Registrace nového uživatele     Návod     Kluby     Archív  Lopuchu     Lopuch.cz  

Když diskuse,
tak s Lopuchem

Lopuch.cz

Jméno:
Heslo:
Podpora LCD:
 
Klub recepty a popisy [ŽP: neomezená] (kategorie Koníčky) moderují Scalex, Anka.
Archiv

Weby pro mlsné huby:

Na talíři - Lopuší kuchařka
www.scuk.cz - Scuk je průvodce po místech, kde se dobře jí a nakupuje.
www.recepty.cz
www.labuznik.com
Pan Cuketka, nejznámější český foodbloger
Světová jídelna (blog s nápaditými a netradičními recepty na lehká jídla)
Koření od Antonína, e-shop s báječným kořením
www.vareni.cz
Dadalova kuchařka


Kuchařky pro mlsné huby:

Roman Vaněk - Poklady klasické české kuchyně
Jana Zatloukalová - Kuchařka pro dceru (Recepty napsane srozumitelne, vcetne teplot a casu peceni, zadne "a upeceme do zlatova". Pro me vyborna, vse, co jsem zkousela, se povedlo.)
Iveta Fabešová - Iveta a sladká Francie
Iveta Fabešová - Slavností pečení s Ivetou
Jaroslav Vašák - Ottova Kuchařka velká hrníčková
Paul Gayler - Steaky (Kuchařka o hovězím. Na úvodu je část o mase samotném a jak s ním zacházet, recepty na smažení, grilování, pomalé dušení, marinády, omáčky a glazury. Celkem 140 stran.)
Barbara Myšičková, Aleš Pavlíček – Biomenu (Touto knihou jsme chtěli ukázat, že česká kuchyně připravená z kvalitních místních surovin může mít vysokou úroveň, srovnatelnou s evropskou gastronomickou špičkou.)
Joza Břízová, Maryna Klimentová – Vaříme zdravě, chutně a hospodárně (Klasická kuchařská kniha čerpající především z tradice české gastronomie a prověřená desetiletími je klenotem, který se dědí z generace na generaci.)
Jana Vašáková a Zdena Skokanová N. - Jezte česky - rok v naší kuchyni (Česká sezonní kuchařka. Používané suroviny jsou snadno dostupné (sezonně), recepty nejsou nijak složité, ale rozhodně zajímavé.)

Spřízněné kluby:

Koktejly
Labužník
Co právě jíte
Víno
  Nastavení klubu     Nastavení práv     Homepage     Anketa     Přítomní     Oblíbené     Lopuch     Kategorie  
autor: 
text: 
vyplnit a 
Help

Nemáte právo psát do tohoto klubu.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 29.4.2010 19:33  16618
Wronski [16616]: Ale toho sraní s tím! A radši bych něco víc ohřejvacího.
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 29.4.2010 19:33  16617
Poslat Wronskiho teď na šípky, je jako Marušku v zimě na maliny :)
wronski Wronski Jsou to zrůdy. - Sofistikované. 29.4.2010 19:33  16616
Řízky nebyly nedávno! To bylo aninepamatuju a žádný nedávno!
mrcos mrcos Tma, zima a hlad. 29.4.2010 19:25  16615
My měli ořech s šípkovou omáčkou, jenže to bylo kančí, což je jinde.
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 29.4.2010 19:25  16614
phanny [16613]: To z tebe mluví Wornski? Řízky byly nedávno a nějak se mi nechtějí patlat.
phanny phanny Chuť na sladké? - - Přijďte k nám 29.4.2010 19:22  16613
Anka [16610]: řízky
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 29.4.2010 19:17  16612
S tím právě potřebuju pomoc.
bohumiljuza bohumiljuza Music Is The Best ! 29.4.2010 19:17  16611
Rozlousknout.
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 29.4.2010 19:13  16610
Mám kus vepřového, kterému se říká ořech. Co s tím? Mám to vcelku.
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 29.4.2010 18:10  16609
Ano.
zblunce zblunce Já jsem geniální - i když jsem normální! 29.4.2010 16:17  16608
Denise [16605]: nejlepsi uzeninu na opekani (pokud myslis na ohnu), jsou z tehle kramu nejlepsi spekacky z globusu
kvitko kvitko Co mi vypadne - z ruky:-) 29.4.2010 15:06  16606
číst složení?.-)
denise 29.4.2010 14:53  16605
Zíra jedu do Makra, chci nějakou kvalitní uzeninu na opékání a anglickou slaninu. Byla by nějaká rada ?
jelena Jelena Přednášky nyní ve Viničné - Pátečníci a mnohem víc! 28.4.2010 21:44  16604
tak jsou i jiné chutě, které stojí za to vnímat :)
royal Royal Hippies na zeď udělal a řek - pijte, kuřte klidně dál 28.4.2010 21:40  16603
NenuferBez toho pikantního pak už nevím, proč sýr nakládat. Ale já jsem amatér...

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  

(c) 2001-2011 Lopuch.cz   
Kontakt