Registrace nového uživatele     Návod     Kluby     Archív  Lopuchu     Lopuch.cz  

Nudou jsi opuch?
Navštiv Lopuch!

Lopuch.cz

Jméno:
Heslo:
Podpora LCD:
 
Klub recepty a popisy [ŽP: neomezená] (kategorie Koníčky) moderují Scalex, Anka.
Archiv

Weby pro mlsné huby:

Na talíři - Lopuší kuchařka
www.scuk.cz - Scuk je průvodce po místech, kde se dobře jí a nakupuje.
www.recepty.cz
www.labuznik.com
Pan Cuketka, nejznámější český foodbloger
Světová jídelna (blog s nápaditými a netradičními recepty na lehká jídla)
Koření od Antonína, e-shop s báječným kořením
www.vareni.cz
Dadalova kuchařka


Kuchařky pro mlsné huby:

Roman Vaněk - Poklady klasické české kuchyně
Jana Zatloukalová - Kuchařka pro dceru (Recepty napsane srozumitelne, vcetne teplot a casu peceni, zadne "a upeceme do zlatova". Pro me vyborna, vse, co jsem zkousela, se povedlo.)
Iveta Fabešová - Iveta a sladká Francie
Iveta Fabešová - Slavností pečení s Ivetou
Jaroslav Vašák - Ottova Kuchařka velká hrníčková
Paul Gayler - Steaky (Kuchařka o hovězím. Na úvodu je část o mase samotném a jak s ním zacházet, recepty na smažení, grilování, pomalé dušení, marinády, omáčky a glazury. Celkem 140 stran.)
Barbara Myšičková, Aleš Pavlíček – Biomenu (Touto knihou jsme chtěli ukázat, že česká kuchyně připravená z kvalitních místních surovin může mít vysokou úroveň, srovnatelnou s evropskou gastronomickou špičkou.)
Joza Břízová, Maryna Klimentová – Vaříme zdravě, chutně a hospodárně (Klasická kuchařská kniha čerpající především z tradice české gastronomie a prověřená desetiletími je klenotem, který se dědí z generace na generaci.)
Jana Vašáková a Zdena Skokanová N. - Jezte česky - rok v naší kuchyni (Česká sezonní kuchařka. Používané suroviny jsou snadno dostupné (sezonně), recepty nejsou nijak složité, ale rozhodně zajímavé.)

Spřízněné kluby:

Koktejly
Labužník
Co právě jíte
Víno
  Nastavení klubu     Nastavení práv     Homepage     Anketa     Přítomní     Oblíbené     Lopuch     Kategorie  
autor: 
text: 
vyplnit a 
Help

Nemáte právo psát do tohoto klubu.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  
tigo Tigo Ironical, pedantical, cynical bitch - who wants to touch me? ‹(•_•)› 25.2.2011 13:42  18553
Ugh...
ullicnik ullicnik 25.2.2011 13:38  18552
Když sme u těch pochoutek...

http://ekonomika.idnes.cz/londynan-vyrabi-novou-pochoutku-zmrzlinu-z-materskeho-mleka-puq-/ekonomika.aspx?c=A110225_104548_ekonomika_spi

Mateřský mlíko mi nevadí, ale tohle bych nedal. Jíst z mrzlinu z podojenejch krav půlky londýna bych opravdu ani přičuchnout nechtěl.
ullicnik ullicnik 25.2.2011 12:33  18551
I když, s tim kafíčkem bych v zásadě asi problém neměl :)
ullicnik ullicnik 25.2.2011 12:31  18550
Tigo: ten sýr by sis možná i dala kdybys měla na výběr jen z toho co se skrývá pod oním odkazem:-)
tigo Tigo Ironical, pedantical, cynical bitch - who wants to touch me? ‹(•_•)› 25.2.2011 12:26  18549
ullicnik [18546]: Klikat nebudu, prave snidam, ale zrejme se jedna o onen syr s vyskakujicimi cerviky?
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 25.2.2011 12:25  18548
Prostě nechci jíst cuketu a je mi úplně šumák, jestli se kvůli tomu připravím o buchtu, která by mi možná chutnala. Zrovna já, která vůbec nejsem moučníkový typ.
ullicnik ullicnik 25.2.2011 12:23  18547
vlastne na všechno...
ullicnik ullicnik 25.2.2011 12:22  18546
to bylo na ten sýr!
ullicnik ullicnik 25.2.2011 12:21  18545
FUJ!! (a to si nechávám jen na opravdový hnusy)
wronski Wronski Jsou to zrůdy. - Sofistikované. 25.2.2011 12:21  18544
WeiRd FooD All OveR the World..bestttt
wronski Wronski Jsou to zrůdy. - Sofistikované. 25.2.2011 12:19  18543


Prostě se to neslučuje s mým smyslem pro teologii a geometrii :)
vinyl vinyl - ...jen si hraju 25.2.2011 12:17  18542
A v Evropě co? :-)) Ale vývoz je zakázán.
frakira 25.2.2011 12:15  18541
vinylnetusila jsem, ze neco tak odporneho existuje.. brr
vinyl vinyl - ...jen si hraju 25.2.2011 12:12  18540
wronskiTo pak doporučuji sýr Casu marzu :-)

http://cs.wikipedia.org/wiki/Casu_marzu
frakira 25.2.2011 12:04  18539
Wronskino ja nevim, ja bych smazene cervy jako takove asi nejedla, ale kdybych vedela, ze jsou rozmixovani v perniku (a tedy by to nebylo viditelne), asi bych to snesla. Navic jsem nedavno nekde zahledla cislo, kolik hmyzu snime za zivot (v mouce a podobne) a neylo to zrovna male mnozstvi...

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  

(c) 2001-2011 Lopuch.cz   
Kontakt