Registrace nového uživatele     Návod     Kluby     Archív  Lopuchu     Lopuch.cz  

Modrá je dobrá
zelená je lepší

Lopuch.cz

Jméno:
Heslo:
Podpora LCD:
 
Klub recepty a popisy [ŽP: neomezená] (kategorie Koníčky) moderují Scalex, Anka.
Archiv

Weby pro mlsné huby:

Na talíři - Lopuší kuchařka
www.scuk.cz - Scuk je průvodce po místech, kde se dobře jí a nakupuje.
www.recepty.cz
www.labuznik.com
Pan Cuketka, nejznámější český foodbloger
Světová jídelna (blog s nápaditými a netradičními recepty na lehká jídla)
Koření od Antonína, e-shop s báječným kořením
www.vareni.cz
Dadalova kuchařka


Kuchařky pro mlsné huby:

Roman Vaněk - Poklady klasické české kuchyně
Jana Zatloukalová - Kuchařka pro dceru (Recepty napsane srozumitelne, vcetne teplot a casu peceni, zadne "a upeceme do zlatova". Pro me vyborna, vse, co jsem zkousela, se povedlo.)
Iveta Fabešová - Iveta a sladká Francie
Iveta Fabešová - Slavností pečení s Ivetou
Jaroslav Vašák - Ottova Kuchařka velká hrníčková
Paul Gayler - Steaky (Kuchařka o hovězím. Na úvodu je část o mase samotném a jak s ním zacházet, recepty na smažení, grilování, pomalé dušení, marinády, omáčky a glazury. Celkem 140 stran.)
Barbara Myšičková, Aleš Pavlíček – Biomenu (Touto knihou jsme chtěli ukázat, že česká kuchyně připravená z kvalitních místních surovin může mít vysokou úroveň, srovnatelnou s evropskou gastronomickou špičkou.)
Joza Břízová, Maryna Klimentová – Vaříme zdravě, chutně a hospodárně (Klasická kuchařská kniha čerpající především z tradice české gastronomie a prověřená desetiletími je klenotem, který se dědí z generace na generaci.)
Jana Vašáková a Zdena Skokanová N. - Jezte česky - rok v naší kuchyni (Česká sezonní kuchařka. Používané suroviny jsou snadno dostupné (sezonně), recepty nejsou nijak složité, ale rozhodně zajímavé.)

Spřízněné kluby:

Koktejly
Labužník
Co právě jíte
Víno
  Nastavení klubu     Nastavení práv     Homepage     Anketa     Přítomní     Oblíbené     Lopuch     Kategorie  
autor: 
text: 
vyplnit a 
Help

Nemáte právo psát do tohoto klubu.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  
scalex Scalex 22.12.2010 07:42  17850
Mně je tak líto lidí, kteří nedokázali objevit krásu a lahodnost celeru a patizonu... Ale to je holt jejich rébus, třeba jim chutná vepřový ovar, po kterém se zase já převracím naruby. 8^)
royal Royal Hippies na zeď udělal a řek - pijte, kuřte klidně dál 22.12.2010 00:11  17849
celer, patizon - smí se tahle slova psát do klubu o jídle???
royal Royal Hippies na zeď udělal a řek - pijte, kuřte klidně dál 22.12.2010 00:10  17848
Tak - můj vánoční favorit je už nějakou dobu máslová ryba. Takže mě čeká půl kila. Pozor, komu debata na toto téma unikla, nedá se to sežrat najednou. Resp. dá, ale za cenu nějakých zajímavých břišních tanečků. Max tedy čtvrt kila.

Taky jsem si koupil dvě podkůvky čehosi, snad amura. Spíš jen pro zajímavost.

Vinné klobásy bych strašně rád jedl. Bohužel do sebe dokážu dostat tak nejvýš deset centimetrů a pak zjistím, že mi to ještě pořád nechutná.

Nechci polemizovat s Ankou, ale mě připadá, že kapr není až tak podřadné jídlo. Dokonce mi hrozně chutná, ale ty kosti... Tan amur na tom bude asi taky tak - kočka se poměje.
scalex Scalex 21.12.2010 23:41  17847
Mňam, smažený obalovaný patizon a k němu bramborovo-celerová kaše! Já se tu dneska asi uslintám!
mrcos mrcos Tma, zima a hlad. 21.12.2010 23:02  17846
Hmm, celer sem neměl ani nepamatuju. Navrhnu jako postní oběd. Sice mě s celerem jako obvykle pošlou do háje, ale já si asi dám.
phanny phanny Chuť na sladké? - - Přijďte k nám 21.12.2010 23:00  17845
ufff, ten mám rád asi tak jako patizon
wronski Wronski Jsou to zrůdy. - Sofistikované. 21.12.2010 22:35  17844
rychlonoh [17842]: Ovšem to je výbornej tip!
rychlonoh rychlonoh Máte hlad? - Co nového na kopci 21.12.2010 22:31  17842
u nás bude smažený celer a bramborový salát :-)
phanny phanny Chuť na sladké? - - Přijďte k nám 21.12.2010 20:49  17841
Děkuji za tip na roastbeef ke štědrovečerní večeři, jdu do něj :).
jelena Jelena Přednášky nyní ve Viničné - Pátečníci a mnohem víc! 21.12.2010 20:28  17840
Mňam, droždí. A vinné klobásy bylo právě zakoupeno půl kila :)
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 21.12.2010 19:28  17839
Já bych si tak dala houby s octem!
scalex Scalex 21.12.2010 19:28  17838
Mňam, houby!
kokos kokos 21.12.2010 18:00  17837
Wronski [17835]: Tomu houby rozumíš. Nic nemůže být horší než droždí.
scalex Scalex 21.12.2010 16:26  17836
Mňam, drožďová pomazánka! Tu si dám hned po vinné klobáse!
wronski Wronski Jsou to zrůdy. - Sofistikované. 21.12.2010 16:15  17835
To jsem nechtěl vědět. To je ještě horší, než jíst droždí.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  

(c) 2001-2011 Lopuch.cz   
Kontakt