Registrace nového uživatele     Návod     Kluby     Archív  Lopuchu     Lopuch.cz  

Komu se nelení,
tomu se zelení.

Lopuch.cz

Jméno:
Heslo:
Podpora LCD:
 
Klub Káva [ŽP: 8 týdnů] (kategorie Koníčky) moderují mrcos, Wronski.
Archiv
Kávové linky:
Káva - velmi pěkná přehledná slovenská stránka. Obsahuje mimo jiné celou řadu různých receptů na kávu i rozbor nakolik káva škodí či prospívá.
History of Coffee - stručná historie kávy. Stránka obsahuje dva obrázky velmi zajímavého kávového nádobí.
Recepty - italské recepty na přípravu kávy
Káva z cibetčího trusu - jen pro odvážné
Jak správně připravit nápoje z espressa
Kava.cz

Čajovna - spřátelený klub o čaji

Doporučené podniky:
Kafírna Dogvill – Boskovice; Kovárna pro radost – Kytín; Al Cafetero – Praha; Pražírna – Praha; Café Society – Nymburk
  Nastavení klubu     Nastavení práv     Homepage     Anketa     Přítomní     Oblíbené     Lopuch     Kategorie  
autor: 
text: 
vyplnit a 
Help

Nemáte právo psát do tohoto klubu.

[ 24 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  
triss triss 4.12.2012 19:08  1640
triss [1637]:
tak podle všeho nekecají, ale jako chemik bych to moc neprožívala
aniel Aniel Kdo ví, ten si poradí. - Někdo i víckrát... 4.12.2012 16:04  1639
Ja teda jako tehotna piju v pohode dve silna pressa denne.. pila jsem je i u prvniho ditete. :-) zadne nasledky nevidim (krom toho, ze porad vyzaduje kafe) :-) bezkofeinove kafe mi nechutna...
wronski Wronski Jsou to zrůdy. - Sofistikované. 4.12.2012 16:03  1638
Susan [1635]: Třeba Nestlé se u Nespressa prsí tím, že používají vodní zpåsob, a chemikálie by tam být neměly.
triss triss 4.12.2012 15:52  1637
Wronski [1636]: média a internety dost často kecají, já už ta skripta nemám, neprozřetelně jsem je zapåjčila, abych si to ověřila
wronski Wronski Jsou to zrůdy. - Sofistikované. 4.12.2012 15:50  1636
triss [1634]: Já se o tom neučil nic, mám to z médií a internetå, takže nevím, co se skutečně používá, nicméně råzní televizní doktoři se tím ohání.
susan Susan There's just so many things - that I can touch. 4.12.2012 15:42  1635
Proces odkofeiňování zanechává v kávě něco špatného? Já se přiznám, že bezkofeinová káva je pro mě velká neznámá. Dokonce jsem to snad ani nepila.
triss triss 4.12.2012 15:39  1634
Wronski [1624]: my se učili, že je to extrakce superkritickým oxidem uhličitým
mrcos mrcos Tma, zima a hlad. 4.12.2012 15:02  1633
Wronski [1632]: Jj, turek. Příště zkusim džezvičku :)
wronski Wronski Jsou to zrůdy. - Sofistikované. 4.12.2012 14:57  1632
mrcos [1630]: A jak to piješ? Turka?
susan Susan There's just so many things - that I can touch. 4.12.2012 14:49  1631
Jj, já jsem si taky jednou koupila víno a chutnalo mi jako višně s trochou hodně hořké čokolády a pak jsem otočila lahev a bylo to tam přesně tak popsaný. :) Občas se prostě zadaří.
mrcos mrcos Tma, zima a hlad. 4.12.2012 14:38  1630
Na tý Tchibo African Blue píšou nějakej blábol o "nádechu černého rybízu". A nekecali, fakt to z toho teďka je docela dobře cítit. Ne, že bych to hledal, prostě piju kafe u práce a ta chuť se zahlásila sama :)
susan Susan There's just so many things - that I can touch. 4.12.2012 14:18  1629
Ok, tím se to vyřešilo. Dík za rady. :)
jerry1 Jerry1 4.12.2012 12:07  1628
Mlýnek Hario rozhodně s krytem. Bez krytu to lítá všude.
ulicnik si måže doma zkusit zamlet na svém bez krytu a uvidí. Za mě doporučuji ten velký bez krytu vyměnit (dokud ještě nebude použitý) za malý s krytem.
jehudit Jehudit Ihmisveri on hankalaa siivota... 4.12.2012 11:32  1627
Ségra si normálně dává nějaký běžný ekl rozpustný s haldou mlíka. Mlýnek nemá, takže jsem brala už namletou a teda by pila turka - a na kafi jí mnohem víc vadí to, že kofein odvodňuje, protože má nařízeno hodně pít. Vitamín A nežere, žere listovou zeleninu.
Holt bude spíš čuchat jenom våni.
ullicnik ullicnik 4.12.2012 11:03  1626
Myslim, že je dåležitější nežrat vitamín A, než nepít kafe a alkohol (v malé a ještě menší míře ten alkohol) ;-)

[ 24 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  

(c) 2001-2011 Lopuch.cz   
Kontakt