Registrace nového uživatele     Návod     Kluby     Archív  Lopuchu     Lopuch.cz  

Lopuch, server nejen
pro botaniky

Lopuch.cz

Jméno:
Heslo:
Podpora LCD:
 
Klub recepty a popisy [ŽP: neomezená] (kategorie Koníčky) moderují Scalex, Anka.
Archiv

Weby pro mlsné huby:

Na talíři - Lopuší kuchařka
www.scuk.cz - Scuk je průvodce po místech, kde se dobře jí a nakupuje.
www.recepty.cz
www.labuznik.com
Pan Cuketka, nejznámější český foodbloger
Světová jídelna (blog s nápaditými a netradičními recepty na lehká jídla)
Koření od Antonína, e-shop s báječným kořením
www.vareni.cz
Dadalova kuchařka


Kuchařky pro mlsné huby:

Roman Vaněk - Poklady klasické české kuchyně
Jana Zatloukalová - Kuchařka pro dceru (Recepty napsane srozumitelne, vcetne teplot a casu peceni, zadne "a upeceme do zlatova". Pro me vyborna, vse, co jsem zkousela, se povedlo.)
Iveta Fabešová - Iveta a sladká Francie
Iveta Fabešová - Slavností pečení s Ivetou
Jaroslav Vašák - Ottova Kuchařka velká hrníčková
Paul Gayler - Steaky (Kuchařka o hovězím. Na úvodu je část o mase samotném a jak s ním zacházet, recepty na smažení, grilování, pomalé dušení, marinády, omáčky a glazury. Celkem 140 stran.)
Barbara Myšičková, Aleš Pavlíček – Biomenu (Touto knihou jsme chtěli ukázat, že česká kuchyně připravená z kvalitních místních surovin může mít vysokou úroveň, srovnatelnou s evropskou gastronomickou špičkou.)
Joza Břízová, Maryna Klimentová – Vaříme zdravě, chutně a hospodárně (Klasická kuchařská kniha čerpající především z tradice české gastronomie a prověřená desetiletími je klenotem, který se dědí z generace na generaci.)
Jana Vašáková a Zdena Skokanová N. - Jezte česky - rok v naší kuchyni (Česká sezonní kuchařka. Používané suroviny jsou snadno dostupné (sezonně), recepty nejsou nijak složité, ale rozhodně zajímavé.)

Spřízněné kluby:

Koktejly
Labužník
Co právě jíte
Víno
  Nastavení klubu     Nastavení práv     Homepage     Anketa     Přítomní     Oblíbené     Lopuch     Kategorie  
autor: 
text: 
vyplnit a 
Help

Nemáte právo psát do tohoto klubu.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  
tigo Tigo Ironical, pedantical, cynical bitch - who wants to touch me? ‹(•_•)› 28.4.2010 08:12  16575
Co Ti dokazala zvednout?
thegen TheGen Čtou to degen... ale co - Peachoviny? 28.4.2010 08:11  16574
Ano, šéfeTeda... ve včerejším díle byla jedna slečna, která mi dokázala zvednout jako nikdy. A ta šéfová byla taky dáreček. Asi budu v Jevíčku chodit pořád jen do Primy.
vinyl vinyl - ...jen si hraju 28.4.2010 08:02  16573
Royal - omáčka z jablekDěsně jednoduché. Ty pěkný zelený jabka oškrábeš a vyjádříš, uvaříš v jabkovým džusu s rozmarýnem, sůl, pepř, trocha calvados nebo brandy, rozmixuješ. K ničemu jinýmu než ke zvěřině jsem to nejed, ale třeba k vepřový panence si to dovedu představit.
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 27.4.2010 09:55  16572
Mno myslím, že tě to akorát netrklo:)
shelle Shelle - Good Service 27.4.2010 09:50  16571
Anka [16570]: No tak ja ne vsechno ctu ctu, neni cas.
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 27.4.2010 09:48  16570
ShelleAle to si tedy říkej blesku! To už jsem dávno pochopila i já:)
kvitko kvitko Co mi vypadne - z ruky:-) 27.4.2010 09:46  16569
Ne, jsem nikde nic nepsala:-)
shelle Shelle - Good Service 27.4.2010 09:41  16568
kvitko [16567]: Uniklo nam neco?
kvitko kvitko Co mi vypadne - z ruky:-) 27.4.2010 08:10  16567
Hm, já mám teď s nakládanýma a vůbec zrajícíma sýrama utrum.
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 27.4.2010 08:04  16566
RoyalPrávě. Jakmile je v hospodě jídlo na prkénku, tak je to pro mě odrazující.
jelena Jelena Přednášky nyní ve Viničné - Pátečníci a mnohem víc! 26.4.2010 23:45  16565
Shelle [16561]: však jo, cibuli dávám vždycky :)

Blaťácký zlato je dobrej nápad, to vyzkouším určitě!
royal Royal Hippies na zeď udělal a řek - pijte, kuřte klidně dál 26.4.2010 23:08  16564
Jo a olomoucký do piva.
baaari baaari ...mraky, co podplouvají mraky... 26.4.2010 22:59  16563
nakladam nejradsi hermelin,blatacke zlato a kdyz neni,tak v Babicove duchu cokoli :-Dnedavam tedy cibuli,ale zato prokladam koleckama cervene,zelene a zlute papriky...pak tam nacpu hory cesneku,divokeho koreni = bobkoveho listi,noveho koreni,pepre a tymianu(nekdy potru plochy harissou,miluju ostre,ale doma moc ne...a nekdy pro zmenu posypu provensalskym korenim nebo mletym kminem)...nejen,ze je to mnamozni,ale krasne to vypada ve sklenici,takze i jako darek to vzdycky melo uspech...
royal Royal Hippies na zeď udělal a řek - pijte, kuřte klidně dál 26.4.2010 22:52  16562
balkán snad jedině s provensálským kořením, česnekem a olivama (trošku pepře může být a nemusí, pár kapek octa a trochu olivovýho oleje).
U nás se dostanou v hospodě sýry z nějaké výrobny - jsou DOST dobré, takže to naši potřebu naložených sýrů dokáže saturovat. A ještě je důvod zajít do hospy, kdyby náhodou nebyl jinej.
shelle Shelle - Good Service 26.4.2010 22:42  16561
Jelena [16559]: Balkan bych nakladala s cibuli jeste.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  

(c) 2001-2011 Lopuch.cz   
Kontakt