Registrace nového uživatele     Návod     Kluby     Archív  Lopuchu     Lopuch.cz  

Nudou jsi opuch?
Navštiv Lopuch!

Lopuch.cz

Jméno:
Heslo:
Podpora LCD:
 
Klub recepty a popisy [ŽP: neomezená] (kategorie Koníčky) moderují Scalex, Anka.
Archiv

Weby pro mlsné huby:

Na talíři - Lopuší kuchařka
www.scuk.cz - Scuk je průvodce po místech, kde se dobře jí a nakupuje.
www.recepty.cz
www.labuznik.com
Pan Cuketka, nejznámější český foodbloger
Světová jídelna (blog s nápaditými a netradičními recepty na lehká jídla)
Koření od Antonína, e-shop s báječným kořením
www.vareni.cz
Dadalova kuchařka


Kuchařky pro mlsné huby:

Roman Vaněk - Poklady klasické české kuchyně
Jana Zatloukalová - Kuchařka pro dceru (Recepty napsane srozumitelne, vcetne teplot a casu peceni, zadne "a upeceme do zlatova". Pro me vyborna, vse, co jsem zkousela, se povedlo.)
Iveta Fabešová - Iveta a sladká Francie
Iveta Fabešová - Slavností pečení s Ivetou
Jaroslav Vašák - Ottova Kuchařka velká hrníčková
Paul Gayler - Steaky (Kuchařka o hovězím. Na úvodu je část o mase samotném a jak s ním zacházet, recepty na smažení, grilování, pomalé dušení, marinády, omáčky a glazury. Celkem 140 stran.)
Barbara Myšičková, Aleš Pavlíček – Biomenu (Touto knihou jsme chtěli ukázat, že česká kuchyně připravená z kvalitních místních surovin může mít vysokou úroveň, srovnatelnou s evropskou gastronomickou špičkou.)
Joza Břízová, Maryna Klimentová – Vaříme zdravě, chutně a hospodárně (Klasická kuchařská kniha čerpající především z tradice české gastronomie a prověřená desetiletími je klenotem, který se dědí z generace na generaci.)
Jana Vašáková a Zdena Skokanová N. - Jezte česky - rok v naší kuchyni (Česká sezonní kuchařka. Používané suroviny jsou snadno dostupné (sezonně), recepty nejsou nijak složité, ale rozhodně zajímavé.)

Spřízněné kluby:

Koktejly
Labužník
Co právě jíte
Víno
  Nastavení klubu     Nastavení práv     Homepage     Anketa     Přítomní     Oblíbené     Lopuch     Kategorie  
autor: 
text: 
vyplnit a 
Help

Nemáte právo psát do tohoto klubu.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  
mrcos mrcos Tma, zima a hlad. 2.9.2010 10:24  17283
Ach tak, ty se sháníš po haloumi supermarketové kvality? :)
bigdejvid BigDejvid Some thing - has found us. 2.9.2010 10:19  17282
ja taky vim, kde v tech specializovanych obchudcich haloumi koupit. Myslel jsem to tak, zda ho nekdo nevidel jiz treba v Bille, Tescu, Albertu, či tak.
ullicnik ullicnik 2.9.2010 10:05  17281
aha... tak nevim, mozna nebyl dost rozpalenej olej(?)
zblunce zblunce Já jsem geniální - i když jsem normální! 2.9.2010 09:21  17280
ullicnik [17279]: i obaleny v mouce nasal...
ullicnik ullicnik 2.9.2010 09:00  17279
potvrzuji, ze lilek obalený v mouce při smažení olej nesaje a chuťově fantazie :-)
scalex Scalex 2.9.2010 08:31  17278
Haloumi (a taky vážený řecký jogurt) jsem kupoval v obchůdku v přízemí galerie Fénix ve Vysočanech. Recenze obchodu zde.
phoenix 2.9.2010 08:16  17277
jj, řecký krámek na Strossmajeráku potvrzuji, obecně tam mají dobrý sortiment.
muflonek muflonek z Perníkového lesa - srazy východočeské příjemné.o) 2.9.2010 07:44  17276
BigDejvid [17274]: Haloumi určitě seženeš v řeckém krámku na Štrosmajeráku a myslím, že jsem ho i viděla v Tescu na Andělu, tak by ho třeba mohli mít i v Letňanech...
vinyl vinyl - ...jen si hraju 2.9.2010 07:41  17275
zblunceZapečený nevím, ale dělali jsme pastu ale norma, kde se lilek taky smaží ve voleji - slunečnicovém, předtím se obalí v mouce. Sice to vizuálně vypadá dost mastně, ale po nakrájení a zamíchání do těstovin je to faktazie.
bigdejvid BigDejvid Some thing - has found us. 2.9.2010 06:27  17274
Praha 8

Shelle: no divila by ses. Treba Tesco uz prodava anglicke vyrobky Tesca,napr. Smoothies a mnoho dalsich veci. Obecne se sortiment neuveritelne rozsiril.
shelle Shelle - Good Service 1.9.2010 20:38  17273
V ceskem pochybuji. Kde bydlis v Praze?
bigdejvid BigDejvid Some thing - has found us. 1.9.2010 20:28  17272
nevite jestli v nejakem beznem obchodnim retezci neprodavaji haloumi? ja vzdy kupoval jen ve spešl obchode. Mohli by to zavest.
zblunce zblunce Já jsem geniální - i když jsem normální! 1.9.2010 16:02  17271
delali jsme zapeceny lilek podle Itala - a ma nekdo tuseni, proc se jeste smazi na oleji? prislo mi to pak docela mastne :-(

A zkouseli jsme grilovaci syr z Globusu El Grilo - domnivala jsem se, ze kdyz je grilovaci, ze se neroztece... Je to v podstate Akawi a roztekl se :-(
bigdejvid BigDejvid Some thing - has found us. 1.9.2010 05:06  17270
Je to sranda :-)
phanny phanny Chuť na sladké? - - Přijďte k nám 31.8.2010 20:39  17269
čápi s mákemShlédnuto dnes. To je ale krávovina.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  

(c) 2001-2011 Lopuch.cz   
Kontakt