Registrace nového uživatele
Návod
Kluby
Archív Lopuchu
Lopuch.cz
Tolik rozruchu
jen v Lopuchu
Lopuch.cz
Jméno:
Heslo:
Podpora LCD:
Klub
Káva
[ŽP:
8 týdnů
] (kategorie
Koníčky
) moderují
mrcos
,
Wronski
.
Archiv
Kávové linky:
Káva
- velmi pěkná přehledná slovenská stránka. Obsahuje mimo jiné celou řadu různých receptů na kávu i rozbor nakolik káva škodí či prospívá.
History of Coffee
- stručná historie kávy. Stránka obsahuje dva obrázky velmi zajímavého kávového nádobí.
Recepty
- italské recepty na přípravu kávy
Káva z cibetčího trusu
- jen pro odvážné
Jak správně připravit nápoje z espressa
Kava.cz
Čajovna
- spřátelený klub o čaji
Doporučené podniky:
Kafírna Dogvill
– Boskovice;
Kovárna pro radost
– Kytín;
Al Cafetero
– Praha;
Pražírna
– Praha;
Café Society
– Nymburk
Nastavení klubu
Nastavení práv
Homepage
Anketa
Přítomní
Oblíbené
Lopuch
Kategorie
autor:
text:
vyplnit a
Help
Nemáte právo psát do tohoto klubu.
[ 24 ]
<Novější
<<<Nejnovější
Nejstarší>>>
Starší>
označené
neoznačené
rozsah
19.11.2012 17:44
1536
Zatím nemyju, jen sem tam pročistím štětečkem. Ale překvapujete mě, bo jsem myslel, že voda tomu škodí, natož Jar!
Nicméně v návodu k mlýnku radí čisti kameny vlhkým hadříkem.
ullicnik
19.11.2012 15:27
1535
No to jsem rád, že to slyšim :)
mrcos
Tma, zima a hlad.
19.11.2012 14:37
1534
Já to posledně vzal lihem. Ale to bylo dåkladný čištění po dlouhý době. Kameny jsem naložil na hodinu do lihu, pak jsem to vydrbal, spláchnul horkou vodou a nechal uschnout. Čistim když mě to napadne, že by to asi bylo fajn vyčistit. Každej den rozhodně nemeju, ani každej tejden... Člověk nesmí bejt moc cimprlína :)
ullicnik
18.11.2012 17:33
1533
Aha :)
Wronski
Jsou to zrůdy. -
Sofistikované.
18.11.2012 16:34
1532
Vzhledem k tomu, že mlecí ústrojí všech mlýnkå, které používám, je ocelové, používám saponát. Naposledy citrónový Jar. Hodně vyperu v horké vodě a cítit není.
Wronski
Jsou to zrůdy. -
Sofistikované.
18.11.2012 16:27
1531
Jednou za čtvrt roku :)
ullicnik
18.11.2012 12:49
1530
Dotaz
Jak často myjete mlýnek (je mi jasný, že ideálně asi každý den) a hlavně čím myjete kmeny. Přijde mi, že saponát nebude to ideální, vzhledem k tomu, že to je porovitý materiál - nerad bych si to tím saponátem ovoněl a ochutil. Na druhou stranu jsou kameny od kávy mastný a jak se jinak zbavit tuku? Jen teplá voda a kartáč?
Vanda
To je ten -
hnusný punk
12.11.2012 18:09
1529
(ale dloubej je z těch hromad, co z nich vyjdou... a u toho je taky cítit buket čerstvě pokosené trávy?)
mrcos
Tma, zima a hlad.
12.11.2012 13:05
1528
Sloni umějí natrávit kávová zrna. Jsou prý ještě lepší než od cibetek
Susan
There's just so many things -
that I can touch.
8.11.2012 23:39
1527
Každopádně překvapivě dobré kafe mají všude po lisabonu. Zatím jsem tu neměla vyložený hnus a kávovary vypadají taky většinou velmi slibně.
Anka
Když je někde něco dobrého k sežrání, -
tak je rouhání to nesežrat.
8.11.2012 23:28
1526
Etiopii já tak jako tak ne-e.
Susan
There's just so many things -
that I can touch.
8.11.2012 23:08
1525
http://www.doubleshot.cz/kava/limitovana-edice
ale ty ceny :(
Susan
There's just so many things -
that I can touch.
5.11.2012 10:34
1524
Hehe, jsi mě předběhl. :)
Susan
There's just so many things -
that I can touch.
5.11.2012 10:34
1523
Jj, Tam dem byl IMHO "jen kyselej", ale byla to nakonec docela příjemná změna. Chutnal mi hodně z french pressu nebo v podobě "přelitého turka", protože tak se mi zdálo, že má i jiné chuťové odstíny.
Ještě něco z ČK objednám, abych se mohla rozhodnout zodpovědně.
Wronski
Jsou to zrůdy. -
Sofistikované.
5.11.2012 10:32
1522
Jinak samozřejmě doporučuju jim napsat, že se ti to zdálo moc vypražené, zeptat se jestli se måže stát, že jim to ujede, případně si nechat poradit něci jiného.
Aspoň uvidíme, jak firma komunikuje :)
[ 24 ]
<Novější
<<<Nejnovější
Nejstarší>>>
Starší>
označené
neoznačené
rozsah
(c) 2001-2011 Lopuch.cz
Kontakt