Registrace nového uživatele
Návod
Kluby
Archív Lopuchu
Lopuch.cz
Něco navíc v zeleném?
A proč ne...
Lopuch.cz
Jméno:
Heslo:
Podpora LCD:
Klub
Káva
[ŽP:
8 týdnů
] (kategorie
Koníčky
) moderují
mrcos
,
Wronski
.
Archiv
Kávové linky:
Káva
- velmi pěkná přehledná slovenská stránka. Obsahuje mimo jiné celou řadu různých receptů na kávu i rozbor nakolik káva škodí či prospívá.
History of Coffee
- stručná historie kávy. Stránka obsahuje dva obrázky velmi zajímavého kávového nádobí.
Recepty
- italské recepty na přípravu kávy
Káva z cibetčího trusu
- jen pro odvážné
Jak správně připravit nápoje z espressa
Kava.cz
Čajovna
- spřátelený klub o čaji
Doporučené podniky:
Kafírna Dogvill
– Boskovice;
Kovárna pro radost
– Kytín;
Al Cafetero
– Praha;
Pražírna
– Praha;
Café Society
– Nymburk
Nastavení klubu
Nastavení práv
Homepage
Anketa
Přítomní
Oblíbené
Lopuch
Kategorie
autor:
text:
vyplnit a
Help
Nemáte právo psát do tohoto klubu.
[ 24 ]
<Novější
<<<Nejnovější
Nejstarší>>>
Starší>
označené
neoznačené
rozsah
mrcos
Tma, zima a hlad.
4.12.2012 14:38
1630
Na tý Tchibo African Blue píšou nějakej blábol o "nádechu černého rybízu". A nekecali, fakt to z toho teďka je docela dobře cítit. Ne, že bych to hledal, prostě piju kafe u práce a ta chuť se zahlásila sama :)
Susan
There's just so many things -
that I can touch.
4.12.2012 14:18
1629
Ok, tím se to vyřešilo. Dík za rady. :)
Jerry1
4.12.2012 12:07
1628
Mlýnek Hario rozhodně s krytem. Bez krytu to lítá všude.
ulicnik si måže doma zkusit zamlet na svém bez krytu a uvidí. Za mě doporučuji ten velký bez krytu vyměnit (dokud ještě nebude použitý) za malý s krytem.
Jehudit
Ihmisveri on hankalaa siivota...
4.12.2012 11:32 -
Klub Klubiki (03:58)
1627
Ségra si normálně dává nějaký běžný ekl rozpustný s haldou mlíka. Mlýnek nemá, takže jsem brala už namletou a teda by pila turka - a na kafi jí mnohem víc vadí to, že kofein odvodňuje, protože má nařízeno hodně pít. Vitamín A nežere, žere listovou zeleninu.
Holt bude spíš čuchat jenom våni.
ullicnik
4.12.2012 11:03
1626
Myslim, že je dåležitější nežrat vitamín A, než nepít kafe a alkohol (v malé a ještě menší míře ten alkohol) ;-)
ullicnik
4.12.2012 11:01
1625
Susan [1620]
: Já mám ten malej (spokojenost) a tátovi k vánocåm jsem koupil ten větší. Samozřejmě jsem ho nezkoušel, ale absenci horního krytu jsem neregistroval. To by bylo samozřejmě za mínus. Doma na to kouknu.
Wronski
Jsou to zrůdy. -
Sofistikované.
4.12.2012 11:00
1624
Vzhledem ke zpåsobu výroby bezkofeinové kávy (dichlormethan nebo tak něco) je to právě sporné.
Přesně - dle zdravého uvážení, tzn. doporučil bych espresso, a nedoporučil bych turka.
Susan
There's just so many things -
that I can touch.
4.12.2012 10:46
1623
Tak minimálně bez kofeinu by mělo být ok, ne? Nakonec všeho s mírou a dle zdravého uvážení.
Nejkritičtější to je na začátku a většinou než to každá zjistí, tak do té doby vymete aspoň 3 hospody, 2 párty a 1 narozeninovou oslavu. :)
Anka
Když je někde něco dobrého k sežrání, -
tak je rouhání to nesežrat.
4.12.2012 10:30
1622
Od nejednoho lékaře jsem slyšela, že kafe není potřeba vyřadit. Jen si prostě nedat pět cloumákå za den, jak je někdo zvyklý. Nejlépe to řekl doktor kolegyni: Pro dítě je lepší, když si dáte kafe, než když s sebou někde seknete kvåli nízkému tlaku.
Jehudit
Ihmisveri on hankalaa siivota...
4.12.2012 10:27 -
Klub Klubiki (03:58)
1621
Ségra bude zklamaná, celou dobu škemrala kafe a pak si otěhotní :) Tak má utrumek.
Susan
There's just so many things -
that I can touch.
4.12.2012 10:24
1620
Který mlýnek Hario je lepší? Chtěla jsem koupit ten větší, ale baristé mě odrazovali, že prý jim vadí absence vrchního krytu, proto by šli spíš po tom menším. Nějaké zkušenosti?
Vanda
To je ten -
hnusný punk
4.12.2012 10:11
1619
Tak už i já mám mail o vyřízení objednávky. Těším se.
Anka
Když je někde něco dobrého k sežrání, -
tak je rouhání to nesežrat.
4.12.2012 09:55
1618
Tak ochutnána zatím Brazílie (Facenda), Kuba a Kostarika. Pro mě vede Brazílie. Kuba byla oproti ní trošilinku vodovatější a Kostarika má hooooodně dlouhý hooooodně hořký ocas, u kterého mám podezření, že je poněkud spálený (ale prd se v tom vyznám). Jenže já kafe raději spálené, než kyselé, takže jsem s tím neměla problém.
Wronski
Jsou to zrůdy. -
Sofistikované.
4.12.2012 09:51
1617
ullicnik [1616]
: Neznám, ale předpokládám, že bude obtížně dodržet teplotu při extrakci.
ullicnik
4.12.2012 08:41
1616
Znáte někdo?
[ 24 ]
<Novější
<<<Nejnovější
Nejstarší>>>
Starší>
označené
neoznačené
rozsah
(c) 2001-2011 Lopuch.cz
Kontakt