Registrace nového uživatele     Návod     Kluby     Archív  Lopuchu     Lopuch.cz  

Komu se nelení,
tomu se zelení.

Lopuch.cz

Jméno:
Heslo:
Podpora LCD:
 
Klub recepty a popisy [ŽP: neomezená] (kategorie Koníčky) moderují Scalex, Anka.
Archiv

Weby pro mlsné huby:

Na talíři - Lopuší kuchařka
www.scuk.cz - Scuk je průvodce po místech, kde se dobře jí a nakupuje.
www.recepty.cz
www.labuznik.com
Pan Cuketka, nejznámější český foodbloger
Světová jídelna (blog s nápaditými a netradičními recepty na lehká jídla)
Koření od Antonína, e-shop s báječným kořením
www.vareni.cz
Dadalova kuchařka


Kuchařky pro mlsné huby:

Roman Vaněk - Poklady klasické české kuchyně
Jana Zatloukalová - Kuchařka pro dceru (Recepty napsane srozumitelne, vcetne teplot a casu peceni, zadne "a upeceme do zlatova". Pro me vyborna, vse, co jsem zkousela, se povedlo.)
Iveta Fabešová - Iveta a sladká Francie
Iveta Fabešová - Slavností pečení s Ivetou
Jaroslav Vašák - Ottova Kuchařka velká hrníčková
Paul Gayler - Steaky (Kuchařka o hovězím. Na úvodu je část o mase samotném a jak s ním zacházet, recepty na smažení, grilování, pomalé dušení, marinády, omáčky a glazury. Celkem 140 stran.)
Barbara Myšičková, Aleš Pavlíček – Biomenu (Touto knihou jsme chtěli ukázat, že česká kuchyně připravená z kvalitních místních surovin může mít vysokou úroveň, srovnatelnou s evropskou gastronomickou špičkou.)
Joza Břízová, Maryna Klimentová – Vaříme zdravě, chutně a hospodárně (Klasická kuchařská kniha čerpající především z tradice české gastronomie a prověřená desetiletími je klenotem, který se dědí z generace na generaci.)
Jana Vašáková a Zdena Skokanová N. - Jezte česky - rok v naší kuchyni (Česká sezonní kuchařka. Používané suroviny jsou snadno dostupné (sezonně), recepty nejsou nijak složité, ale rozhodně zajímavé.)

Spřízněné kluby:

Koktejly
Labužník
Co právě jíte
Víno
  Nastavení klubu     Nastavení práv     Homepage     Anketa     Přítomní     Oblíbené     Lopuch     Kategorie  
autor: 
text: 
vyplnit a 
Help

Nemáte právo psát do tohoto klubu.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  
royal Royal Hippies na zeď udělal a řek - pijte, kuřte klidně dál 15.3.2010 06:57  15887
Budu se do toho Makra někdy muset podívat...
tigo Tigo Ironical, pedantical, cynical bitch - who wants to touch me? ‹(•_•)› 14.3.2010 23:39  15886
Takove velke kupujeme v Makru, klasika Rio Mare, je vyborny.
royal Royal Hippies na zeď udělal a řek - pijte, kuřte klidně dál 14.3.2010 22:41  15884
No, to je právě ta potíž, že značku si nepamatuju. Je to taková pixla asi tak 6cm vysoká a asi 25cm průměr. Ale ani za ty míry moc neručím, mě vždycky zajímal víc ten obsah. Takže budem muset počkat, až to kámoš zase dotáhne. Pošlu mu SMS, jestli už se nevrací (kamioňák).
teketapa Teketapa Říkejte mi - Teke 14.3.2010 22:36  15883
Royal... to by mě taky zajímalo co je to zač... bych vyslala sestřenku
shelle Shelle - Good Service 14.3.2010 22:34  15882
Jaka znacka? A je rec o konzerve normalni?
royal Royal Hippies na zeď udělal a řek - pijte, kuřte klidně dál 14.3.2010 22:32  15881
Kua, udělali jste mi chutě. Kámoš vozí z GB občas takové velké pixle - asi tak kilo - naprosto famózního tuňáka v oleji. Budu mu muset nenápadně naznačit, že dlouho žádný nepřivez. A sakra - zrovna tam je.
shelle Shelle - Good Service 13.3.2010 22:46  15880
phanny [15879]: Ten tunak me zajimal uz driv, tak diky.

A to koprove, co u nas kupuji, je vyborne, je to takovy sladkokysely nalev a jak na tyhle veci normalne nejsem, tak z tohohle jsem uplne silena.
phanny phanny Chuť na sladké? - - Přijďte k nám 13.3.2010 22:43  15879
Tuňák je zavařenej, čili tepelně zpracovanej. Sleď - neboli herynek - se tradičně konzumuje nasolenej - čili taky syrovej :).
shelle Shelle - Good Service 13.3.2010 22:35  15878
Ale s koprem si tu kupujeme nejake slede nebo co a to je vyborne a urcite syrove.
shelle Shelle - Good Service 13.3.2010 22:34  15877
phanny [15876]: Jeee, tak to ne. Ale co tunak v konzerve, jak je to zpracovane?
phanny phanny Chuť na sladké? - - Přijďte k nám 13.3.2010 22:31  15876
takový ten skandinávský losos s koprem. Já jen že je to obojí úplně syrové :).
shelle Shelle - Good Service 13.3.2010 22:27  15875
phanny [15874]: Gravlax netusim co je. A parmskou jo, kdyz se mi poda nekde.
phanny phanny Chuť na sladké? - - Přijďte k nám 13.3.2010 22:24  15874
Shelle [15873]: Co takhle gravlax nebo parmská šunka? Taky nejíš?
shelle Shelle - Good Service 13.3.2010 22:16  15873
phanny [15872]: Sushi chutna, ale to si kupuji, to nedelam, teda myslim to prave sushi. On Emanuel tomuhle rika take sushi. Ale mam tu fobii ze syroveho masa :) Na sushi je to vzdy kousicek.

Ale tak nejaky ten tatarak nebo carpaccio bych zkusila rada nekdy, z ryby.
phanny phanny Chuť na sladké? - - Přijďte k nám 13.3.2010 22:13  15872
Shelle [15871]: sushi nechutná, nebo se bojíš? Pokud to druhé, tak doporučím sushi s okurkou, IMHO lepší než s rybou. Nebo s omeletou. Kruci, teď jsem na to dostal takovou chuť...

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  

(c) 2001-2011 Lopuch.cz   
Kontakt