Registrace nového uživatele     Návod     Kluby     Archív  Lopuchu     Lopuch.cz  

Když diskuse,
tak s Lopuchem

Lopuch.cz

Jméno:
Heslo:
Podpora LCD:
 
Klub recepty a popisy [ŽP: neomezená] (kategorie Koníčky) moderují Scalex, Anka.
Archiv

Weby pro mlsné huby:

Na talíři - Lopuší kuchařka
www.scuk.cz - Scuk je průvodce po místech, kde se dobře jí a nakupuje.
www.recepty.cz
www.labuznik.com
Pan Cuketka, nejznámější český foodbloger
Světová jídelna (blog s nápaditými a netradičními recepty na lehká jídla)
Koření od Antonína, e-shop s báječným kořením
www.vareni.cz
Dadalova kuchařka


Kuchařky pro mlsné huby:

Roman Vaněk - Poklady klasické české kuchyně
Jana Zatloukalová - Kuchařka pro dceru (Recepty napsane srozumitelne, vcetne teplot a casu peceni, zadne "a upeceme do zlatova". Pro me vyborna, vse, co jsem zkousela, se povedlo.)
Iveta Fabešová - Iveta a sladká Francie
Iveta Fabešová - Slavností pečení s Ivetou
Jaroslav Vašák - Ottova Kuchařka velká hrníčková
Paul Gayler - Steaky (Kuchařka o hovězím. Na úvodu je část o mase samotném a jak s ním zacházet, recepty na smažení, grilování, pomalé dušení, marinády, omáčky a glazury. Celkem 140 stran.)
Barbara Myšičková, Aleš Pavlíček – Biomenu (Touto knihou jsme chtěli ukázat, že česká kuchyně připravená z kvalitních místních surovin může mít vysokou úroveň, srovnatelnou s evropskou gastronomickou špičkou.)
Joza Břízová, Maryna Klimentová – Vaříme zdravě, chutně a hospodárně (Klasická kuchařská kniha čerpající především z tradice české gastronomie a prověřená desetiletími je klenotem, který se dědí z generace na generaci.)
Jana Vašáková a Zdena Skokanová N. - Jezte česky - rok v naší kuchyni (Česká sezonní kuchařka. Používané suroviny jsou snadno dostupné (sezonně), recepty nejsou nijak složité, ale rozhodně zajímavé.)

Spřízněné kluby:

Koktejly
Labužník
Co právě jíte
Víno
  Nastavení klubu     Nastavení práv     Homepage     Anketa     Přítomní     Oblíbené     Lopuch     Kategorie  
autor: 
text: 
vyplnit a 
Help

Nemáte právo psát do tohoto klubu.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  
makovec makovec Chuck Norris snědl jídlo od Babicy - a ještě si přidal 31.1.2010 19:21  15426
plus teda pan doktor neskrbli radama a odpovedma kdyz se clovek zepta na to jak udelat to ci ono
makovec makovec Chuck Norris snědl jídlo od Babicy - a ještě si přidal 31.1.2010 19:07  15425
http://www.facebook.com/profile.php?id=100000339649528&ref=ts

obcas jsou ty fotky utokem na chutove bunky.
johnny10 31.1.2010 18:43  15424
hod sem link pls. nejak ho tam nemuzu najit
makovec makovec Chuck Norris snědl jídlo od Babicy - a ještě si přidal 31.1.2010 18:04  15423
takovej drobnej tip pro ty co chodi na fejsbuk

pridejte si do pratel doktora macka, pravidelne komentuje a foti svy kucharsky vytvory a pridava k nim aj recepty s fotkama jidla v ruznym stadiu pripravy.
vinyl vinyl - ...jen si hraju 25.1.2010 14:21  15422
phannyV Liberci jsem nebyl, ale minulý týden jsem koupil jen jeden steak, často mívají vakuově zabaléné porce po půl kile. Někdy mívají jen jeden velkej kus, ale často jsou ochotni z něj dva steaky uříznout. Řek bych že se to hodně zlepšilo vzhledem k malým nákupčím. Asi si uvědomili, že u tohodle sortimentu je velký obrat opravdu důležitý. Díky tomu je taky Mmakro v sortimentu ryb bez konkurence.
shelle Shelle - Good Service 25.1.2010 13:54  15421
No v Pruhonich v Makru jsme teda vzdy kupovali dve porce na veceri.
phanny phanny Chuť na sladké? - - Přijďte k nám 25.1.2010 13:40  15420
vinyl [15419]: Jenže tam mi chtěj kdycky prodat jen po megaporcích a mrazit ho nechci. Nebo se v Makru ohledně ryb něco změnilo?
vinyl vinyl - ...jen si hraju 25.1.2010 12:11  15419
phannyTak pak leda výlet do libereckého Makra.
phanny phanny Chuť na sladké? - - Přijďte k nám 25.1.2010 12:00  15418
vinyl [15417]: Tam maj lososa, různý okouny, pangase, tilapie a spousty jiných ryb, ale čertvého tuňáka měli jen před vánocema. Nejvíc mi tam chutná Okouník mořský, německy Rotbarsch
vinyl vinyl - ...jen si hraju 25.1.2010 11:43  15417
phanny: jj, čerstvý tuňák je základ, ale máš to kousek do Německa ne?

Shelle: Ty bylinky rozdrcený v hmoždíři to posunou ještě o level výš!
shelle Shelle - Good Service 25.1.2010 10:43  15416
vinyl [15414]: To prvni jako vypada bozsky..

A bagetka ve "zbytkovem" oleji mnam urcite, to obcas delam misticku malou s olivolejem, cesnekem a nejakou bylinkou a v tom pak namacet.
phanny phanny Chuť na sladké? - - Přijďte k nám 25.1.2010 10:36  15415
vinyl [15414]: Zaujalo!!! Škoda že v mém okolí se tak špatně shání čerstvý tuňák.
vinyl vinyl - ...jen si hraju 25.1.2010 10:23  15414
Včera jsme si udělali tuňákový večer: nejdřív podle Emanuella, pak tatarák s jarní cibulkou a koriandrem a na závěr jako steak. Všechny chody vynikající, ale podle Emanuela mě dostává asi nejvíc. Konečně jsme si totiž pořídili pořádný hmoždíř a takhle rozdrcené bylinky s olivovým olejem na tuňákovi jsou prostě fantastické. A když je tuňák sněden, tak vytřít bagetou bylinkový olivový olej z hmoždíže je rovněž chuťový zážitek.
zblunce zblunce Já jsem geniální - i když jsem normální! 20.1.2010 21:31  15413
tekev Nemecku to meli i v Kauflandu
triss triss 20.1.2010 21:08  15412
Teketapa [15411]: tak zkus jiné brněnské tesco, jinde, než v Tescu jsem to neviděla

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  

(c) 2001-2011 Lopuch.cz   
Kontakt