Registrace nového uživatele     Návod     Kluby     Archív  Lopuchu     Lopuch.cz  

Zelený je lopuch,
fotbal to je hra...

Lopuch.cz

Jméno:
Heslo:
Podpora LCD:
 
Klub recepty a popisy [ŽP: neomezená] (kategorie Koníčky) moderují Scalex, Anka.
Archiv

Weby pro mlsné huby:

Na talíři - Lopuší kuchařka
www.scuk.cz - Scuk je průvodce po místech, kde se dobře jí a nakupuje.
www.recepty.cz
www.labuznik.com
Pan Cuketka, nejznámější český foodbloger
Světová jídelna (blog s nápaditými a netradičními recepty na lehká jídla)
Koření od Antonína, e-shop s báječným kořením
www.vareni.cz
Dadalova kuchařka


Kuchařky pro mlsné huby:

Roman Vaněk - Poklady klasické české kuchyně
Jana Zatloukalová - Kuchařka pro dceru (Recepty napsane srozumitelne, vcetne teplot a casu peceni, zadne "a upeceme do zlatova". Pro me vyborna, vse, co jsem zkousela, se povedlo.)
Iveta Fabešová - Iveta a sladká Francie
Iveta Fabešová - Slavností pečení s Ivetou
Jaroslav Vašák - Ottova Kuchařka velká hrníčková
Paul Gayler - Steaky (Kuchařka o hovězím. Na úvodu je část o mase samotném a jak s ním zacházet, recepty na smažení, grilování, pomalé dušení, marinády, omáčky a glazury. Celkem 140 stran.)
Barbara Myšičková, Aleš Pavlíček – Biomenu (Touto knihou jsme chtěli ukázat, že česká kuchyně připravená z kvalitních místních surovin může mít vysokou úroveň, srovnatelnou s evropskou gastronomickou špičkou.)
Joza Břízová, Maryna Klimentová – Vaříme zdravě, chutně a hospodárně (Klasická kuchařská kniha čerpající především z tradice české gastronomie a prověřená desetiletími je klenotem, který se dědí z generace na generaci.)
Jana Vašáková a Zdena Skokanová N. - Jezte česky - rok v naší kuchyni (Česká sezonní kuchařka. Používané suroviny jsou snadno dostupné (sezonně), recepty nejsou nijak složité, ale rozhodně zajímavé.)

Spřízněné kluby:

Koktejly
Labužník
Co právě jíte
Víno
  Nastavení klubu     Nastavení práv     Homepage     Anketa     Přítomní     Oblíbené     Lopuch     Kategorie  
autor: 
text: 
vyplnit a 
Help

Nemáte právo psát do tohoto klubu.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  
shelle Shelle - Good Service 18.3.2010 22:58  15983
Foxka [15982]: Protoze bych ho musela obrat. A to nesnasim. U nas i pecena kachna ci kure (cele) nemaji moc uspech. Teda suepch jo, ale masa snime mene, nez to ma.

Ja neco sundam, to mu dam, ale spis nam to hodim do te polevky a zbytek necham na stole, jestli se to samo neobere a kdyz ne (neni pobliz maminka obiracka), tak to jde. Vadi mi, jak se to patle proste. Ale jako rada to kdykoli nekomu prenecham.
foxka Foxka Everybody hurts...sometimes. 18.3.2010 22:55  15982
Proč nedáš maso tomu psovi místo abys ho vyhodila?
shelle Shelle - Good Service 18.3.2010 22:36  15981
No, ja vyvar vzdy sleju, spis scedim, rozhnahnam maso (=oberu par kousku, nez to vyhodim, strasne nerada obiram maso), mrkev snim napul ja a napul pes a polevku pak "varim" znovu zvlast.
gvi 18.3.2010 22:35  15980
Vando, díky, to bych mohla zvládnout...
vanda Vanda To je ten - hnusný punk 18.3.2010 22:35  15979
Boblový list do zelňačky a do rajské polívky.
teketapa Teketapa Říkejte mi - Teke 18.3.2010 22:33  15978
Shelle, nejsi.
phanny phanny Chuť na sladké? - - Přijďte k nám 18.3.2010 22:31  15977
vývarhlavně vařit pomaličku na co nejmírnějším plameni a dlouho. Jinak stačí zelenina do polévky (mrkev, petržel, celer), celý pepř, celá cibule a maso s kostí dle chuti. Zeleninu jako vložku do polévky se vyplatí přidat až pár minut před dovařením, a tu která se vařila od začátku vyhodit.
shelle Shelle - Good Service 18.3.2010 22:27  15976
Jsem jedina, kdo dava do vyvaru bobkovy list?
vanda Vanda To je ten - hnusný punk 18.3.2010 22:09  15975
Polívku z kuřecího prsa s čerstvou zeleninou (bez maggi) jsem dělala naposledy tak před třinácti lety - ale to jsem mixovala a byl to "hlavní chod" pro batole.
vanda Vanda To je ten - hnusný punk 18.3.2010 22:07  15974
johnny10 [15972]: ne, vypadá, že to fakt jí :))
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 18.3.2010 22:07  15973
Vanda [15970]: Tak něčím tu chuť nahnat musí, ne?
johnny10 18.3.2010 22:07  15972
Vandaja to pochopil tak, ze to je cele parodie :-)
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 18.3.2010 22:07  15971
kvitko [15969]: To máš fuk, hlavně, že je to úplně "zdravé", protože kuřecí prso je úplně libové.
vanda Vanda To je ten - hnusný punk 18.3.2010 22:06  15970
Anka [15968]: LOL - to je rychlopolívka teda :) Maggi... to si dělá prdel, ne?
kvitko kvitko Co mi vypadne - z ruky:-) 18.3.2010 22:05  15969
By mě zajímalo, jak je ten vývar silný bez toho Maggi:-)

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  

(c) 2001-2011 Lopuch.cz   
Kontakt