Registrace nového uživatele     Návod     Kluby     Archív  Lopuchu     Lopuch.cz  

Já Vánoce juchuchu
oslavím na Lopuchu!

Lopuch.cz

Jméno:
Heslo:
Podpora LCD:
 
Klub recepty a popisy [ŽP: neomezená] (kategorie Koníčky) moderují Scalex, Anka.
Archiv

Weby pro mlsné huby:

Na talíři - Lopuší kuchařka
www.scuk.cz - Scuk je průvodce po místech, kde se dobře jí a nakupuje.
www.recepty.cz
www.labuznik.com
Pan Cuketka, nejznámější český foodbloger
Světová jídelna (blog s nápaditými a netradičními recepty na lehká jídla)
Koření od Antonína, e-shop s báječným kořením
www.vareni.cz
Dadalova kuchařka


Kuchařky pro mlsné huby:

Roman Vaněk - Poklady klasické české kuchyně
Jana Zatloukalová - Kuchařka pro dceru (Recepty napsane srozumitelne, vcetne teplot a casu peceni, zadne "a upeceme do zlatova". Pro me vyborna, vse, co jsem zkousela, se povedlo.)
Iveta Fabešová - Iveta a sladká Francie
Iveta Fabešová - Slavností pečení s Ivetou
Jaroslav Vašák - Ottova Kuchařka velká hrníčková
Paul Gayler - Steaky (Kuchařka o hovězím. Na úvodu je část o mase samotném a jak s ním zacházet, recepty na smažení, grilování, pomalé dušení, marinády, omáčky a glazury. Celkem 140 stran.)
Barbara Myšičková, Aleš Pavlíček – Biomenu (Touto knihou jsme chtěli ukázat, že česká kuchyně připravená z kvalitních místních surovin může mít vysokou úroveň, srovnatelnou s evropskou gastronomickou špičkou.)
Joza Břízová, Maryna Klimentová – Vaříme zdravě, chutně a hospodárně (Klasická kuchařská kniha čerpající především z tradice české gastronomie a prověřená desetiletími je klenotem, který se dědí z generace na generaci.)
Jana Vašáková a Zdena Skokanová N. - Jezte česky - rok v naší kuchyni (Česká sezonní kuchařka. Používané suroviny jsou snadno dostupné (sezonně), recepty nejsou nijak složité, ale rozhodně zajímavé.)

Spřízněné kluby:

Koktejly
Labužník
Co právě jíte
Víno
  Nastavení klubu     Nastavení práv     Homepage     Anketa     Přítomní     Oblíbené     Lopuch     Kategorie  
autor: 
text: 
vyplnit a 
Help

Nemáte právo psát do tohoto klubu.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  
baaari baaari ...mraky, co podplouvají mraky... 26.4.2010 22:59  16563
nakladam nejradsi hermelin,blatacke zlato a kdyz neni,tak v Babicove duchu cokoli :-Dnedavam tedy cibuli,ale zato prokladam koleckama cervene,zelene a zlute papriky...pak tam nacpu hory cesneku,divokeho koreni = bobkoveho listi,noveho koreni,pepre a tymianu(nekdy potru plochy harissou,miluju ostre,ale doma moc ne...a nekdy pro zmenu posypu provensalskym korenim nebo mletym kminem)...nejen,ze je to mnamozni,ale krasne to vypada ve sklenici,takze i jako darek to vzdycky melo uspech...
royal Royal Hippies na zeď udělal a řek - pijte, kuřte klidně dál 26.4.2010 22:52  16562
balkán snad jedině s provensálským kořením, česnekem a olivama (trošku pepře může být a nemusí, pár kapek octa a trochu olivovýho oleje).
U nás se dostanou v hospodě sýry z nějaké výrobny - jsou DOST dobré, takže to naši potřebu naložených sýrů dokáže saturovat. A ještě je důvod zajít do hospy, kdyby náhodou nebyl jinej.
shelle Shelle - Good Service 26.4.2010 22:42  16561
Jelena [16559]: Balkan bych nakladala s cibuli jeste.
makovec makovec Chuck Norris snědl jídlo od Babicy - a ještě si přidal 26.4.2010 22:40  16560
vyzkousenej blatak v oleji s rozmichanou cervenou sladkou paprikou, feferonkou a cesnekem a cibuli
jelena Jelena Přednášky nyní ve Viničné - Pátečníci a mnohem víc! 26.4.2010 22:15  16559
Jak nakládáte sýry a jaké? Zajímají mne především nějaké zajímavé směsi více sýrů. Hodně dělám hermelín (hermelín, olej, cibule, česnek, bokový list, celý pepř, trocha kmínu, pár stébel čerstvé pažitky-když je), občas tam přihodím i kus balkánu (výborné), ale chtěla bych zkusit něco nového. Na netu je recptů mnoho, tak se ptám především po něčem dobrém a vyzkoušeném :)
royal Royal Hippies na zeď udělal a řek - pijte, kuřte klidně dál 26.4.2010 21:40  16558
vinylJak děláš majdu z jablek? A k čemu se ještě dá jíst mimo zvěřiny?
royal Royal Hippies na zeď udělal a řek - pijte, kuřte klidně dál 26.4.2010 21:38  16557
Celou dobu mudruju nad tím, proč mi chutná jídlo z dřevěného prkénka...
Kdybych někdy něco vařil vařečkou, tak bych ji asi oblíznul. Jen tak, na zkoušku.
wronski Wronski Jsou to zrůdy. - Sofistikované. 26.4.2010 17:55  16556
Osobně mám radši model Kitchen Nightmares (Ano, šéfe!). Hell´s kitchen je trochu nuda. Čili ani od české verze si nic neslibuji.
phoenix 26.4.2010 17:28  16555
A co říkáte na chystanou CZ Hell´s kitchen? Nemuselo by to být špatné, alespoň se Zdenda bude moct pořádně rozvlnit jako Gordon Ramsey:))
johnny10 26.4.2010 14:12  16554
hlavne mel pohlreich to kure na konci imho syrove. a propaganda bio zradla na me dojem taky moc neudelala. celkove jsem cekal daleko vic od toho dilu
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 26.4.2010 14:04  16553
Koukali. Mně se do chutí tedy zrovna moc netrefili. Ale bavila jsem se dobře.
zblunce zblunce Já jsem geniální - i když jsem normální! 26.4.2010 14:01  16552
koukal jste vcera nekdo na Itala s Polreichem?
tigo Tigo Ironical, pedantical, cynical bitch - who wants to touch me? ‹(•_•)› 26.4.2010 07:51  16551
Muze byt, ale fakt tam byly zlute tri :)
vinyl vinyl - ...jen si hraju 26.4.2010 06:43  16550
Myslím, že je to tak, jak říká Scalex.
kvitko kvitko Co mi vypadne - z ruky:-) 25.4.2010 12:21  16549
Taky se tam chystáme na výlet někdy:-)

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  

(c) 2001-2011 Lopuch.cz   
Kontakt