Registrace nového uživatele     Návod     Kluby     Archív  Lopuchu     Lopuch.cz  

Což takhle
dát si Lopuch?

Lopuch.cz

Jméno:
Heslo:
Podpora LCD:
 
Klub recepty a popisy [ŽP: neomezená] (kategorie Koníčky) moderují Scalex, Anka.
Archiv

Weby pro mlsné huby:

Na talíři - Lopuší kuchařka
www.scuk.cz - Scuk je průvodce po místech, kde se dobře jí a nakupuje.
www.recepty.cz
www.labuznik.com
Pan Cuketka, nejznámější český foodbloger
Světová jídelna (blog s nápaditými a netradičními recepty na lehká jídla)
Koření od Antonína, e-shop s báječným kořením
www.vareni.cz
Dadalova kuchařka


Kuchařky pro mlsné huby:

Roman Vaněk - Poklady klasické české kuchyně
Jana Zatloukalová - Kuchařka pro dceru (Recepty napsane srozumitelne, vcetne teplot a casu peceni, zadne "a upeceme do zlatova". Pro me vyborna, vse, co jsem zkousela, se povedlo.)
Iveta Fabešová - Iveta a sladká Francie
Iveta Fabešová - Slavností pečení s Ivetou
Jaroslav Vašák - Ottova Kuchařka velká hrníčková
Paul Gayler - Steaky (Kuchařka o hovězím. Na úvodu je část o mase samotném a jak s ním zacházet, recepty na smažení, grilování, pomalé dušení, marinády, omáčky a glazury. Celkem 140 stran.)
Barbara Myšičková, Aleš Pavlíček – Biomenu (Touto knihou jsme chtěli ukázat, že česká kuchyně připravená z kvalitních místních surovin může mít vysokou úroveň, srovnatelnou s evropskou gastronomickou špičkou.)
Joza Břízová, Maryna Klimentová – Vaříme zdravě, chutně a hospodárně (Klasická kuchařská kniha čerpající především z tradice české gastronomie a prověřená desetiletími je klenotem, který se dědí z generace na generaci.)
Jana Vašáková a Zdena Skokanová N. - Jezte česky - rok v naší kuchyni (Česká sezonní kuchařka. Používané suroviny jsou snadno dostupné (sezonně), recepty nejsou nijak složité, ale rozhodně zajímavé.)

Spřízněné kluby:

Koktejly
Labužník
Co právě jíte
Víno
  Nastavení klubu     Nastavení práv     Homepage     Anketa     Přítomní     Oblíbené     Lopuch     Kategorie  
autor: 
text: 
vyplnit a 
Help

Nemáte právo psát do tohoto klubu.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  
royal Royal Hippies na zeď udělal a řek - pijte, kuřte klidně dál 13.10.2010 23:03  17494
Wronski [17481]: Tak já si toho jsem vědom a snažím se prkýnka moc neukrajovat.
phanny phanny Chuť na sladké? - - Přijďte k nám 13.10.2010 19:16  17493
Tenhle stůl stál něco do 3 tisíc (teda ta deska). Je to liberecká žula z libereckého lomu, www.ligranit.cz
phanny phanny Chuť na sladké? - - Přijďte k nám 13.10.2010 19:13  17492
Právě že vůbec. m2 stojí baj voko 1500. A to je deska cca 60x160cm.
vinyl vinyl - ...jen si hraju 13.10.2010 18:28  17491
Výborná je třeba na vyprázdnění peněženky :-)
phanny phanny Chuť na sladké? - - Přijďte k nám 13.10.2010 14:57  17490
Na válení cukroví je nejlepší žulová deska (ona je teda nejlepší na úplně všechno krom krájení - v tom případě tupí nože).
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 13.10.2010 10:41  17489
Jo, nakonec čas od času jo. Mám ho na nádraží, kde čekám na vlak, tak u nosu, že prostě občas neodolám.
zblunce zblunce Já jsem geniální - i když jsem normální! 13.10.2010 10:30  17488
Anka [17487]: ty a Tchibo? :-)
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 13.10.2010 10:03  17487
Také preferuji plastová prkénka, protože tak, jako někomu vadí škrábání nehtů po tabuli, já nesnáším krájení na dřevěném prkénku. A druhak se plastová lépe udržují. Teď jsem si koupila sadu plastových prkýnek od Tchiba. Mají barevné gumové okraje, takže se na lince ani nehnou a ještě pěkně vypadají.
zblunce zblunce Já jsem geniální - i když jsem normální! 13.10.2010 08:58  17486
frakira [17484]: ja mam teda asi zatim na veci od tescomy pomerne stesti, drzi v pohode vsechny i narocne pouzivani :-)
sirin Sirin Otroky prodávat v celku - NEPORCOVAT!!! 13.10.2010 08:36  17485
frakiraZkus hledat tady
frakira 13.10.2010 08:28  17484
Ja mam pocit, ze zrovna ta tescomacka se snad posunovat ani nemuze - prijde mi dost lepiva. Nicmene je to prvni a posledni vec od tescomy, co se nerozpadla po prvnim pouziti ;-)) (ok, odmerka se take nerozpadla, ale na te nesedi dokonce ani meritko objemu, neto jeste zbytek)
A odkaz na sadu na vceli uly je uzasny, skoda, ze je to tescoma..
manka manka Každá závislost se - počítá... :-) 13.10.2010 07:47  17483
Mraky generací úspěšně baštily sem tam nějakou tu třísku z válu a evidentně přežívaly bez většího zdravotního poškození, nedramatizovala bych tolik používání dřeva v kuchyni.
Taky krájím přímo na lince, vál vytahuju prakticky jen na vánoční cukroví.
Na některém povrchu se silikonová podložka posunuje. Někde pomůže přejet její spodní stranu mokrou rukou, někde ne, záleží na povrchu kredencové desky.
sirin Sirin Otroky prodávat v celku - NEPORCOVAT!!! 13.10.2010 07:33  17482
Já jsem na prkýnka ujetá, nedávno jsem si koupila jedno moc pěkné dřevěné, z platiku se mi ale dělá nevolno.
wronski Wronski Jsou to zrůdy. - Sofistikované. 12.10.2010 23:18  17481
Po nějaký době používání si všimni, kolik sis toho prkýnka nakrájel do jídla. Radši bych chroupal dřevěný třísky, než umělou hmotu.
royal Royal Hippies na zeď udělal a řek - pijte, kuřte klidně dál 12.10.2010 23:04  17480
Silikonovej vál dobrej. A na krájení jsem nedávno v Penny koupil takové oranžové plastikové prkýnko a jsem taky spokojenej. Lepší, než staré dřevěné - a neklouže po lince.
Větší práce (placky) ovšem stejně dělám na lince.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  

(c) 2001-2011 Lopuch.cz   
Kontakt