Registrace nového uživatele     Návod     Kluby     Archív  Lopuchu     Lopuch.cz  

Nudou jsi opuch?
Navštiv Lopuch!

Lopuch.cz

Jméno:
Heslo:
Podpora LCD:
 
Klub recepty a popisy [ŽP: neomezená] (kategorie Koníčky) moderují Scalex, Anka.
Archiv

Weby pro mlsné huby:

Na talíři - Lopuší kuchařka
www.scuk.cz - Scuk je průvodce po místech, kde se dobře jí a nakupuje.
www.recepty.cz
www.labuznik.com
Pan Cuketka, nejznámější český foodbloger
Světová jídelna (blog s nápaditými a netradičními recepty na lehká jídla)
Koření od Antonína, e-shop s báječným kořením
www.vareni.cz
Dadalova kuchařka


Kuchařky pro mlsné huby:

Roman Vaněk - Poklady klasické české kuchyně
Jana Zatloukalová - Kuchařka pro dceru (Recepty napsane srozumitelne, vcetne teplot a casu peceni, zadne "a upeceme do zlatova". Pro me vyborna, vse, co jsem zkousela, se povedlo.)
Iveta Fabešová - Iveta a sladká Francie
Iveta Fabešová - Slavností pečení s Ivetou
Jaroslav Vašák - Ottova Kuchařka velká hrníčková
Paul Gayler - Steaky (Kuchařka o hovězím. Na úvodu je část o mase samotném a jak s ním zacházet, recepty na smažení, grilování, pomalé dušení, marinády, omáčky a glazury. Celkem 140 stran.)
Barbara Myšičková, Aleš Pavlíček – Biomenu (Touto knihou jsme chtěli ukázat, že česká kuchyně připravená z kvalitních místních surovin může mít vysokou úroveň, srovnatelnou s evropskou gastronomickou špičkou.)
Joza Břízová, Maryna Klimentová – Vaříme zdravě, chutně a hospodárně (Klasická kuchařská kniha čerpající především z tradice české gastronomie a prověřená desetiletími je klenotem, který se dědí z generace na generaci.)
Jana Vašáková a Zdena Skokanová N. - Jezte česky - rok v naší kuchyni (Česká sezonní kuchařka. Používané suroviny jsou snadno dostupné (sezonně), recepty nejsou nijak složité, ale rozhodně zajímavé.)

Spřízněné kluby:

Koktejly
Labužník
Co právě jíte
Víno
  Nastavení klubu     Nastavení práv     Homepage     Anketa     Přítomní     Oblíbené     Lopuch     Kategorie  
autor: 
text: 
vyplnit a 
Help

Nemáte právo psát do tohoto klubu.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  
makovec makovec Chuck Norris snědl jídlo od Babicy - a ještě si přidal 19.10.2010 21:48  17534
koukame .o)

a dneska teda u me dobry, az na to finalni sesypani se na amatery, bo jak ty holcine, tak tomu chlapikovi z bordelu docela fandim
wronski Wronski Jsou to zrůdy. - Sofistikované. 19.10.2010 21:47  17533
My koukáme až z internetů.
phanny phanny Chuť na sladké? - - Přijďte k nám 19.10.2010 21:47  17532
Jak zde bylo zmiňováno, původní formát opravdu nebyl Hells Kitchen, ale Masterchef. A i tak z původního konceptu mnoho nezůstalo. A dnešní díl s vedením kurzu byl IMHO úplnej úlet. Nebaví mě to, z vaření tam skorem nic není, navíc dnešní díl byla stejnak jen propagace Prakulu.
tigo Tigo Ironical, pedantical, cynical bitch - who wants to touch me? ‹(•_•)› 19.10.2010 21:39  17531
Dnes jsme nekoukali :(
wronski Wronski Jsou to zrůdy. - Sofistikované. 19.10.2010 21:34  17530
zblunce [17529]: no tak se stav na kafe a popovidame si :)
zblunce zblunce Já jsem geniální - i když jsem normální! 19.10.2010 21:21  17529
Wronski [17527]: ja bych si o tom s nekym chtela povidat a nejak nevim s kym... :-)))
zblunce zblunce Já jsem geniální - i když jsem normální! 19.10.2010 21:21  17528
Shelle [17526]: ja jsem na neco podobneho koukala, jen pozor, aby se ti tam vesla treba ryba...
wronski Wronski Jsou to zrůdy. - Sofistikované. 19.10.2010 21:16  17527
samozřejmě
shelle Shelle - Good Service 19.10.2010 21:16  17526
Ne, ale rozhodla jsem se, ze si koupim ten parni hrnec.

To aby rec nestala.
zblunce zblunce Já jsem geniální - i když jsem normální! 19.10.2010 21:09  17525
Koukáte někdo na "Na nože"?
jelena Jelena Přednášky nyní ve Viničné - Pátečníci a mnohem víc! 19.10.2010 20:31  17524
frakira [17523]: jo, to je dobrej tip. Když já o tom zas tak moc neuvažuju. Když mám čas, vyhraju si s nějakým složitějším receptem ze základních surovin (vařím a peču moc ráda), když ne, koupím po cestě ze školy prášek a za chvíli je pečeno... víc jsem nikdy neřešila. :)
frakira 19.10.2010 17:08  17523
JelenaKdyz trpivas takovym hroznym nedostatkem casu, ze nemuzes navazit mouku, cukr, prasek do perniku, kakao a smichat to, pak se to da jeste pripravit predem a pouzivat jako ta koupena, s tim, ze vis, co tam je (jinak pokud to nekomu vyhovuje, tak v pohode.. jen jsem o tomhle nekde cetla a libilo se mi to)
jelena Jelena Přednášky nyní ve Viničné - Pátečníci a mnohem víc! 19.10.2010 16:55  17522
manka [17520]: tak stačí: nemusím vážit, měřit atd. Speciálně do toho perníku snad jenom rozklepneš vajíčko a dáš pár lžic oleje... Já peču samozřejmě i normálně, ale když potřebuju něco udělat hodně rychle, tohle je dobrá možnost.
phanny phanny Chuť na sladké? - - Přijďte k nám 19.10.2010 15:52  17521
:-) což mi připomíná "palančinky v prášku Vitana": přídáte jen vejce, mléko a cukr :).
manka manka Každá závislost se - počítá... :-) 19.10.2010 12:41  17520
JelenaJá ti nevím. Při čtení ingrediencí, které se do rěch směsí mají před pečením přidávat, mi vždycky přijde, že v té krabce je jen mouka s kypřícím práškem a příp. kořením do perníku.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  

(c) 2001-2011 Lopuch.cz   
Kontakt