Registrace nového uživatele     Návod     Kluby     Archív  Lopuchu     Lopuch.cz  

Lopuch, server nejen
pro botaniky

Lopuch.cz

Jméno:
Heslo:
Podpora LCD:
 
Klub recepty a popisy [ŽP: neomezená] (kategorie Koníčky) moderují Scalex, Anka.
Archiv

Weby pro mlsné huby:

Na talíři - Lopuší kuchařka
www.scuk.cz - Scuk je průvodce po místech, kde se dobře jí a nakupuje.
www.recepty.cz
www.labuznik.com
Pan Cuketka, nejznámější český foodbloger
Světová jídelna (blog s nápaditými a netradičními recepty na lehká jídla)
Koření od Antonína, e-shop s báječným kořením
www.vareni.cz
Dadalova kuchařka


Kuchařky pro mlsné huby:

Roman Vaněk - Poklady klasické české kuchyně
Jana Zatloukalová - Kuchařka pro dceru (Recepty napsane srozumitelne, vcetne teplot a casu peceni, zadne "a upeceme do zlatova". Pro me vyborna, vse, co jsem zkousela, se povedlo.)
Iveta Fabešová - Iveta a sladká Francie
Iveta Fabešová - Slavností pečení s Ivetou
Jaroslav Vašák - Ottova Kuchařka velká hrníčková
Paul Gayler - Steaky (Kuchařka o hovězím. Na úvodu je část o mase samotném a jak s ním zacházet, recepty na smažení, grilování, pomalé dušení, marinády, omáčky a glazury. Celkem 140 stran.)
Barbara Myšičková, Aleš Pavlíček – Biomenu (Touto knihou jsme chtěli ukázat, že česká kuchyně připravená z kvalitních místních surovin může mít vysokou úroveň, srovnatelnou s evropskou gastronomickou špičkou.)
Joza Břízová, Maryna Klimentová – Vaříme zdravě, chutně a hospodárně (Klasická kuchařská kniha čerpající především z tradice české gastronomie a prověřená desetiletími je klenotem, který se dědí z generace na generaci.)
Jana Vašáková a Zdena Skokanová N. - Jezte česky - rok v naší kuchyni (Česká sezonní kuchařka. Používané suroviny jsou snadno dostupné (sezonně), recepty nejsou nijak složité, ale rozhodně zajímavé.)

Spřízněné kluby:

Koktejly
Labužník
Co právě jíte
Víno
  Nastavení klubu     Nastavení práv     Homepage     Anketa     Přítomní     Oblíbené     Lopuch     Kategorie  
autor: 
text: 
vyplnit a 
Help

Nemáte právo psát do tohoto klubu.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  
teketapa Teketapa Říkejte mi - Teke 20.4.2010 18:43  16417
kokos: Za ta kolínka nebo gramatiku?
kokos kokos 20.4.2010 18:42  16416
Teketapa [16411]: Plééésk!!! A ještě si přidej.
teketapa Teketapa Říkejte mi - Teke 20.4.2010 18:22  16415
Jí teda zas rejži nebrat, knedlíky ještě zvládnu. :-)
renda Renda 20.4.2010 18:21  16414
Hlasuju pro kolinka, pripadne rejzi. Knedliky nebrat :)
nenufer 20.4.2010 18:16  16413
k plnenej paprike s rajskou omackou klidne nic ked je plna s ryzi :-)
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 20.4.2010 18:08  16412
Teketapa [16411]: Ty čuně!
teketapa Teketapa Říkejte mi - Teke 20.4.2010 18:07  16411
K rajské jedině kolínka.
wronski Wronski Jsou to zrůdy. - Sofistikované. 20.4.2010 18:04  16410
To jo. Ale k rajský se nehoděj.
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 20.4.2010 18:03  16409
Wronski [16408]: Tak to si asi budeš muset zjistit, jak to dělala tvoje babička. A náhodou karlovarské knedlíky se nám povedly a uznala jsem je za jedlé, ne?
wronski Wronski Jsou to zrůdy. - Sofistikované. 20.4.2010 16:51  16408
To neni můj šálek. Já mám chuť na klasickou plněnou papriku s klasickou rajskou omáčkou a s rejží (radši s knedlikem – jenže na to by se Anka ksichtila). Tak, jako to dělala moje babička, protože tak to samozřejmě bylo nejlepší.
royal Royal Hippies na zeď udělal a řek - pijte, kuřte klidně dál 20.4.2010 16:15  16407
WronskiNejlepší papriky jsou nadívaný kousky klobásy, salámu, eidamu a nivy. Kolečkem salámu uzavřít aby sýr nevytekl a upéct. To se ovšem k rajský nehodí.
tigo Tigo Ironical, pedantical, cynical bitch - who wants to touch me? ‹(•_•)› 20.4.2010 13:48  16406
Jedine s rajskou, rejze mi nevadi, kdyby byla :)
ullicnik ullicnik 20.4.2010 13:33  16405
A já bez rajčat a s rejží.
kvitko kvitko Co mi vypadne - z ruky:-) 20.4.2010 13:12  16404
tak si zajdi do hospody:-)
wronski Wronski Jsou to zrůdy. - Sofistikované. 20.4.2010 13:10  16403
Já chci s rajčatovou omáčkou a s rejží.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  

(c) 2001-2011 Lopuch.cz   
Kontakt