Registrace nového uživatele     Návod     Kluby     Archív  Lopuchu     Lopuch.cz  

Zelený je lopuch,
fotbal to je hra...

Lopuch.cz

Jméno:
Heslo:
Podpora LCD:
 
Klub recepty a popisy [ŽP: neomezená] (kategorie Koníčky) moderují Scalex, Anka.
Archiv

Weby pro mlsné huby:

Na talíři - Lopuší kuchařka
www.scuk.cz - Scuk je průvodce po místech, kde se dobře jí a nakupuje.
www.recepty.cz
www.labuznik.com
Pan Cuketka, nejznámější český foodbloger
Světová jídelna (blog s nápaditými a netradičními recepty na lehká jídla)
Koření od Antonína, e-shop s báječným kořením
www.vareni.cz
Dadalova kuchařka


Kuchařky pro mlsné huby:

Roman Vaněk - Poklady klasické české kuchyně
Jana Zatloukalová - Kuchařka pro dceru (Recepty napsane srozumitelne, vcetne teplot a casu peceni, zadne "a upeceme do zlatova". Pro me vyborna, vse, co jsem zkousela, se povedlo.)
Iveta Fabešová - Iveta a sladká Francie
Iveta Fabešová - Slavností pečení s Ivetou
Jaroslav Vašák - Ottova Kuchařka velká hrníčková
Paul Gayler - Steaky (Kuchařka o hovězím. Na úvodu je část o mase samotném a jak s ním zacházet, recepty na smažení, grilování, pomalé dušení, marinády, omáčky a glazury. Celkem 140 stran.)
Barbara Myšičková, Aleš Pavlíček – Biomenu (Touto knihou jsme chtěli ukázat, že česká kuchyně připravená z kvalitních místních surovin může mít vysokou úroveň, srovnatelnou s evropskou gastronomickou špičkou.)
Joza Břízová, Maryna Klimentová – Vaříme zdravě, chutně a hospodárně (Klasická kuchařská kniha čerpající především z tradice české gastronomie a prověřená desetiletími je klenotem, který se dědí z generace na generaci.)
Jana Vašáková a Zdena Skokanová N. - Jezte česky - rok v naší kuchyni (Česká sezonní kuchařka. Používané suroviny jsou snadno dostupné (sezonně), recepty nejsou nijak složité, ale rozhodně zajímavé.)

Spřízněné kluby:

Koktejly
Labužník
Co právě jíte
Víno
  Nastavení klubu     Nastavení práv     Homepage     Anketa     Přítomní     Oblíbené     Lopuch     Kategorie  
autor: 
text: 
vyplnit a 
Help

Nemáte právo psát do tohoto klubu.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  
wronski Wronski Jsou to zrůdy. - Sofistikované. 21.4.2010 21:50 - Oblíbené kluby (09:11) 16484
Přátelé, rozlišujte mezi hovězím s rajskou omáčkou a mezi plněnejma paprikama s rajskou…
V prvním případě jsou jasné knedle, ve druhém je běžné obojí. To přece ví každej malej Honzík!
jelena Jelena Přednášky nyní ve Viničné - Pátečníci a mnohem víc! 21.4.2010 21:45  16483
ehm, ne do školní jídelny. Tam jsem ji, pravda, nikdy s rýží neviděla. I to byl jeden z důvodů, proč jsem nikdy neměla ráda školní jídelny :)
royal Royal Hippies na zeď udělal a řek - pijte, kuřte klidně dál 21.4.2010 21:40  16482
klupisign
klupi klupi velké a ještě větší - štěstíčko 21.4.2010 21:38  16481
když rajská tak s knedlíkem .. nikde široko daleko ji nikdy nikdo s rýží nedělal ... kam na to chodíte?
vanda Vanda To je ten - hnusný punk 21.4.2010 21:09  16480
Shelle [16479]: Neee :) byla jsem se hýbat. Zítra bude jenom nějaká studená rychlovka.
shelle Shelle - Good Service 21.4.2010 20:49  16479
Vanda [16477]: Pridelavalas fazolky?
wronski Wronski Jsou to zrůdy. - Sofistikované. 21.4.2010 20:42 - Oblíbené kluby (09:11) 16478
Vanda [16477]: máš to na webu
vanda Vanda To je ten - hnusný punk 21.4.2010 20:40  16477
Chmmm, jsem byla pryč, neviděla :(
teketapa Teketapa Říkejte mi - Teke 21.4.2010 20:22  16476
Ano, hostitelka to sama nejí neb jí to nechutná. :-)
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 21.4.2010 20:22 - Oblíbené kluby (09:35) 16475
Abych konkretizovala: vzala eidam, kečup a "různé koření"
tigo Tigo Ironical, pedantical, cynical bitch - who wants to touch me? ‹(•_•)› 21.4.2010 20:20  16474
Hosti, prece!
vanda Vanda To je ten - hnusný punk 21.4.2010 20:19  16473
Wronski [16470]: a to pak někdo i sní?
tigo Tigo Ironical, pedantical, cynical bitch - who wants to touch me? ‹(•_•)› 21.4.2010 20:12  16472
Babicostyl se evidentne mezi lidem ujal.
kokos kokos 21.4.2010 20:10  16471
Wronski [16470]: A hlavně to bude dobrý.
wronski Wronski Jsou to zrůdy. - Sofistikované. 21.4.2010 20:07 - Oblíbené kluby (09:11) 16470
Hele koukal jsem na Prostřeno a mám výbornej recept:

Vezmeme nějakej sejra, nakrájíme na kostičky, zalejeme olejem, přidáme kečup a nějaké koření.
Výhodou tohoto receptu je, že z toho vždycky něco vznikne!

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  

(c) 2001-2011 Lopuch.cz   
Kontakt