Registrace nového uživatele
Návod
Kluby
Archív Lopuchu
Lopuch.cz
Náš Lopuch Vám
vytře zrak
Lopuch.cz
Jméno:
Heslo:
Podpora LCD:
Klub
Káva
[ŽP:
8 týdnů
] (kategorie
Koníčky
) moderují
mrcos
,
Wronski
.
Archiv
Kávové linky:
Káva
- velmi pěkná přehledná slovenská stránka. Obsahuje mimo jiné celou řadu různých receptů na kávu i rozbor nakolik káva škodí či prospívá.
History of Coffee
- stručná historie kávy. Stránka obsahuje dva obrázky velmi zajímavého kávového nádobí.
Recepty
- italské recepty na přípravu kávy
Káva z cibetčího trusu
- jen pro odvážné
Jak správně připravit nápoje z espressa
Kava.cz
Čajovna
- spřátelený klub o čaji
Doporučené podniky:
Kafírna Dogvill
– Boskovice;
Kovárna pro radost
– Kytín;
Al Cafetero
– Praha;
Pražírna
– Praha;
Café Society
– Nymburk
Nastavení klubu
Nastavení práv
Homepage
Anketa
Přítomní
Oblíbené
Lopuch
Kategorie
autor:
text:
vyplnit a
Help
Nemáte právo psát do tohoto klubu.
[ 24 ]
<Novější
<<<Nejnovější
Nejstarší>>>
Starší>
označené
neoznačené
rozsah
Anka
Když je někde něco dobrého k sežrání, -
tak je rouhání to nesežrat.
5.12.2012 16:25
1644
Nj, jenže ten se v těhotenství nedoporučuje, ne? :)
Wronski
Jsou to zrůdy. -
Sofistikované.
5.12.2012 15:54
1643
turek taky dobrej
Anka
Když je někde něco dobrého k sežrání, -
tak je rouhání to nesežrat.
5.12.2012 15:04
1642
Náš presovač včera zaklepal na bránu věčných lovišť. Jestli mi z BOSCHe nenapíšou, že to gumové těsnění mají a za pár korun pošlou, tak si mě Wronski bude muset vzít, abychom si mohli nechat dát svatební dar.
Vanda
To je ten -
hnusný punk
5.12.2012 13:22
1641
Dorazila káva!
Už se těším, až namelu a ochutnám. Ale bude to nejdřív zítra, dnes nebudu stíhat a večer v devět už si kafe asi vařit nebudu. Asi...
triss
4.12.2012 19:08
1640
triss [1637]
:
tak podle všeho nekecají, ale jako chemik bych to moc neprožívala
Aniel
Kdo ví, ten si poradí. -
Někdo i víckrát...
4.12.2012 16:04
1639
Ja teda jako tehotna piju v pohode dve silna pressa denne.. pila jsem je i u prvniho ditete. :-) zadne nasledky nevidim (krom toho, ze porad vyzaduje kafe) :-) bezkofeinove kafe mi nechutna...
Wronski
Jsou to zrůdy. -
Sofistikované.
4.12.2012 16:03
1638
Susan [1635]
: Třeba Nestlé se u
Nespressa
prsí tím, že používají vodní zpåsob, a chemikálie by tam být neměly.
triss
4.12.2012 15:52
1637
Wronski [1636]
: média a internety dost často kecají, já už ta skripta nemám, neprozřetelně jsem je zapåjčila, abych si to ověřila
Wronski
Jsou to zrůdy. -
Sofistikované.
4.12.2012 15:50
1636
triss [1634]
: Já se o tom neučil nic, mám to z médií a internetå, takže nevím, co se skutečně používá, nicméně råzní televizní doktoři se tím ohání.
Susan
There's just so many things -
that I can touch.
4.12.2012 15:42
1635
Proces odkofeiňování zanechává v kávě něco špatného? Já se přiznám, že bezkofeinová káva je pro mě velká neznámá. Dokonce jsem to snad ani nepila.
triss
4.12.2012 15:39
1634
Wronski [1624]
: my se učili, že je to extrakce superkritickým oxidem uhličitým
mrcos
Tma, zima a hlad.
4.12.2012 15:02
1633
Wronski [1632]
: Jj, turek. Příště zkusim džezvičku :)
Wronski
Jsou to zrůdy. -
Sofistikované.
4.12.2012 14:57
1632
mrcos [1630]
: A jak to piješ? Turka?
Susan
There's just so many things -
that I can touch.
4.12.2012 14:49
1631
Jj, já jsem si taky jednou koupila víno a chutnalo mi jako višně s trochou hodně hořké čokolády a pak jsem otočila lahev a bylo to tam přesně tak popsaný. :) Občas se prostě zadaří.
mrcos
Tma, zima a hlad.
4.12.2012 14:38
1630
Na tý Tchibo African Blue píšou nějakej blábol o "nádechu černého rybízu". A nekecali, fakt to z toho teďka je docela dobře cítit. Ne, že bych to hledal, prostě piju kafe u práce a ta chuť se zahlásila sama :)
[ 24 ]
<Novější
<<<Nejnovější
Nejstarší>>>
Starší>
označené
neoznačené
rozsah
(c) 2001-2011 Lopuch.cz
Kontakt