Registrace nového uživatele     Návod     Kluby     Archív  Lopuchu     Lopuch.cz  

Modrá je dobrá
zelená je lepší

Lopuch.cz

Jméno:
Heslo:
Podpora LCD:
 
Klub recepty a popisy [ŽP: neomezená] (kategorie Koníčky) moderují Scalex, Anka.
Archiv

Weby pro mlsné huby:

Na talíři - Lopuší kuchařka
www.scuk.cz - Scuk je průvodce po místech, kde se dobře jí a nakupuje.
www.recepty.cz
www.labuznik.com
Pan Cuketka, nejznámější český foodbloger
Světová jídelna (blog s nápaditými a netradičními recepty na lehká jídla)
Koření od Antonína, e-shop s báječným kořením
www.vareni.cz
Dadalova kuchařka


Kuchařky pro mlsné huby:

Roman Vaněk - Poklady klasické české kuchyně
Jana Zatloukalová - Kuchařka pro dceru (Recepty napsane srozumitelne, vcetne teplot a casu peceni, zadne "a upeceme do zlatova". Pro me vyborna, vse, co jsem zkousela, se povedlo.)
Iveta Fabešová - Iveta a sladká Francie
Iveta Fabešová - Slavností pečení s Ivetou
Jaroslav Vašák - Ottova Kuchařka velká hrníčková
Paul Gayler - Steaky (Kuchařka o hovězím. Na úvodu je část o mase samotném a jak s ním zacházet, recepty na smažení, grilování, pomalé dušení, marinády, omáčky a glazury. Celkem 140 stran.)
Barbara Myšičková, Aleš Pavlíček – Biomenu (Touto knihou jsme chtěli ukázat, že česká kuchyně připravená z kvalitních místních surovin může mít vysokou úroveň, srovnatelnou s evropskou gastronomickou špičkou.)
Joza Břízová, Maryna Klimentová – Vaříme zdravě, chutně a hospodárně (Klasická kuchařská kniha čerpající především z tradice české gastronomie a prověřená desetiletími je klenotem, který se dědí z generace na generaci.)
Jana Vašáková a Zdena Skokanová N. - Jezte česky - rok v naší kuchyni (Česká sezonní kuchařka. Používané suroviny jsou snadno dostupné (sezonně), recepty nejsou nijak složité, ale rozhodně zajímavé.)

Spřízněné kluby:

Koktejly
Labužník
Co právě jíte
Víno
  Nastavení klubu     Nastavení práv     Homepage     Anketa     Přítomní     Oblíbené     Lopuch     Kategorie  
autor: 
text: 
vyplnit a 
Help

Nemáte právo psát do tohoto klubu.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  
mrcos mrcos Tma, zima a hlad. 13.12.2009 16:23  15005
makovecNezkoušels dělat majonézu doma? Já kdysi jo, sice je to docela opruz se s tim patlat, ale za pokus to stálo.
shelle Shelle - Good Service 13.12.2009 16:03  15004
makovec [15003]: Ja si krabicky pamatuji z hyper, ale nevim, jestli to byla zarub nebo jina. Plus ej to tak tri roky zpatky, takze nevim.
makovec makovec Chuck Norris snědl jídlo od Babicy - a ještě si přidal 13.12.2009 16:01  15003
hmmm, tam sem nehledal. diky za tip, bo do salatu jedine zarubovku. naposled sem tam dal boneco (hellmansku sem vyradil uz pred lety), nebylo to spatny ale zaruba je zaruba
renda Renda 13.12.2009 15:58  15002
makovecAsi mesic dozadu sem ji koupila na Smichove v Tescu, protoze kdyz brsalat, tak jedine zarubovku.
makovec makovec Chuck Norris snědl jídlo od Babicy - a ještě si přidal 13.12.2009 13:15  15001
no ale u velkoretezcu (aspon tech co mam v okoli hloubetina) zkratka neni.. fnuk!
mrmar MrMar Ve prvaku si na mne cestinar zased - a delal my problemi 13.12.2009 12:00  15000
makovec [14999]: Asi je furt ještě na trhu...
makovec makovec Chuck Norris snědl jídlo od Babicy - a ještě si přidal 12.12.2009 23:23  14999
podle myho totiz to je nejlepsi majoneza co se da u nas sehnat. teda pokud se da jeste sehnat
makovec makovec Chuck Norris snědl jídlo od Babicy - a ještě si přidal 12.12.2009 23:22  14998
jj, v takovy ty zadelany alobalem
kvitko kvitko Co mi vypadne - z ruky:-) 12.12.2009 23:06  14997
To je taková ta ve vaničce?
makovec makovec Chuck Norris snědl jídlo od Babicy - a ještě si přidal 12.12.2009 20:10  14996
nemate nekdo tip kde v praze koupit zarubovu majonezu? uz dlouho sem ji na krame nevidel, tenhle tejden sem prolez prilehly alberty, billy a dneska globus (kde ji vzdycky mivali) a nikde nic
vinyl vinyl - ...jen si hraju 8.12.2009 08:36  14995
phannyNe, jen to co jsem napsal.
phanny phanny Chuť na sladké? - - Přijďte k nám 7.12.2009 16:10  14994
vinyl [14993]: Jejda, možná se to trochu liší, ale princip housky se sněhem a máslem zůstává :-). A dobré to tedy je.

Teď jsem si to přečetl pořádně, mléko tam nedáváš?
vinyl vinyl - ...jen si hraju 7.12.2009 12:43  14993
V hrnku vaříme jiný typ, tenhle mám nějak radši a navíc nemusím vymazávat hrnek :-)

Měl jsem dojem, že do KV knedlíku se dává mouka.
phanny phanny Chuť na sladké? - - Přijďte k nám 7.12.2009 12:20  14992
vinyl [14991]: Karlovarský knedlík. Dobrůtka, lze vařit i v hrnku.
vinyl vinyl - ...jen si hraju 7.12.2009 11:57  14991
Knedlíky, na kterých ujíždím poslední dobou:

Orestuju šalotku, nakrájím střední suchou bagetu, utřu máslo (tak 2-3 cm) se dvěma žloutky, nakrájím čerstvou petržel, všechno spojím, udělám sníh a přidám, osolím, opepřím. směs zavinu do folie do tvaru válečků a na páře vařím 20 min. Geniální nadýchané knedlíčky.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  

(c) 2001-2011 Lopuch.cz   
Kontakt