Registrace nového uživatele     Návod     Kluby     Archív  Lopuchu     Lopuch.cz  

Náš Lopuch Vám
vytře zrak

Lopuch.cz

Jméno:
Heslo:
Podpora LCD:
 
Klub recepty a popisy [ŽP: neomezená] (kategorie Koníčky) moderují Scalex, Anka.
Archiv

Weby pro mlsné huby:

Na talíři - Lopuší kuchařka
www.scuk.cz - Scuk je průvodce po místech, kde se dobře jí a nakupuje.
www.recepty.cz
www.labuznik.com
Pan Cuketka, nejznámější český foodbloger
Světová jídelna (blog s nápaditými a netradičními recepty na lehká jídla)
Koření od Antonína, e-shop s báječným kořením
www.vareni.cz
Dadalova kuchařka


Kuchařky pro mlsné huby:

Roman Vaněk - Poklady klasické české kuchyně
Jana Zatloukalová - Kuchařka pro dceru (Recepty napsane srozumitelne, vcetne teplot a casu peceni, zadne "a upeceme do zlatova". Pro me vyborna, vse, co jsem zkousela, se povedlo.)
Iveta Fabešová - Iveta a sladká Francie
Iveta Fabešová - Slavností pečení s Ivetou
Jaroslav Vašák - Ottova Kuchařka velká hrníčková
Paul Gayler - Steaky (Kuchařka o hovězím. Na úvodu je část o mase samotném a jak s ním zacházet, recepty na smažení, grilování, pomalé dušení, marinády, omáčky a glazury. Celkem 140 stran.)
Barbara Myšičková, Aleš Pavlíček – Biomenu (Touto knihou jsme chtěli ukázat, že česká kuchyně připravená z kvalitních místních surovin může mít vysokou úroveň, srovnatelnou s evropskou gastronomickou špičkou.)
Joza Břízová, Maryna Klimentová – Vaříme zdravě, chutně a hospodárně (Klasická kuchařská kniha čerpající především z tradice české gastronomie a prověřená desetiletími je klenotem, který se dědí z generace na generaci.)
Jana Vašáková a Zdena Skokanová N. - Jezte česky - rok v naší kuchyni (Česká sezonní kuchařka. Používané suroviny jsou snadno dostupné (sezonně), recepty nejsou nijak složité, ale rozhodně zajímavé.)

Spřízněné kluby:

Koktejly
Labužník
Co právě jíte
Víno
  Nastavení klubu     Nastavení práv     Homepage     Anketa     Přítomní     Oblíbené     Lopuch     Kategorie  
autor: 
text: 
vyplnit a 
Help

Nemáte právo psát do tohoto klubu.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  
marco Marco 13.12.2009 18:28  15016
"..A děláte někdo variantu s jogurtem.."
ano, pouze. Majonézu Marco nepapá.
beruthiel beruthiel Wibbly Wobbly, Timey Wimey. 13.12.2009 18:14  15015
kvitkoběžně, nebo s citronovou šťávou, vinným octem, kysanou smetanou.
kvitko kvitko Co mi vypadne - z ruky:-) 13.12.2009 17:58  15014
No tak si dám teda asi jen brambory:-)))
johnny10 13.12.2009 17:54  15013
to nez to jist z jogurtu, to bych se na to radsi vy**** uplne :-)
kvitko kvitko Co mi vypadne - z ruky:-) 13.12.2009 17:45  15012
A děláte někdo variantu s jogurtem? Chutná to hodně rozdílně? Srážím cholesterol, tak vynechávám co se dá (ale nechce se mi!):-)
phanny phanny Chuť na sladké? - - Přijďte k nám 13.12.2009 17:31  15011
:-) mě zase přijdou všechny majolky KROMĚ Hellmanns nejedlé.
makovec makovec Chuck Norris snědl jídlo od Babicy - a ještě si přidal 13.12.2009 17:29  15010
kokos a janule maji recht! .o)
zblunce zblunce Já jsem geniální - i když jsem normální! 13.12.2009 17:28  15009
Scalex [15007]: spis bych to videla na udelani domaci tatarky z koupene majonezy :-)
kokos kokos 13.12.2009 17:14  15008
Scalex [15007]: Bo tu majonézu koupí :-))
scalex Scalex 13.12.2009 16:59  15007
Vzhledem k tomu, že tatarka je upgradovaná majonéza, nechápu 15006. Jak je možné nemít nervy na majonézu, ale je možné mít nervy na majonézu s přimíchanými dalšími ingrediencemi?
makovec makovec Chuck Norris snědl jídlo od Babicy - a ještě si přidal 13.12.2009 16:52  15006
delam doma leda tatarku. na majonezu bych nemel asi nervy.o)
mrcos mrcos Tma, zima a hlad. 13.12.2009 16:23  15005
makovecNezkoušels dělat majonézu doma? Já kdysi jo, sice je to docela opruz se s tim patlat, ale za pokus to stálo.
shelle Shelle - Good Service 13.12.2009 16:03  15004
makovec [15003]: Ja si krabicky pamatuji z hyper, ale nevim, jestli to byla zarub nebo jina. Plus ej to tak tri roky zpatky, takze nevim.
makovec makovec Chuck Norris snědl jídlo od Babicy - a ještě si přidal 13.12.2009 16:01  15003
hmmm, tam sem nehledal. diky za tip, bo do salatu jedine zarubovku. naposled sem tam dal boneco (hellmansku sem vyradil uz pred lety), nebylo to spatny ale zaruba je zaruba
renda Renda 13.12.2009 15:58  15002
makovecAsi mesic dozadu sem ji koupila na Smichove v Tescu, protoze kdyz brsalat, tak jedine zarubovku.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  

(c) 2001-2011 Lopuch.cz   
Kontakt