Registrace nového uživatele     Návod     Kluby     Archív  Lopuchu     Lopuch.cz  

Něco navíc v zeleném?
A proč ne...

Lopuch.cz

Jméno:
Heslo:
Podpora LCD:
 
Klub recepty a popisy [ŽP: neomezená] (kategorie Koníčky) moderují Scalex, Anka.
Archiv

Weby pro mlsné huby:

Na talíři - Lopuší kuchařka
www.scuk.cz - Scuk je průvodce po místech, kde se dobře jí a nakupuje.
www.recepty.cz
www.labuznik.com
Pan Cuketka, nejznámější český foodbloger
Světová jídelna (blog s nápaditými a netradičními recepty na lehká jídla)
Koření od Antonína, e-shop s báječným kořením
www.vareni.cz
Dadalova kuchařka


Kuchařky pro mlsné huby:

Roman Vaněk - Poklady klasické české kuchyně
Jana Zatloukalová - Kuchařka pro dceru (Recepty napsane srozumitelne, vcetne teplot a casu peceni, zadne "a upeceme do zlatova". Pro me vyborna, vse, co jsem zkousela, se povedlo.)
Iveta Fabešová - Iveta a sladká Francie
Iveta Fabešová - Slavností pečení s Ivetou
Jaroslav Vašák - Ottova Kuchařka velká hrníčková
Paul Gayler - Steaky (Kuchařka o hovězím. Na úvodu je část o mase samotném a jak s ním zacházet, recepty na smažení, grilování, pomalé dušení, marinády, omáčky a glazury. Celkem 140 stran.)
Barbara Myšičková, Aleš Pavlíček – Biomenu (Touto knihou jsme chtěli ukázat, že česká kuchyně připravená z kvalitních místních surovin může mít vysokou úroveň, srovnatelnou s evropskou gastronomickou špičkou.)
Joza Břízová, Maryna Klimentová – Vaříme zdravě, chutně a hospodárně (Klasická kuchařská kniha čerpající především z tradice české gastronomie a prověřená desetiletími je klenotem, který se dědí z generace na generaci.)
Jana Vašáková a Zdena Skokanová N. - Jezte česky - rok v naší kuchyni (Česká sezonní kuchařka. Používané suroviny jsou snadno dostupné (sezonně), recepty nejsou nijak složité, ale rozhodně zajímavé.)

Spřízněné kluby:

Koktejly
Labužník
Co právě jíte
Víno
  Nastavení klubu     Nastavení práv     Homepage     Anketa     Přítomní     Oblíbené     Lopuch     Kategorie  
autor: 
text: 
vyplnit a 
Help

Nemáte právo psát do tohoto klubu.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  
sirin Sirin Otroky prodávat v celku - NEPORCOVAT!!! 28.11.2010 21:57  17715
ShelleTAky dělám z listového, víc mi chutná.
foxka Foxka Everybody hurts...sometimes. 28.11.2010 21:56  17714
Můj muž dělá taky sladký štrúdl z vlastního těsta - buď tvarohového nebo ze ztuženého tuku. Já dělám 2 druhy slaného, ale z listového.
alchymista 28.11.2010 19:06  17713
Wronski [17706]: jestli nebyl nějakej špatnej tlak :)
shelle Shelle - Good Service 28.11.2010 18:16  17712
frakira [17711]: Tak mne naopak prijde, ze jsem jedina cerna ovce, co dela z listoveho.
frakira 28.11.2010 17:46  17711
Taky vim, jak to mysli.. ale osobne neznam nikoho, kdo by delal doma normalni strudl (tchyne treba ani nevi, ze testo na strudl opravdu neni listove) a kdyz se to "papirove" testo taha pres cely stul a ja cekam, jestli to vydrzi vcelku nebo ne, tak se proste bavim a bezne peceni mi to vubec nepripomina...

A otesanky si vaz.. Detem, co jist nechteji, bohuzel taky musis varit a pect a houby z toho ;-(
shelle Shelle - Good Service 28.11.2010 17:15  17710
Denise [17709]: Vim, jak to myslis.
denise 28.11.2010 16:24  17709
Já peču a vařím, protože mám doma dva otesánky. Proto by mne potěšilo, kdyby to někdo udělal jednou místo mně. Brnkačka to je, ale že bych se u toho bavila, to nee.
frakira 27.11.2010 16:00  17708
Denisesi upec sama, vzdyt je to brnkacka a legrace ;-)
denise 27.11.2010 14:52  17707
Kdyby mně tak doma někdo upekl štrůdl. Tý tvý se holt povedlo.
wronski Wronski Jsou to zrůdy. - Sofistikované. 27.11.2010 12:06  17706
Tigo [17705]: Já měl asi desetkrát stejný výsledek a až teď to vylezlo úplně jinak. (A hrozně se z toho vztekám.)
tigo Tigo Ironical, pedantical, cynical bitch - who wants to touch me? ‹(•_•)› 26.11.2010 22:47  17705
Wronski [17702]: Netusim, cim to je, ale u me je to normalni - at delam cokoliv, nikdy to podruhy (potreti...) neni stejny, i kdyz je presne stejny postup i suroviny :)
vanda Vanda To je ten - hnusný punk 26.11.2010 18:40  17704
Wronski [17703]: :))
wronski Wronski Jsou to zrůdy. - Sofistikované. 26.11.2010 18:35  17703
LOL, jsou v troubě a Anka to komentuje:
Ten přední je samá strije.
wronski Wronski Jsou to zrůdy. - Sofistikované. 26.11.2010 18:35  17702
Hele, dělám štrúdl, a mám hodně tuhý těsto. Přitom jsem všechno dal v poměrech jak dávám vždycky.
Těsto se nechce nechat tahat, je suchý. (Trochu jsem tomu pomohl tím, že jsem ho dal odpočívat na radiátor.)

Čím to může být? Mohla by třeba za tři týdny nějak hodně vyschnout mouka nebo tak něco?
vanda Vanda To je ten - hnusný punk 26.11.2010 18:15  17701
Tak to je fakt škoda, že jim to řekla hned ten večer. To by byla prdel - úplně to slyším: dnešní jídlose paní xy povedlo, maso bylo šťavnaté, polévka dobrá, jen trochu mdlá a nejlepší ze všeho byl moučník. Zábava se mi líbila.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  

(c) 2001-2011 Lopuch.cz   
Kontakt