Registrace nového uživatele     Návod     Kluby     Archív  Lopuchu     Lopuch.cz  

Náš Lopuch Vám
vytře zrak

Lopuch.cz

Jméno:
Heslo:
Podpora LCD:
 
Klub recepty a popisy [ŽP: neomezená] (kategorie Koníčky) moderují Scalex, Anka.
Archiv

Weby pro mlsné huby:

Na talíři - Lopuší kuchařka
www.scuk.cz - Scuk je průvodce po místech, kde se dobře jí a nakupuje.
www.recepty.cz
www.labuznik.com
Pan Cuketka, nejznámější český foodbloger
Světová jídelna (blog s nápaditými a netradičními recepty na lehká jídla)
Koření od Antonína, e-shop s báječným kořením
www.vareni.cz
Dadalova kuchařka


Kuchařky pro mlsné huby:

Roman Vaněk - Poklady klasické české kuchyně
Jana Zatloukalová - Kuchařka pro dceru (Recepty napsane srozumitelne, vcetne teplot a casu peceni, zadne "a upeceme do zlatova". Pro me vyborna, vse, co jsem zkousela, se povedlo.)
Iveta Fabešová - Iveta a sladká Francie
Iveta Fabešová - Slavností pečení s Ivetou
Jaroslav Vašák - Ottova Kuchařka velká hrníčková
Paul Gayler - Steaky (Kuchařka o hovězím. Na úvodu je část o mase samotném a jak s ním zacházet, recepty na smažení, grilování, pomalé dušení, marinády, omáčky a glazury. Celkem 140 stran.)
Barbara Myšičková, Aleš Pavlíček – Biomenu (Touto knihou jsme chtěli ukázat, že česká kuchyně připravená z kvalitních místních surovin může mít vysokou úroveň, srovnatelnou s evropskou gastronomickou špičkou.)
Joza Břízová, Maryna Klimentová – Vaříme zdravě, chutně a hospodárně (Klasická kuchařská kniha čerpající především z tradice české gastronomie a prověřená desetiletími je klenotem, který se dědí z generace na generaci.)
Jana Vašáková a Zdena Skokanová N. - Jezte česky - rok v naší kuchyni (Česká sezonní kuchařka. Používané suroviny jsou snadno dostupné (sezonně), recepty nejsou nijak složité, ale rozhodně zajímavé.)

Spřízněné kluby:

Koktejly
Labužník
Co právě jíte
Víno
  Nastavení klubu     Nastavení práv     Homepage     Anketa     Přítomní     Oblíbené     Lopuch     Kategorie  
autor: 
text: 
vyplnit a 
Help

Nemáte právo psát do tohoto klubu.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  
marco Marco 30.4.2010 11:23  16636
řízky z trouby a řízky z friťáku... jen z tý představy mám pupínky.
scalex Scalex 30.4.2010 00:30  16635
Řízky z trouby mi krutě nechutnají, krustička má takovou nějakou divnou konzistenci oproti tomu, když se vysmaží v hlubokým oleji. Řízek musí při smažení pořádně plavat.
denise 29.4.2010 21:57  16634
phanny - řízky v troubě jsem nikdy nedělala, jsou stejný jako ty z friťáku nebo z pánve ? Já tam dělám jen poloviční obalovaný kuře - pro ty co nežerou kůži z kuřete je to dobrý.
phanny phanny Chuť na sladké? - - Přijďte k nám 29.4.2010 20:27  16633
Anka [16629]: co já vím, dal bych tam nějakejch 180-200°
vanda Vanda To je ten - hnusný punk 29.4.2010 20:15  16632
nesnáším sraní s řízkama
ale od té doby, co je friťák, tak se uvolím několikrát do roka řízky udělat :)
(jinak mě teď samozřejmě nic nenapadá, protože nemám hlad)
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 29.4.2010 19:59  16631
kokos [16630]: Bez nich je to sraní smutnější, pravda.
kokos kokos 29.4.2010 19:58  16630
Sraní s řízkama? Jste nějaký divní ne.
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 29.4.2010 19:58  16629
Ano. To jsou ty nepřesné informace. "Do rozpálené trouby." To mi v receptech píšou furt: "Nalijeme na pekáč a pečeme, dokud to není upečené."
phanny phanny Chuť na sladké? - - Přijďte k nám 29.4.2010 19:56  16628
Anka [16626]: Vezmež pekáč, necháš rozpálit se sádlem v troubě, dáš řízky, dáš do rozpálené trouby, po chvíli otočíš.
kvitko kvitko Co mi vypadne - z ruky:-) 29.4.2010 19:51  16627
Taky nesnáším sraní se s řízkama:-)
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 29.4.2010 19:50  16626
Tak aspoň vyzkouším ten samočisticí režim:)
phanny phanny Chuť na sladké? - - Přijďte k nám 29.4.2010 19:38  16625
při smažení v troubě si zase zasereš troubu...
mrcos mrcos Tma, zima a hlad. 29.4.2010 19:38  16624
Šípková byla jenom vzpomínka, tu bych do toho asi ani netahal, když to neni kanec.
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 29.4.2010 19:37  16623
phanny [16622]: Kdo říká, že bych jedla šípkovou omáčku?:)

To smažení se mi na tom asi nechce nejvíc.
phanny phanny Chuť na sladké? - - Přijďte k nám 29.4.2010 19:36  16622
? sraní s řízkama? Nakrájet, naklepat, osolit, obalit, usmažit. Se šípkovou omáčkou bude tedy sraního víc IMHO.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  

(c) 2001-2011 Lopuch.cz   
Kontakt