Registrace nového uživatele     Návod     Kluby     Archív  Lopuchu     Lopuch.cz  

Komu se nelení,
tomu se zelení.

Lopuch.cz

Jméno:
Heslo:
Podpora LCD:
 
Klub recepty a popisy [ŽP: neomezená] (kategorie Koníčky) moderují Scalex, Anka.
Archiv

Weby pro mlsné huby:

Na talíři - Lopuší kuchařka
www.scuk.cz - Scuk je průvodce po místech, kde se dobře jí a nakupuje.
www.recepty.cz
www.labuznik.com
Pan Cuketka, nejznámější český foodbloger
Světová jídelna (blog s nápaditými a netradičními recepty na lehká jídla)
Koření od Antonína, e-shop s báječným kořením
www.vareni.cz
Dadalova kuchařka


Kuchařky pro mlsné huby:

Roman Vaněk - Poklady klasické české kuchyně
Jana Zatloukalová - Kuchařka pro dceru (Recepty napsane srozumitelne, vcetne teplot a casu peceni, zadne "a upeceme do zlatova". Pro me vyborna, vse, co jsem zkousela, se povedlo.)
Iveta Fabešová - Iveta a sladká Francie
Iveta Fabešová - Slavností pečení s Ivetou
Jaroslav Vašák - Ottova Kuchařka velká hrníčková
Paul Gayler - Steaky (Kuchařka o hovězím. Na úvodu je část o mase samotném a jak s ním zacházet, recepty na smažení, grilování, pomalé dušení, marinády, omáčky a glazury. Celkem 140 stran.)
Barbara Myšičková, Aleš Pavlíček – Biomenu (Touto knihou jsme chtěli ukázat, že česká kuchyně připravená z kvalitních místních surovin může mít vysokou úroveň, srovnatelnou s evropskou gastronomickou špičkou.)
Joza Břízová, Maryna Klimentová – Vaříme zdravě, chutně a hospodárně (Klasická kuchařská kniha čerpající především z tradice české gastronomie a prověřená desetiletími je klenotem, který se dědí z generace na generaci.)
Jana Vašáková a Zdena Skokanová N. - Jezte česky - rok v naší kuchyni (Česká sezonní kuchařka. Používané suroviny jsou snadno dostupné (sezonně), recepty nejsou nijak složité, ale rozhodně zajímavé.)

Spřízněné kluby:

Koktejly
Labužník
Co právě jíte
Víno
  Nastavení klubu     Nastavení práv     Homepage     Anketa     Přítomní     Oblíbené     Lopuch     Kategorie  
autor: 
text: 
vyplnit a 
Help

Nemáte právo psát do tohoto klubu.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  
shelle Shelle - Good Service 14.9.2010 17:34  17325
parni hrnecMate nekdo?

Premyslim o tomhle, coz je vylepseny tenhle.

Ale nevim. Bojim se, ze to pak nebudu pouzivat.
vinyl vinyl - ...jen si hraju 14.9.2010 07:36  17324
Jarní kuře i holuba mají v makru. Na kuřátko lze zajít do La gare, je to kuře z Bresse, takže nejvyhlášenější místo původu. Holuba měli v La Finestra.

phanny: ale holub se bude hodit báječně.
zblunce zblunce Já jsem geniální - i když jsem normální! 12.9.2010 15:47  17323
phanny [17322]: ta pulka zari souvisi jen s tim, ze jsem to ted objevila - a schovala na konec jara :-))))
phanny phanny Chuť na sladké? - - Přijďte k nám 11.9.2010 19:57  17322
že by mi nějak pasovalo čerstvé jarní kuřátko, dozrávající letňáky a půlka září...
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 11.9.2010 17:06  17321
Jinak kupovala jsem jarní kuřátko v Makru.
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 11.9.2010 17:06  17320
Kdysi jsem si dávala celé jarní kuřátko v Červené tabulce. Ale to už je tak dva roky. Od té doby se reference na jídlo i obsluhu zhoršili. A toho malého ptáka na jídelníčku už také nevidím.
zblunce zblunce Já jsem geniální - i když jsem normální! 11.9.2010 16:58  17319
kde se daji sehnat jarni kuratka?
a da se v Praze nekam zajit na pecene holoubatko? nebo podobne maleho ptaka?
johnny10 8.9.2010 08:38  17318
vinyldik, budu to delat ve ctvrtek cca v 19 hodin a navsteva prijde v patek kolem 17. hodiny. takze imho idealni :-)
vinyl vinyl - ...jen si hraju 8.9.2010 08:36  17317
Amareto mám taky nějaký levný, na složení jsem se ani nedíval. S dva dny odleželým tiramisu mám ten problém, že jsou ty piškoty už děsně rozčvachtaný a to nemám rád. Optimální sníst do 24 hod.
phanny phanny Chuť na sladké? - - Přijďte k nám 7.9.2010 14:23  17316
Amareto je levná záležitost. Jen di saronno stojí milion.
klupi klupi velké a ještě větší - štěstíčko 7.9.2010 14:18  17315
když máš kynutý těsto :) dělám rychlé z acidofilního mléka, kynout nemusí a nepřibejvá :)
sirin Sirin Otroky prodávat v celku - NEPORCOVAT!!! 7.9.2010 14:16  17314
klupiS lívancema je to ještš horší a navíc toho těsta pořád přibývá...
klupi klupi velké a ještě větší - štěstíčko 7.9.2010 13:54  17313
Vanda [17312]: dělej lívance, s těma aspoň není takový patlání :)
vanda Vanda To je ten - hnusný punk 7.9.2010 13:42  17312
já už tiramisu skoro nedělám, protože mi to žrali pod rukama ;)
klupi klupi velké a ještě větší - štěstíčko 7.9.2010 11:49  17311
zblunce [17310]: dělám čím dál tím větší porci a mám pocit, že kdyby jsem dělala ještě jednou takovou, tak stejně zmizí hned :)

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  

(c) 2001-2011 Lopuch.cz   
Kontakt