Registrace nového uživatele     Návod     Kluby     Archív  Lopuchu     Lopuch.cz  

Něco navíc v zeleném?
A proč ne...

Lopuch.cz

Jméno:
Heslo:
Podpora LCD:
 
Klub recepty a popisy [ŽP: neomezená] (kategorie Koníčky) moderují Scalex, Anka.
Archiv

Weby pro mlsné huby:

Na talíři - Lopuší kuchařka
www.scuk.cz - Scuk je průvodce po místech, kde se dobře jí a nakupuje.
www.recepty.cz
www.labuznik.com
Pan Cuketka, nejznámější český foodbloger
Světová jídelna (blog s nápaditými a netradičními recepty na lehká jídla)
Koření od Antonína, e-shop s báječným kořením
www.vareni.cz
Dadalova kuchařka


Kuchařky pro mlsné huby:

Roman Vaněk - Poklady klasické české kuchyně
Jana Zatloukalová - Kuchařka pro dceru (Recepty napsane srozumitelne, vcetne teplot a casu peceni, zadne "a upeceme do zlatova". Pro me vyborna, vse, co jsem zkousela, se povedlo.)
Iveta Fabešová - Iveta a sladká Francie
Iveta Fabešová - Slavností pečení s Ivetou
Jaroslav Vašák - Ottova Kuchařka velká hrníčková
Paul Gayler - Steaky (Kuchařka o hovězím. Na úvodu je část o mase samotném a jak s ním zacházet, recepty na smažení, grilování, pomalé dušení, marinády, omáčky a glazury. Celkem 140 stran.)
Barbara Myšičková, Aleš Pavlíček – Biomenu (Touto knihou jsme chtěli ukázat, že česká kuchyně připravená z kvalitních místních surovin může mít vysokou úroveň, srovnatelnou s evropskou gastronomickou špičkou.)
Joza Břízová, Maryna Klimentová – Vaříme zdravě, chutně a hospodárně (Klasická kuchařská kniha čerpající především z tradice české gastronomie a prověřená desetiletími je klenotem, který se dědí z generace na generaci.)
Jana Vašáková a Zdena Skokanová N. - Jezte česky - rok v naší kuchyni (Česká sezonní kuchařka. Používané suroviny jsou snadno dostupné (sezonně), recepty nejsou nijak složité, ale rozhodně zajímavé.)

Spřízněné kluby:

Koktejly
Labužník
Co právě jíte
Víno
  Nastavení klubu     Nastavení práv     Homepage     Anketa     Přítomní     Oblíbené     Lopuch     Kategorie  
autor: 
text: 
vyplnit a 
Help

Nemáte právo psát do tohoto klubu.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  
jelena Jelena Přednášky nyní ve Viničné - Pátečníci a mnohem víc! 1.12.2010 14:36  17738
ullicnik [17731]: tebe, když se musíš ptát :)
ullicnik ullicnik 1.12.2010 11:50  17737
jasně, co by se kuli mě roztápěla trouba... a vubec, proc mi vubec nejakej štrudl dělat, když je to takovej nedodělek co by normální člověk nežral:-)
tigo Tigo Ironical, pedantical, cynical bitch - who wants to touch me? ‹(•_•)› 1.12.2010 11:08  17736
ullicnik [17735]: A mozna by se nemuselo ani pect? :-D
ullicnik ullicnik 1.12.2010 08:27  17735
tigo: proč se s tim těstem kuli mě překládat :)
tigo Tigo Ironical, pedantical, cynical bitch - who wants to touch me? ‹(•_•)› 30.11.2010 22:38  17734
Jj, akorat jsem si rikala, proc ja se nedostanu nekam jako takovy degustacni kompars :)
zblunce zblunce Já jsem geniální - i když jsem normální! 30.11.2010 22:33  17733
koukám na Na nože a slintám :-)))
tigo Tigo Ironical, pedantical, cynical bitch - who wants to touch me? ‹(•_•)› 30.11.2010 18:34  17732
ullicnik [17731]: Upeceny prehnuty listovy testo :)
ullicnik ullicnik 30.11.2010 10:15  17731
Jelena: ještě neco bys zakázala?

wronski: to nevim, ale udělat mi radost štrůdlem nestojí ani moc peněz ani moc práce:-)
zblunce zblunce Já jsem geniální - i když jsem normální! 30.11.2010 09:49  17730
mně chutná, když je tam obojího akorát, tj. i dost těsta - což mimochodem v tom Wronskiho štrúdlu bylo :-)
muflonek muflonek z Perníkového lesa - srazy východočeské příjemné.o) 30.11.2010 00:58  17729
Já jako Vanda.o)
wronski Wronski Jsou to zrůdy. - Sofistikované. 29.11.2010 22:08  17728
Dodnes jsem netušil, že existují lidé jako je ullicnik. (Je to doufám člověk.)
jelena Jelena Přednášky nyní ve Viničné - Pátečníci a mnohem víc! 29.11.2010 21:32  17727
Mně a štrůdlu chutná prakticky všechno kromě jablek. Takže rozinky, ořechy a skořice a těsto samozřejmě ano, a patka je nejlepší, protože v ní skoro nejsou jablka. Jablka bych obecně tak nějak zakázala přidávat do čehokoli (kromě patlačky na vdolky a do buchet), nač kazit jinak dobré recepty :)
denise 29.11.2010 19:37  17726
Já taky jako Scalex : míň těsta, pořádně náplně a patky nemusím. Štrůdl dělám z jogurtu a Hery.
vanda Vanda To je ten - hnusný punk 29.11.2010 18:51  17725
Jako Scalex - jen s malou drobností navíc - sežeru všechno včetně patek :)
ullicnik ullicnik 29.11.2010 15:53  17724
:-))

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  

(c) 2001-2011 Lopuch.cz   
Kontakt