Registrace nového uživatele     Návod     Kluby     Archív  Lopuchu     Lopuch.cz  

Tolik rozruchu
jen v Lopuchu

Lopuch.cz

Jméno:
Heslo:
Podpora LCD:
 
Klub Káva [ŽP: 8 týdnů] (kategorie Koníčky) moderují mrcos, Wronski.
Archiv
Kávové linky:
Káva - velmi pěkná přehledná slovenská stránka. Obsahuje mimo jiné celou řadu různých receptů na kávu i rozbor nakolik káva škodí či prospívá.
History of Coffee - stručná historie kávy. Stránka obsahuje dva obrázky velmi zajímavého kávového nádobí.
Recepty - italské recepty na přípravu kávy
Káva z cibetčího trusu - jen pro odvážné
Jak správně připravit nápoje z espressa
Kava.cz

Čajovna - spřátelený klub o čaji

Doporučené podniky:
Kafírna Dogvill – Boskovice; Kovárna pro radost – Kytín; Al Cafetero – Praha; Pražírna – Praha; Café Society – Nymburk
  Nastavení klubu     Nastavení práv     Homepage     Anketa     Přítomní     Oblíbené     Lopuch     Kategorie  
autor: 
text: 
vyplnit a 
Help

Nemáte právo psát do tohoto klubu.

[ 24 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  
ullicnik ullicnik 20.2.2013 20:30  1851
Anka [1850]: Robustu na Tebe!
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 20.2.2013 20:26  1850
ullicnik [1849]: Neodvolám!
ullicnik ullicnik 20.2.2013 20:25  1849
Anka [1847]: Odvolej to!
susan Susan There's just so many things - that I can touch. 20.2.2013 16:12  1848
Mně dnes dorazila pålkilovka od Tchiba. Darovanému koni na zuby nehleď.
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 20.2.2013 15:58  1847
Wronski [1845]: To bylo prostě hnusné kafe.
ullicnik ullicnik 20.2.2013 15:53  1846
Myslíš to šťavnaté? Ona neví co je dobré :-D
wronski Wronski Jsou to zrůdy. - Sofistikované. 20.2.2013 15:15  1845
Anka [1844]: A co to kyselé, které jsi ani nedopila?
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 20.2.2013 15:00  1844
cent [1835]: Mně při pokusech jednoznačně víc chutnalo z mokakonvičky.
ullicnik ullicnik 20.2.2013 14:52  1843
Prauda
susan Susan There's just so many things - that I can touch. 20.2.2013 13:15  1842
Já bych si koupila oboje, protože vzhledem k aeropresu se mokakonve dají sehnat za zanedbatelné částky.
ullicnik ullicnik 20.2.2013 08:48  1841
Wronski [1839]: To na energiích na vaření vody na proplachování utěrky utratíš za rok tolik co za aeropress:)

cent [1838]: Kup si moka konvičku, vyslekdy z aeropressu jsou mnohem lepší než z FP, ale moka konvička je po prvotním zaučení hodně blízko espressu. Užívám si oboje.
vanda Vanda To je ten - hnusný punk 19.2.2013 20:19  1840
Wronski [1839]: jo ahá - o dva levely vylepšené moje přecedění přes jemné sítko :)
wronski Wronski Jsou to zrůdy. - Sofistikované. 19.2.2013 18:44  1839
cent [1838]: Jo tak. Předpokládám vydatnější chuť při stejném čase.
Ovšem myslel jsem tím také menší nároky na mlýnek. Když se použije håř namleté kafe obsahující prach, filtr v aeropressu ho pochytá lépe, než sítko french pressu.

Vanda [1837]: Papírovou utěrku do cedníku, opakovaně propláchnu vařicí vodou, vyleju do toho hrnek turka (většinu lógru nechám v hrnku), nechám protékat a když je zhruba pålka pryč, chytnu rohy k sobě a začnu to kroutit až to vyždímu. Tím se doba filtrace hodně sníží (možná i na pål minuty).
cent 19.2.2013 18:16  1838
Wronski [1836]: Ptám se na výhodu použití jemnějšího mletí :)
vanda Vanda To je ten - hnusný punk 19.2.2013 17:38  1837
Wronski [1832]: jak funguje a jak vypadá tvåj improvizovaný drip/press?

[ 24 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  

(c) 2001-2011 Lopuch.cz   
Kontakt