Registrace nového uživatele     Návod     Kluby     Archív  Lopuchu     Lopuch.cz  

Což takhle
dát si Lopuch?

Lopuch.cz

Jméno:
Heslo:
Podpora LCD:
 
Klub recepty a popisy [ŽP: neomezená] (kategorie Koníčky) moderují Scalex, Anka.
Archiv

Weby pro mlsné huby:

Na talíři - Lopuší kuchařka
www.scuk.cz - Scuk je průvodce po místech, kde se dobře jí a nakupuje.
www.recepty.cz
www.labuznik.com
Pan Cuketka, nejznámější český foodbloger
Světová jídelna (blog s nápaditými a netradičními recepty na lehká jídla)
Koření od Antonína, e-shop s báječným kořením
www.vareni.cz
Dadalova kuchařka


Kuchařky pro mlsné huby:

Roman Vaněk - Poklady klasické české kuchyně
Jana Zatloukalová - Kuchařka pro dceru (Recepty napsane srozumitelne, vcetne teplot a casu peceni, zadne "a upeceme do zlatova". Pro me vyborna, vse, co jsem zkousela, se povedlo.)
Iveta Fabešová - Iveta a sladká Francie
Iveta Fabešová - Slavností pečení s Ivetou
Jaroslav Vašák - Ottova Kuchařka velká hrníčková
Paul Gayler - Steaky (Kuchařka o hovězím. Na úvodu je část o mase samotném a jak s ním zacházet, recepty na smažení, grilování, pomalé dušení, marinády, omáčky a glazury. Celkem 140 stran.)
Barbara Myšičková, Aleš Pavlíček – Biomenu (Touto knihou jsme chtěli ukázat, že česká kuchyně připravená z kvalitních místních surovin může mít vysokou úroveň, srovnatelnou s evropskou gastronomickou špičkou.)
Joza Břízová, Maryna Klimentová – Vaříme zdravě, chutně a hospodárně (Klasická kuchařská kniha čerpající především z tradice české gastronomie a prověřená desetiletími je klenotem, který se dědí z generace na generaci.)
Jana Vašáková a Zdena Skokanová N. - Jezte česky - rok v naší kuchyni (Česká sezonní kuchařka. Používané suroviny jsou snadno dostupné (sezonně), recepty nejsou nijak složité, ale rozhodně zajímavé.)

Spřízněné kluby:

Koktejly
Labužník
Co právě jíte
Víno
  Nastavení klubu     Nastavení práv     Homepage     Anketa     Přítomní     Oblíbené     Lopuch     Kategorie  
autor: 
text: 
vyplnit a 
Help

Nemáte právo psát do tohoto klubu.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  
scalex Scalex 29.11.2010 15:01  17722
Co do štrůdlu jsem dokonalý inverzní ullicnik. 8^)  Tuna rozinek, ořechů a skořice nutná, těsto rozhodně v menšině a patku zásadně nechávám ostatním strávníkům. 8^)
nell Nell Etiam si omnes, ego non 29.11.2010 14:13  17721
a to mi připomíná, že anka dělá fantastickou vajíčkovou pomazánku a že jsem si jí chtěla napsat o recept. kdysi jsem dělali vajíčkový salát, ale tohle je lepší
ullicnik ullicnik 29.11.2010 14:05  17720
Ideální štrůdl je bez hrozinek, bez ořechů, bez skořice a je tam víc listovýho těsta než jablek....a nejlepší je patka :-)
nell Nell Etiam si omnes, ego non 29.11.2010 13:47  17719
já dělám z listového kupovaného, páč jsem líná. chutnají mi úplně všechny.
nell Nell Etiam si omnes, ego non 29.11.2010 13:46  17718
Wronski dělá úžasný štrůdl. akorát tam má málo rozinek:)
nula nula všetko je tak, ako má byť 29.11.2010 13:18  17717
WRONSKI UMÍ ŠTRŮDL!!! Svet už nie je to čo býval. :))
Anko ty jsi sakra šikovná ženská! :)
makovec makovec Chuck Norris snědl jídlo od Babicy - a ještě si přidal 29.11.2010 09:20  17716
jedine z listovyho. ostatni sou tez dobry, ale listovy testo je listovy testo
sirin Sirin Otroky prodávat v celku - NEPORCOVAT!!! 28.11.2010 21:57  17715
ShelleTAky dělám z listového, víc mi chutná.
foxka Foxka Everybody hurts...sometimes. 28.11.2010 21:56  17714
Můj muž dělá taky sladký štrúdl z vlastního těsta - buď tvarohového nebo ze ztuženého tuku. Já dělám 2 druhy slaného, ale z listového.
alchymista 28.11.2010 19:06  17713
Wronski [17706]: jestli nebyl nějakej špatnej tlak :)
shelle Shelle - Good Service 28.11.2010 18:16  17712
frakira [17711]: Tak mne naopak prijde, ze jsem jedina cerna ovce, co dela z listoveho.
frakira 28.11.2010 17:46  17711
Taky vim, jak to mysli.. ale osobne neznam nikoho, kdo by delal doma normalni strudl (tchyne treba ani nevi, ze testo na strudl opravdu neni listove) a kdyz se to "papirove" testo taha pres cely stul a ja cekam, jestli to vydrzi vcelku nebo ne, tak se proste bavim a bezne peceni mi to vubec nepripomina...

A otesanky si vaz.. Detem, co jist nechteji, bohuzel taky musis varit a pect a houby z toho ;-(
shelle Shelle - Good Service 28.11.2010 17:15  17710
Denise [17709]: Vim, jak to myslis.
denise 28.11.2010 16:24  17709
Já peču a vařím, protože mám doma dva otesánky. Proto by mne potěšilo, kdyby to někdo udělal jednou místo mně. Brnkačka to je, ale že bych se u toho bavila, to nee.
frakira 27.11.2010 16:00  17708
Denisesi upec sama, vzdyt je to brnkacka a legrace ;-)

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  

(c) 2001-2011 Lopuch.cz   
Kontakt