.12.2009 16:10  14994
vinyl [14993]: Jejda, možná se to trochu liší, ale princip housky se sněhem a máslem zůstává :-). A dobré to tedy je.

Teď jsem si to přečetl pořádně, mléko tam nedáváš?
vinyl vinyl - ...jen si hraju 7.12.2009 12:43  14993
V hrnku vaříme jiný typ, tenhle mám nějak radši a navíc nemusím vymazávat hrnek :-)

Měl jsem dojem, že do KV knedlíku se dává mouka.
phanny phanny Chuť na sladké? - - Přijďte k nám 7.12.2009 12:20  14992
vinyl [14991]: Karlovarský knedlík. Dobrůtka, lze vařit i v hrnku.
vinyl vinyl - ...jen si hraju 7.12.2009 11:57  14991
Knedlíky, na kterých ujíždím poslední dobou:

Orestuju šalotku, nakrájím střední suchou bagetu, utřu máslo (tak 2-3 cm) se dvěma žloutky, nakrájím čerstvou petržel, všechno spojím, udělám sníh a přidám, osolím, opepřím. směs zavinu do folie do tvaru válečků a na páře vařím 20 min. Geniální nadýchané knedlíčky.
zblunce zblunce Já jsem geniální - i když jsem normální! 7.12.2009 11:44  14990
Shelle [14989]: ja vcera delala poprve svickovou i knedliky :-) strasne jednoduche do mikrovlnky :-)
shelle Shelle - Good Service 7.12.2009 11:16  14989
vinyl [14988]: To bylo vseobecne na sadlo, ja velmi malo mastim a knedliky celkove moc nejim a hlavne nedelam.

Plus vcera jsem delala jakoze chlupaty a moc se nepovedly.

A kdyz clvoek pomine kalorie, tak aspon to srdce, no.
vinyl vinyl - ...jen si hraju 7.12.2009 11:14  14988
ShelleMyslíš, že tyhle brambory jsou kaloričtější než knedlíky? A navíc, jde o tu chuť, na kalorie sere pes :-)

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  

(c) 2001-2011 Lopuch.cz   
Kontakt