Registrace nového uživatele     Návod     Kluby     Archív  Lopuchu     Lopuch.cz  

Nudou jsi opuch?
Navštiv Lopuch!

Lopuch.cz

Jméno:
Heslo:
Podpora LCD:
 
Klub recepty a popisy [ŽP: neomezená] (kategorie Koníčky) moderují Scalex, Anka.
Archiv

Weby pro mlsné huby:

Na talíři - Lopuší kuchařka
www.scuk.cz - Scuk je průvodce po místech, kde se dobře jí a nakupuje.
www.recepty.cz
www.labuznik.com
Pan Cuketka, nejznámější český foodbloger
Světová jídelna (blog s nápaditými a netradičními recepty na lehká jídla)
Koření od Antonína, e-shop s báječným kořením
www.vareni.cz
Dadalova kuchařka


Kuchařky pro mlsné huby:

Roman Vaněk - Poklady klasické české kuchyně
Jana Zatloukalová - Kuchařka pro dceru (Recepty napsane srozumitelne, vcetne teplot a casu peceni, zadne "a upeceme do zlatova". Pro me vyborna, vse, co jsem zkousela, se povedlo.)
Iveta Fabešová - Iveta a sladká Francie
Iveta Fabešová - Slavností pečení s Ivetou
Jaroslav Vašák - Ottova Kuchařka velká hrníčková
Paul Gayler - Steaky (Kuchařka o hovězím. Na úvodu je část o mase samotném a jak s ním zacházet, recepty na smažení, grilování, pomalé dušení, marinády, omáčky a glazury. Celkem 140 stran.)
Barbara Myšičková, Aleš Pavlíček – Biomenu (Touto knihou jsme chtěli ukázat, že česká kuchyně připravená z kvalitních místních surovin může mít vysokou úroveň, srovnatelnou s evropskou gastronomickou špičkou.)
Joza Břízová, Maryna Klimentová – Vaříme zdravě, chutně a hospodárně (Klasická kuchařská kniha čerpající především z tradice české gastronomie a prověřená desetiletími je klenotem, který se dědí z generace na generaci.)
Jana Vašáková a Zdena Skokanová N. - Jezte česky - rok v naší kuchyni (Česká sezonní kuchařka. Používané suroviny jsou snadno dostupné (sezonně), recepty nejsou nijak složité, ale rozhodně zajímavé.)

Spřízněné kluby:

Koktejly
Labužník
Co právě jíte
Víno
  Nastavení klubu     Nastavení práv     Homepage     Anketa     Přítomní     Oblíbené     Lopuch     Kategorie  
autor: 
text: 
vyplnit a 
Help

Nemáte právo psát do tohoto klubu.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  
tigo Tigo Ironical, pedantical, cynical bitch - who wants to touch me? ‹(•_•)› 23.12.2010 15:18  17897
Kysela je kyselo, IMO, ta nekysela je zelnacka.
frakira 23.12.2010 14:50  17896
zelnacka je kysela? Jak se pak jmenuje ta polevka ze nekysaneho zeli?
foxka Foxka Everybody hurts...sometimes. 23.12.2010 14:50  17895
Štědrovečern polívka jedině hrachová :-).
kokos kokos 23.12.2010 14:41  17894
Vanda [17891]: Co by tam taky dělaly, že ano. To by pak nebylo ono.
tigo Tigo Ironical, pedantical, cynical bitch - who wants to touch me? ‹(•_•)› 23.12.2010 14:28  17893
Zelnacku uz jsem nemela leta, ale stanny ji neji, tak asi ani mit nebudu :(
frakira 23.12.2010 14:26  17892
Vanda: ne ze bych potrebovala, ale je to s nim lepsi :-P
Tigo: tak to jo, hovezi knedlickovou uz jsem videla, uz se nedivim.. ;-))
vanda Vanda To je ten - hnusný punk 23.12.2010 14:23  17891
do zelňačky nepotřebuju ani knedlíčky, ani těstoviny, heč :)
ullicnik ullicnik 23.12.2010 14:23  17890
rybí :-)
tigo Tigo Ironical, pedantical, cynical bitch - who wants to touch me? ‹(•_•)› 23.12.2010 14:12  17889
Kdepak rybi, hovezi knedlickova preci :)
frakira 23.12.2010 14:03  17888
to je takova divna testovina do "kapustnice" (v zivote jsem to nedelala, ale snad na tom nejde nic skazit)

Jinak teda v rybi polevce jsme meli vzdycky opecene pecivo, ale ja se k rybi jeste nedopracovala...
tigo Tigo Ironical, pedantical, cynical bitch - who wants to touch me? ‹(•_•)› 23.12.2010 13:55  17887
Cozeto?
frakira 23.12.2010 13:52  17886
.oO(divne.. ja delam papcun ;-)))
tigo Tigo Ironical, pedantical, cynical bitch - who wants to touch me? ‹(•_•)› 23.12.2010 13:48  17885
Nudle? Kdepak, knedlicky tam maj bejt :)
wronski Wronski Jsou to zrůdy. - Sofistikované. 23.12.2010 12:34  17884
Dělám nudle na zejtra do polivky, heč.
mrcos mrcos Tma, zima a hlad. 23.12.2010 11:06  17883
Scalex [17881]: Většina ryb našich vod se dá úspěšně vyudit. Pravidelně děláme tolstolobika (ten jinak jen do halaszle nebo nakládaných karbanátků - něco na styl pečenáčů), kapr jde, prý je to jediná přijatelná úprava sumce, úhoř je naprosto famózní a kdyby ses někdy dostal k sumečkům americkým, tak vřele doporučuji.
Mimochodem, ten sumeček americký u nás dorůstá max. půl metru, obvykle spíš mnohem míň. Ale je to docela zajímavá ryba, když člověk pomine to, že většina ryby je hlava :) Sehnat by se pravděpodobně dal při výlovech jako "odpad".

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  

(c) 2001-2011 Lopuch.cz   
Kontakt